Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
big-J
őstag
Itt egy pl:
original Li-ion:
LP-E5: 1080mAh
7.4Wh
7.4Vreplacement Li-Ion:
LP-E5
2160mAh
14.8Wh
7.4VEgy kamerához egy tuning akksi. A nagyobb Wh érték nagyobb és nehezebb akksit jelent, szóval ez valószínűleg valami készülékből kilógós fajta. Wh=mAh*V, és így felépítéstől függően elvileg rohadt mindegy kellene legyen hogy a mAh, vagy a V duplázódott meg a nagyobbik akksinál(pl. ha két ugyanolyan cella párhuzamosan vagy sorosan kötés).
Na ugyanígy csalnak, hogy a V kisebb és a mAh magasabb legyen, és ez még akkor sem érdekli őket, ha jóindulatból 3.6V-on már kikapcsolja a telefont az elektronika, effektíve kisebb az akksid mint rá van írva. -
mfranky
őstag
Sziasztok! Azért csinál nekem is érdekes dolgokat a telefon, most pl. csináltam egy mappàt a kezdőképernyőn, beleraktam minden közösségi programot (face, viber,stb), levédtem, most meg eltűntette...nincs meg...mivel le is volt védve, az app-ok közül is eltűntek...ötlet? Javaslat?
-
big-J
őstag
Na jó, utólag látom a középső mondatban össze kevertem a Wh-val.
Így a gyártóknak az áll az érdekében, hogy minél kisebb voltot írjanak a battery-re (pl 3.6-3.7), hogy kapjanak egy szép nagy mAh értéket, aztán jó sok volt-ra feltöltsék. Így lehet ugyanazzal a Wh értékű battery-vel nagyobb marketing számot kapni.
-
csonka
tag
válasz
szabo.norbi #8994 üzenetére
.
-
big-J
őstag
válasz
szabo.norbi #8994 üzenetére
Hogy elérje a 100%-ot, más töltő is ugyanannyi mAh-re tölti fel, legfeljebb hosszabb idő alatt.
A mAh mindig valamilyen V értékhez van hozzá rendelve, kisebb, kevésbé káros esetén kissebb lenne ez a szám, ami bizony már marketing adat lett.
Egy laptop battery is gyakran csak 5-8000mAh, és mégis mekkorák. Hát azért mert 12V alatt tudnak annyit (pl 500mAh esetén 10 órát 12Volton) adni. -
-
Ixion77
addikt
válasz
micafighter #8970 üzenetére
Kipróbáltam: A töltő 4.300 V-ra tölti az akkut, lehúzás után 4.282V-ra esik. Messze nem 4.2 alá.
A töltéskori figyelmeztető jó ötlet, a Battery Monitorral ki is próbáltam, beállítottam 4.2V-ra egy ismétlődő hangos figyelmeztetést. Sajnos az eredmény az hogy töltés közben nem figyelmeztetett, de mikor eszembe jutott és felébresztettem, rögtön eszébe jutott hogy sipákolnia kellene... Aztán persze abba se hagyta míg vissza nem értünk 4.2 alá.
Úgyhogy telepítettem egy benchmarkot, hogy amikor elfelejtem lehúzni, legalább hamar vissza tudjam vinni 4.2 alá.
Nekem úgy tűnik, hogy itt megint a parasztvakítás klasszikus esetével állunk szemben: +10% kapacitás a tesztelőknek meg a usereknek, cserébe másfél év után kuka a telefon a cserélhetetlen aksi miatt... Mondjuk nem lepődnék meg ha kiderülne hogy mostanában a többi gyártó is ezt játsza.
Jó lenne ha a CM romba beraknák a töltés határolást, mert én megelégszem 20%-kal rövidebb akkuidővel cserébe azért hogy másfél év múlva ne lehetn 50%-kal kevesebb. A custom kerneleknél meg számomra követhetetlennek tűnik hogy mikor melyik romhoz melyik való.
-
PREM1Z
tag
Esetleg nincs valakinek egy meghívoja rendeleshez?
nagyon megkoszonnem.
Illetve valakinek sikerült már beszereznie Silver Bullett fülest? Egy ideig lehetett azt is venni, de azóta csak coming soon felirat díszeleg az oldalukon. -
G4bi89
senior tag
Sok mindentől függ, én 3 napból múltkor 4,5 - 5 órát láttam de úgy, hogy abban alig volt mobilnet.
Eddigi rekord 6óra 54perc 1,5 nap alatt. Éjszakákat leszámítva végig volt Wifi és pár óra mobilnet is, a fényerő kb 50% -on fixen.Mobilnet nagyon tudja szívni ha nem csak a szinkronizáláshoz használja az ember, hanem tényleg böngészéshez. Valamint a gyenge térerő és a tornyok közti váltás is merít rendesen.
Egy kérdés vajon... Mért van, hogy a statisztikában nem jelenik meg se az Opera se a Youtube app ? Bugos lenne a statisztika ? Csak mert a közel 7 óra képernyőidő nagy részét ez tette ki, miközben ha ránézünk a képekre az látszik, mintha csak a homescreen-t bámultuk volna
-
pitama
tag
válasz
Avicularia #8960 üzenetére
Én beállítottam, hogy a home hosszan nyomva vált taszkok. Szóval én is a menü gombot jobban szívlelem.
-
Donnos
tag
Sziasztok.
Egy kis tanácsra lenne szükségem.
Tervezem hogy veszek egy ilyen készüléket.
Csak is magyar garanciával,támogatással.
Viszont akkor az ár 130ezer.
Megéri ennyiért ez a telefon?Ugyanennyibe kerül egy új samsung S4 is.
Komolyan hezitálok mivel nem ismerem a márkát.
Ha lehet valaki írna egy részletesebb beszámolót saját tapasztalatokkal?/akár ide akár privát/
Mik a hibái mi az erőssége?van-e szériahiba vagy komoly szoftveres gond.
Mennyire stabilan tartja a térerőt,wifit 3g-t.
Nem vagyok nagy mókolós, stabil gyors telefont keresek.
Előre is köszönöm -
PREM1Z
tag
Sziasztok!
Jopar oldalt visszaolvastam mar, de meg nem nagyon talaltam konkret valaszt a kerdesemre. Honnan erdemes megrendelni az OPO-t? Mindegy melyik csájná vagy EU verzió, lehetőleg vám mentesen es minel olcsobban
Chigontechtol vagy mashonnan erdemes e, van e naluk raktaron? Vagy inkabb a oneplus hivatalos oldalrol? Koszi mindenkinek elore is a segitseget!
-
MartOOn
addikt
Még egyszer megkerdezem... Hatha...
38R-re fel lehet tolni a 25R kamerajat mondjuk egyszeru apk cserevel? Igazabol 38R-el ez a legnagyobb bajom. Restartokat abbahagyta (kopp kopp) meg max a kijelzo szinei zavarnak de az szokhato... Kb.
Kösz
-
kano
nagyúr
válasz
micafighter #8977 üzenetére
Köszönöm!
-
micafighter
nagyúr
Tutorial: How to properly post a bug, How to Report Bugs Effectively.
Az elso link konrket how to a masodik pedig egy altalanos leiras. Valoszinuleg logcatet ker egyebkent. Megegy hasznos link logcathez [UNIVERSAL][LOGCAT]How to get & read a logcat/ Troubleshoot your own issues!
-
Ixion77
addikt
válasz
micafighter #8970 üzenetére
Köszönöm az infókat, utána fogok nézni.
Egyfelől szerencsére, másrészt sajnos elég nagy élet van ezen a fórumon. Én becsületesen vissza szoktam olvasni ha valami érdekel, de azért 9000 hozzászólás bőven több mint sok... Kereséshez meg nehéz eltalálni a megfelelő keresőszót. Az lenne az igazi, ha a topic nyitó szöveg rendszeresen karban lenne tartva, és bővítve a fontosabb információkkal. Pl. sokan nem veszik észre hogy rendeléskor előbb országot kell választani hogy euróban legyenek az árak, vagy hogy számlázási címként melyik címet érdemes megadni. A kernelek közti különbségek is érdekesek szerintem, pl. a 11 - 11S különbség sokakat érdekel. -
kano
nagyúr
válasz
Avicularia #8974 üzenetére
Ja, úgy igen. 13 órából jóhogy van ennyi kijelzőidő. Próbáld meg ezt 3 nap készenléttel.
-
Avicularia
veterán
Tegnap majdnem egész nap ment folyamatosan és néztem is, ezért konkrétan tudom. 13 óra működésben volt 6 óra 50 perc kijelzőidő és 8% volt az akksiban mikor töltőre dugtam. Ebben volt kb 3 óra viberezés, több mint egy óra waze használat a kocsiban töltés nélkül természetesen. Meg nyomkodtuk egy csomót, mert tegnap jött meg ismerős opo-ja és miután átvittem neki ott is nyomkodtuk elég sokat. De volt már itt a topikban 10 órás kijelzőidő is.
-
jilian
addikt
Hát igen ahogy micafighter is írta, tényleg a multiROM a megoldás.
Így több rendszert tudsz simán próbálgatni.(nálam az elején user error volt) de rájöttem magamtól hol rontottam el, azóta boldogan használom és tényleg jobban tetszik mint ami a Xiaomi telefonjaimnál volt a bualboot.
-
kano
nagyúr
válasz
micafighter #8971 üzenetére
Nekem nem akku log kellene, hanem rendszer log. Az új crDroid Fc-t dob és logot kér a fejlesztő.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Ixion77 #8966 üzenetére
Ezek már ki lettek tárgyalva. A kernelekről irtam ide egy hosszú hszt. A sensei kernel elvileg tudja amit szeretnél, hogy csak x%ig töltődjön a telo. Azthiszem blx (battery life extender) a funkció neve, fejből nem vagyok benne teljesen biztos, de erről is irtam nemrégiben, a sensei cimszora keresve megtalálod. Nekem amugy a Gsam alkalmazás is elég volt, értesítést lehet beállitani, nekem pl jelzett amikor 30%ra esett a teló, és amikor 79%ig töltődött. Ez nem állítja le a töltést, de mivel elég gyorsan töltődik ebben a tartományban a Oneplus akksija, nekem ez is teljesen jó volt hogy jelzett a gsam.
A romokat multiROMal elég egyszerűen lehet próbálgatni, peldaul azt is lehet hogy egy Titanium Backup-al mented a rendszered, és a mentést visszaállitod a többi ROMra.
A túltöltés is ki lett itt tárgyalva nemrég: ha lehuzod a telót a tolöltőröl akkor esik az akksi feszültsége.
-
kano
nagyúr
válasz
Avicularia #8968 üzenetére
Nem tudom, hogy Te mire használod a telefont de nekem egyik rommal sem tudott még soha sem 7órát.
Az lenne a kérdésem, hogy error logot hogyan/hol tudok nézni?
Köszönöm. -
Köszi a válaszokat!
Akkor szóval megoldható, hogy a menü gomb alkalmazás váltó legyen.Na majd ha valami baj lesz a G2-vel, kipróbálom ezt a telót.
-
Ixion77
addikt
Azért nem, mert nincs egy jó összehasonlítás, amelyből lehetne tudni hogy melyiket érdemes felrakni. Arra meg nincs mindenkinek ideje, hogy napokig próbálgassa őket.
Esetleg valaki, aki végigpróbálhatta őket, leírhatná a tapasztalatait.Korábban kérdeztem itt, hogy az itt talán legnépszerűbb Franco kernelt miért érdemes felrakni, miben jobb mint a gyári, de egy válasz sem érkezett...
Engem pl. az üzemidő pont nem érdekel, meg mindig áramközelben vagyok, viszont örülnék egy olyan romnak, amelyik csak 90%-ig tölt. A battery app szerint ugyanis az OPO túltölti az aksit 4.3V-ig, ami finoman szólva is rossz hatással van annak élettartamára. -
jilian
addikt
Akiknek gondja vannak a ROM-mal (38R), nem értem, miért nem tesztek fel másikat?
Van egy jó pár xda-n, és teljesen hétköznapi módon működnek.
(Mahdi, Slimkat, Carbon...)
Nekem a telefon megléte óta szinte a Mahdi van fent, teljesen úgy néz ki mint a CM11S (személyre szabás kérdése), simán hozza a 5-6h átlagot.
Nagy favoritom még a többi amit említettem, de sajnos most nem tudok mókolni, mert "kell a telefon minden perce" -
Josh777
tag
A világon ebben a telefonban van először lehetőség bekapcsolni a virtuális nav gombokat, és oda pakolod ahová szeretnéd. A fizikai gombok funkciója is változtatható egyébként, nekem pl jelenleg a következőképpen működnek:
Menü gomb egyszer → váltás az előző alkalmazásra
Menü gomb hosszan → helyi menü
Home gomb egyszer → kezdőképernyő
Home gomb hosszan → váltás megnyitott alkalmazások között
Vissza gomb egyszer → vissza egy lépéssel
Vissza gomb hosszan → jelenleg megnyitott alkalmazás bezárása -
FeRkE
őstag
Be lehet állítani a gomb funkcióját. Én úgy állítottam be, hogy alapból task váltó, de ha hosszan nyomom, akkor meg menü gomb. De úgy állítgatod, ahogy akarod.
(#8961) Timmcsy: Settings -> Status bar -> Double-tap to sleep legyen bepipálva
Ekkor az órával egy szintben ha kettőt tappolsz, akkor elalszik. Elég kicsi a sáv, a kijelző legfelső részén érzékeli ezt csak. -
Sziasztok!
Gyönyörű telefonnak tartom ezt az OPO-t! Ha nem lennék tökéletesen megelégedve az LG G2-vel, akkor valószínűleg már rég berendeltem volna egyet magamnak a fenti Összefoglaló segítségével.
Mivel a fenti okokból kifolyólag nemigen váltok, azért csak kíváncsiságból érdekelne pl a navigációs sávval kapcsolatban valami.
Ahogy látom ez a sáv fix és szomorúan veszem észre, hogy az alkalmazás váltó gomb helyett itt az ósdi menü gomb köszön vissza.
Van arra megoldás, hogy szoftveresen mahinálni lehessen ezeknek a gomboknak a funkcióját?
Úgy képzelném el, hogy balról jobbra haladva ezek a funkciók legyenek: Vissza-Home-Alkalmazás váltó.Ja és kis Összefoglaló módosítás javaslat:
1. Van benne ez a mondat: "A két OS közötti különbségről részletesen ITT lehet olvasni"
Ebben az "ITT" az csak sima szöveg, nincs mögötte link.2. "Garancia a telefonra" résznél ha volt már valakinek itt a topikban garanciális ügyintézése, akkor azzal érdemes lehetne kibővíteni még.
Leírva tapasztalatokat, javíttatás minőségét, gyorsaságát.
Gondolom ennél a telónál ez a tényező kiemelten érdekelhet sokakat. -
bence007
tag
Nagyon jó ez a telefon de a szoftvere az botrányos! Nekem allandoan újraindul es kezdem kicsit megunni a dolgot!38R-t hasznalok, teljesen gyári!
Miert nem tudnak egy normális szoftvert csinálni hozzá..?
-
big-J
őstag
válasz
mgTerminator #8946 üzenetére
Ez igaz, de én kicsit azóta még továbbmentem. Ha n
kihagyod a windows-os részeket, és linux-ba mount-olod, és ott futtatsz keresőprogit, nem csak az ismert típusokat tudod visszahozni, hanem pl játékmentéseket is. -
Josh777
tag
válasz
Ixion77 #8953 üzenetére
Nem állítottad túl hosszúra a fókusz tartást?
Más: Nekem is vacakol az FPS-sel a lassított felvételeknél, ma egy elég fontos videózásom volt és elcseszte a felvételek felét... 60 FPS helyett 9-18, 120 helyett pedig NÉGY.
Van valami megoldás már?
Pakoltam a felvételeket mindenbe amibe tudtam, de úgy látom tényleg nem a visszajátszással van a baj hanem valóban így lett rögzítve.
38R, most lett rootolva, unlock, ART, de minden más maradt gyári.Ja és engem is meglep néha csíkokkal, más nincs. Random reboot eddig egyszer volt, de nem emlékszem h már a 38R-en avagy az előzőn.
-
Ixion77
addikt
Komolyan nincs video közben autofókusz, vagy csak az én készülékem (38R) viselkedik így?
-
somasz
addikt
Valaki meg tudna dobni egy meghívóval?
-
bazso29
aktív tag
Kis segítséget szeretnék kérni, hátha találkozott már valaki ilyennel.
A képernyő tartalmát próbáltam tv-re átküldeni, de megőrült a telefon tőle. Először csak váltogatott a kép, hogy csatlakozik hozzá, illetve nem található eszköz a közelben. Ezután kidobott a kezdő képernyőre. Újbóli próbálkozásnál percekre lefagyott a telefon fekete képpel, csak az alsó 3 gomb világított. Magától észhez tért, de újraindult a telefon. Megpróbáltam wifi directnél bontani a kapcsolatot a tv-vel, de megint újraindult, és most beállításokat kér, mint első használatnál. Megadok neki mindent, de finalizing setup-nál már 1 órája csak a csík szaladgál. Ami érdekes, hogy a beállításokat elérem és fel is lehet hívni a telefont. Ha kikapcsolom kicsit a telefont akkor sem lesz jobb a helyzet, a véglegesítésnél valamiben elakad.
Valakinek van ötlete hogyan lehetne kikerülni ezt a beállítást bootolásnál? -
csonka
tag
Valami olyanra gondoltam, ahol meg lehet adni, hogy hány dB alatti jel esetén bontsa. A beállításokban csak olyant találtam, hogy rossz minőségű kapcsolat esetén ne csatlakozzon.
-
csonka
tag
Létezik olyan beállítási lehetőség, hogy ha a WIFI hálózat térereje egy bizonyos szint alá csökken, akkor automatikusan bontsa azzal a kapcsolatot?
-
big-J
őstag
Synapse-ben bóklászás közben, random restart, fsync alapból kikapcsolva AK kernel-ben úgyhogy persze korrupt lett partíció tábla. Visszakapcsolom a telót, telepítő képernyő, galléria, cuccok sehol, semmi. Viszont fájlkezelőben látszott, hogy mennyi foglalt. Így útra indultam meggyógyítani adataim:
Belső SD kártya adatvesztés, letörlés, leformatálás gyógyítása
Ez a módszer működik a miénken is.
Csak Win 7-ben érdemes próbálkozni.
Csak 32bites cygwin-t érdemes csinálni.
A VHD link halott, de neten fellelhető vhdtool.exe guglizással.
Adb drivereket ez felrakja, ill. beállítja környezeti változókat is(fontos). Utána A0001-ra eszközkezelőben, katt, update > adb > samsung > samsung adb driver -t elfogadja.
Cygwin-t mindenképp mintty.exe -vel(méginkább asztali parancsikon) KELL indítani, a cmd.exe hülye hozzá egy idő után. Ha nincs parancsikon az asztalon, ott van a /bin könyvtárban.Telefonban fejlesztői menűben root-ot adni adb-nek is.
Ha adb működik cmd-ben, de nem bash-ben, add fel és próbálj más gépet, én sem tudtam megoldani w7-en sem, csak másik géppel.A oneplus one -nak a partíció kódja a userdata partíciónak: 28. A busybox pedig xbin-be rak alapból, szóval az omniózus parancs az első ablakban így néz ki:
/system/xbin/busybox nc -l -p 5555 -e /system/xbin/busybox dd if=/dev/block/mmcblk0p28
Ezt a fájl-t kell a leírtak szerint virtuális meghajtóvá alakítani, és utána már standard vinyóként lehet benne turkálni mezei helyreállító programokkal(igen, másikkal is lehet mint ami le van írva).Ha érdekel valakit és nem érti az angolt, csinálhatok egy full magyar változatot. Én azért hálát adok, hogy csak 16osom van ilyenkor, mert biz lerántja az egész partíciót, és 0:30 alatt tesz át 5.5GB-t, szóval lehet számolni... nekem ~12GB így egy bő óra, 64GB-oson ~58 úgyhogy kb 4 óra.
-
big-J
őstag
válasz
greenmeister #8941 üzenetére
Hát ja. 4 magozást abbahagyta, viszont a merítés maradt. Nem tudom, lehet azért mert háttérben maradt egy cpu monitorozó service aminek abszolút nem szabadott volna vagy mi. Új posztot nyitok mert úgy érzem mindenki tanulhat a mai esetemből.
Ha gondoljátok, írjátok bele összefoglalóba vagy mica cikkbe vagy akármi.
-
mgTerminator
veterán
válasz
micafighter #8935 üzenetére
Az fasza, és az 5200mAh-ás mennyi? Lehet elég lenne az is...
-
kano
nagyúr
válasz
Akkor ezek szerint a rövidzárnál neked nem világítanak a ledek, és ha rádugod a tölteni valót akkor azonnal tölti (nem kell powert nyomni)?
-
zekanyd
csendes tag
Hali!
A meghívót szeretnék kapni-lista él még? Írtam micafighter-nek, hogy szeretnék felkerülni rá, de nem kaptam semmi választ 2 nap alatt. Nem szeretnék türelmetlenkedni, megértem ha valaki nem ér rá, vagy ilyesmi, nem gond, csak jó lenne tudni, hogy úgy működik-e még a dolog, hogy az első hsz-ban írva vagyon -
Coyote01
tag
válasz
micafighter #8920 üzenetére
Szólj majd légyszi, hogy milyen, mert én is most akarok venni egy újat mert ami most van az csak (elvileg) 2600mAh-s.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Van több leírás is a neten hogy mire kell figyelni, de én ezeket ajánlom, mivel a videót is meg a leírást is amit linkeltem a Xiaomi csinálta, így ez a leghitelesebb. Egy másik oldal leírása alapján azt hittem, hogy nem eredeti.
-
kerlas
tag
válasz
Értem, köszi, így pár dolog utólag értelmet nyert.
-
micafighter
nagyúr
Azért, mert nem ugyanaz a kettő kernel. A debuggable verzió engedélyezi az adb rootot és a fejlesztői lehetőségeket.
(#8922) mgTerminator Xiaomi powerbank 10,4 A / /
- banggood.com -ról rendeltem
- 23 USD -be került összesen
2014.09.16.- én rendeltem és 2014.10.20. -én érkezett meg.
És eredeti!
Kis segitség az eredetiség ellenörzéséhez: [link] [link]
-
-
[Vazz]
tag
Először is tedd fel az ADB-t ezen leírás alapján Másodszor töltsd le ezt az ADB plugint majd TC-ben kattincs kettőt a zipre és saját magának felrakja a bővítményt. Ez után ha minden zsíros akkor a TC hálózat meghajtóján (perjel) az ADB eszköz alatt ot figyel a telód szériaszáma arra is katt és varázsolhatsz kedvedre. Ennyi.
-
Avicularia
veterán
Tényleg, tud valaki esetleg olyan övtokot linkelni, amiben elfér a opo nillkin frosted hátlappal együtt?
-
Avicularia
veterán
Ma megjött amit ismerősnek rendeltem. Már beledobtak utólag a dobozba egy nanosim tálcát is, ez még mikor a sajátomat rendeltem nem volt benne.
-
Givo
csendes tag
Budapesten lehet valamilyen tartozékot azonnal kapni a készülékünkhöz? Elutazom a jövő héten és expressz kellene kijelzővédő és tok.. Valami ötlet? Előre is köszönöm.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Hol és mennyiért vetted?
-
kerlas
tag
válasz
De a zipben is van egy kernel, aminek a mérete szintén különbözik a külön letölthetőtől.
-
micafighter
nagyúr
válasz
katalin888 #8918 üzenetére
A fastboot zip teljes rendszer, a boot image pedig csak kernel. Nemsokára hazaérek hogy teszteljem a Xiaomi power bank eredetiségét.
-
Vagany
őstag
válasz
katalin888 #8918 üzenetére
Elsőre elég jelentős méretkülönbség, ebből következik a másik...
-
katalin888
aktív tag
válasz
micafighter #8876 üzenetére
Varom a beszamolot es a tapasztalataidat!
Pontosan mi a kulonbseg a 2 image kozott?
cm-11.0-XNPH38R-bacon-signed-fastboot.zip
cm-11.0-XNPH38R-bacon-boot-debuggable.img -
Oppenheimer
nagyúr
BTW frissült a kamera app. Valaki észrevett változást?
-
csonka
tag
Sziasztok!
Nem olvastam még sehol, de ez nem azt jelenti, hogy nem volt róla szó. Szóval az érdekelne, hogy Total Commanderben hogyan tudnám megjeleníteni a telefon tárhelyét?
-
nmy1212
tag
Sziasztok!
Tavaly decemberben elkövettem azt a hibát, hogy vettem egy sony xperia Z1-et.
Semmi bajom nem lenne a telefonnal, de szoftveresen katasztrófa (alap sony-s 4.4.4).
Kérdésem hogy szerintetek mennyire érné meg Z1-ről átváltanom egy 64-gb-os One-ra?
Nagyon tetszett/tetszik a One, eléggé rá voltam hypeolva anno.A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv!
-
kano
nagyúr
válasz
Oppenheimer #8907 üzenetére
Nekem igen. 38R alapún.
-
rerros
tag
valaki nem hasonlította még össze, hogy a Yahoo weather és az Open weather maps közül melyik a pontosabb?
nekem mind2 gecire pontatlannak tűnik -
bdavid94
tag
válasz
bdavid94 #8890 üzenetére
Itt vannak a fogyasztási adataim az elmúlt pár óráról: [link]
a system_servernél amennyire utána sikerült olvasnom az automatikus forgatás miatt van valami para, a többinek még nem néztem utána, szerintetek megéri ezzel küzdeni, vagy inkább próbáljak egy factory resetet, ha igen annak mekkora az esélye, hogy megoldja ezeket a problémákat? -
virkir
veterán
Ki tudna segíteni esetleg valaki egy akármilyen kölcsön tokkal?
Jó lenne elkezdeni használni de a tokom mostani jószokás szerint elakadt a kínai posta dzsungelében.
Kelet pest, Örs vezér tér előnyben. -
Oppenheimer
nagyúr
Nem működik a 2 ujjas multitouch. 38R
-
big-J
őstag
válasz
greenmeister #8882 üzenetére
Ja ez az intelliplug segített. Most már van, hogy csak egy megy. Lehet, ha okosoan mókolok még franconal is kevesebbet fog enni... nagyon nincs kedvem ubuntu vm-et tenni h kernelt compile-oljak.
-
kano
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #8889 üzenetére
Tezsvírem!
A vakuval gondjai vannak még Jishnu tesónak, mert videofelvétel közben sem működik. Viszont én nagyon örülök annak, hogy szerintem jó a kép minősége."A kis Buksikad meg hogy kapaszkodik jaaaa
"
Apjától örökölte.Nekem kihullott már a nőktől, neki pedig még ki sem nőtt.
Ma mentem a 4-6 villamoson és egy kiscsaj úgy volt felöltözve, hogy a pofám leszakadt. Komolyan mondom, hogy kilátszott a Renault jele....
Azt kellett volna neked lefotóznom?
-
kano
nagyúr
Na, közben Ők is észrevették és valaki ugyan erre a hibára panaszkodott G2-n.
Azért az első verzióban van 1-2 hiba.
Ha van valaki aki ColorOS-el használja, arra is megvan már a moddolt kamera app.szkorhetz
Szerintem meg nem, mert ebben ha jól látom nincs az benne, ha a 2 USB-t rövidre zárod akkor a hamison világítanak a ledek az eredetin nem + a hamisat ha rákötöd a telóra akkor nem kezdi el automatikusan tölteni, hanem meg kell nyomni a powert a töltéshez. -
kano
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #8889 üzenetére
B@sszus,én ezt a csíkot észre sem vettem. Mondtam, hogy csak teszt verzió a kamera app.
Írok Jishnunak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Igazi csemegéhez sikerült hozzájutnunk, a kínai készülékek között is exkluzív OnePlus One alaposan megszorongatja a legnagyobb gyártók termékeit is.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest