Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Josh777
tag
válasz
Ixion77 #8953 üzenetére
Nem állítottad túl hosszúra a fókusz tartást?
Más: Nekem is vacakol az FPS-sel a lassított felvételeknél, ma egy elég fontos videózásom volt és elcseszte a felvételek felét... 60 FPS helyett 9-18, 120 helyett pedig NÉGY.
Van valami megoldás már?
Pakoltam a felvételeket mindenbe amibe tudtam, de úgy látom tényleg nem a visszajátszással van a baj hanem valóban így lett rögzítve.
38R, most lett rootolva, unlock, ART, de minden más maradt gyári.Ja és engem is meglep néha csíkokkal, más nincs. Random reboot eddig egyszer volt, de nem emlékszem h már a 38R-en avagy az előzőn.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest