Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Billentyűzet gondom van
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
giroud199
senior tag
-
Rotate
veterán
válasz slice14 #4493 üzenetére
én is egy Fossil Gen 5-öt vettem, Amazonon jó kis 169€-s akciós áron, és én mondjuk imádom. Letisztult, gyors, kényelmes... a napi töltést leszarom, ejjelre levetem, és vettem hozzá egy normálisabb dokkolót... na meg elég gyorsan fel is tölt, szóval akár a reggeli rutinban is tölthetném :)
-
Kikike
tag
Üdv!
Tudja valaki hol lehet bekapcsolni, hogy a telefon elfordításakor megjelenjen a képernyő sakában egy kis ikon ami elfodítja a kijelzőt?
Mikor vettem a telefont meglepett szuper opció volt, néhány óráig/napig üzemelt, aztán eltűnt, akkor azt hittem, hogy kiszedték a rendszerből. Most frissítettem 11-re ismét előjött, meg is örültem, de megint eltűnt néhány óra után. -
slice14
veterán
válasz ghiottone #4486 üzenetére
Még 2016-ban volt egy Moto 360 gen1-em. Nagyon szerettem, csak berepedt a hátlapja. Viszont szerencsére szavatosság címszó alatt vissza kaptam az árát. Majd 2019-ben vettem egy Fossil gen 5 órát, de nem éreztem rá újra az ízére. Főleg a napi töltögetés miatt. Így elállási időn belül ment vissza. Mostanság gondolkodom egy TicWatch Pro 2020-ban, de valahogy nem vesz rá a lélek.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Aurig@
őstag
válasz Linkin1994 #4490 üzenetére
-
Aurig@
őstag
Sima 7-re valamiért visszavonták az Android 11 frissítést, vajon mi lehetett vele a bibi? Tegnap estefelé még elérhető volt!
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Nektek a beállítások > google > fiókszolgáltatások résznél van Google Pay menüpont?
Nekem nincs, full gyári 10-es rom.(^)(>.<)(^)
-
slice14
veterán
Nálatok működig a Google Fit lépésszámlálása? 26-án még ment. De 31-én volt egy hosszabb sétám, de azt egyáltalán nem mérte. Az OOS 11-et 23án tettem fel asszem.
-
Linkin1994
senior tag
válasz szabi__memo #4482 üzenetére
Op fórum az nem mérvadó ott minden update után ez megy
amúgy oxigen updater aki nem akar várni.
én kb egy hete használom de nincsen semmi gond vele.[ Szerkesztve ]
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
qltsar
veterán
Jött már valakinek OTA-n Globalra a 11?
-
Rotate
veterán
egyébként bekerültek a Gpay kártyák, és a Google Home-os eszközök is a lakásból a Power menübe, és imádom! már ezért megért 11-re frissíteni
[ Szerkesztve ]
-
ata007
tag
Nem lehet hogy ennek koze van hozza?
-
-FreaK-
veterán
Ma már működött a Simple, frissítettem ma az appot, nem tudom hogy ez segített-e. Igaz Penny-ben csak harmadszorra sikerült, Aldiban elsőre.
-
bollokcs80
Korrektor
Ezen a jóságos 11-en tapasztalt valaki olyat, hogy a Hangouts összeomlik?!
B.Cs.
-
Linkin1994
senior tag
Hát nem tudom olvasva itt a telefonos fizetési problémákat én egyszerűen oldottam meg kártyát használom nem a telefont
-
-FreaK-
veterán
Nekem egyszerűen nem megy a Simple.. Már nem tudom mit csináljak. Hétvégén csináltam ugye factory resetet, felraktam a stabil 11es romot, újra raktam a Simple-t, aktiváltam a kártyát meg minden, csak nem tudtam fizetni vele.
-
Linkin1994
senior tag
válasz szabi__memo #4463 üzenetére
Nálam nincsen semmi gond vele. igaz nekem 7 pro van de nem különbség nem lehet.
-
szabi__memo
nagyúr
Nekem még nem dobta fel. Értékelhető, vagy inkább várjak??
-
ghiottone
nagyúr
válasz bollokcs80 #4458 üzenetére
Május közepe szerintem.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
bollokcs80
Korrektor
Szerintetek mikor jöhet frissítés Stabil11-re?
B.Cs.
-
Imdre
aktív tag
Szia,
Pár kivétellel, de tudok saját tapasztalatokról írni:
- VoLTE, WoWIFI rendben működik Telekom hálózaton
- Simple: nekem QR-kódos fizetés, csekkes fizetés nem igazán jó. Beolvassa a QR-kódot, de utána csak üres képernyő van, így nem tudtam fizetni . Illetve amit fentebb is írtak, megerősítő ablak nem ugrik fel...Smartbank, Szép kártyáról nem tudok nyilatkozni.
- Viber, Messenger, Aquamail megy rendesen...eddig
- Nova: most már jó. Eleinte nem akarta megjegyezni, hogy az az alapértelmezett launcher. Mióta sikerült megjegyeztetni, azóta gond nélkül megy.
- True Phone: megy rendesen, nem tapasztaltam hibát.
A környezeti kijelző nem mindig megy, azaz nem ébred a kijelző koppintásra, a fülhöz emel - hívásfogadás nekem nem megy, néha hasznos lenne. Néha picit lassabban reagál a dolgokra a rendszer, de alapból eléggé pörgős. Még van pár apróbb bug, de most hirtelen ennyi jutott eszembe. Többen panaszkodtak, hogy a kamera app összeomlott, nekem azzal nincs probléma. Merülés sem jelentkezett...
Összeségében azt mondanám, hogy várj még pár frissítést, kicsit elkapkodták a nagy késedelembe. -
Aurig@
őstag
válasz ghiottone #4454 üzenetére
Ok, köszi!
Igaz én fizetni nem fizetek Simple-vel, viszont azon keresztül használom a bkv bérletet, és a távolsági buszjegy vásárlást.
Egyébként a VoLTE-vel kellett mókolni? Mert most a 10-esen, LogKit telepítve, négyzet bepipál, telefon újraindítva, működik.
Nincs kedvem parancssorokat irogatni és azokat futtatni, nem is igazán tudom hová kellene beírni. -
ghiottone
nagyúr
Van pár apró kellemetlenség. Pl.:
- simple hadználóként a fizetés után megint nincs nyugtázó üzenet. Csak ha az appot már megnyitottad és úgy érinted a terminálhoz. Megy rendesen a fizetés, de így hiányzik a virtuális megerősítés.
- engem zavar, hogy a Google Asszisztens alsó gesztusait nem lehet sehogy de eltüntetni mint a 10-esnél.
- aod nem sokat változott ha ez számít, csak ez az új színes biszbazt belepakolták.
- smartbank ok, működik rendesen,
- viberrel nincs probléma
- nova ok, bár én béta 7xxx-en vagyok.
VoLte Telekomos cégesen van, VoWifit is jelzi, kapcsolható, de nem tudom mikor használja, azt hogy lehet ellenőrizni."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
Mivel a sima 7 topik eléggé halottnak tűnik, itt kérdezném meg, hogy érdemes frissíteni Android11-re? Tegnap előtt dobta fel a lehetőséget 11.GM57BA 2341MB.
Ami mindenképp érdekelne, hogy VoLTE és VoWIFI Telekomos előfizuval hogyan működik? Banki appok: OTP Simple, Smartbank, SZÉP kártya szintén működik e rendesen?
Értesítések: Viber, Messenger, AquaMail jeleznek időben?
Nova Launcher Prime, True Phone ezek érdekelnének még működés szempontjából.
/Csak azért nem frissítenék, hogy 11 legyen rajta. A jelenlegi 10 hibátlan minden szempontból./Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
thompherkins
tag
Jól olvasom, hogy ne rakjam fel az andoid 11-et, mert több a hátránya mint az előnye?
Stabil 10-en nekem minden megfelelően működik, kamera, billentyűzet, gesztusok, szóval akkor nyugodjak békén és ne b@sztassam a rendszert, hiába vagyik kiváncsi a 11-re, még nem működik megfelelően. -
giroud199
senior tag
Mai meglepetés, nem tudok sms t írni.... Egyszerűen egyik billentyűzettel sem enged....
Ujrainditas megvolt>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
ghiottone
nagyúr
válasz Just_Reboot #4437 üzenetére
BSG 'CameraEng' verzió: [link] legújabb Arnova: [link] - innen a 2. snapcam.
Rotate: sajna az újratöltés a szenzoronként eltérő libek miatt van. Be lehet allítani, hogy ne töltsön újra a lencsék valtása között, de akkor a főkamera értékeit használja a többin is. Ez a 2 linkelt 8.1-es Gcam már gyorsabb. A BSG-hez nem kell xml se. Az Arnova verziónál még csak SAP xml van a telegram csatornán, de szerintem a Wichaya 3.1.1 és Timo xmlje jobb végeredményt produkál.
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
tényleg szebbek a képek Gcammel, a felület is kedvemre valóbb, csak az a béna újrabetöltés nem tetszik, mikor vált két lencse között
-
ghiottone
nagyúr
válasz Just_Reboot #4434 üzenetére
Igen. Nálam most így van fent a Wichaya 'snapcam' és a BSG libes 'cameraeng' csomagnév alatt Android 11-en root nélkül mindhárom hátsó lencsét kezelve.
-
Linkin1994
senior tag
válasz bollokcs80 #4431 üzenetére
A vicc az hogy 7 pron semmi gondom nincsen érdekes
-
ghiottone
nagyúr
Gcamoknál a 'GoogleCameraEng' csomag elnevezésű verziók is kezelik az aux kamerákat root nélkül a snapcamok mellett.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz giroud199 #4426 üzenetére
Nekem két Xiaomim is volt, nem zavart ez a szenzorosdi ennyire. OP-n is volt már, hogy a fülcimpámmal bontttam hívást.
Supportos csávónak megírtam, hogy nincs gond a készülékkel hardveresen, szóljon a fejlesztőknek, hogy javítsák a hibákat......
Egyébként akinek gondja volt 11 alatt kamerával és factory resetelt, annak megoldódott a probléma?
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
Imdre
aktív tag
válasz ghiottone #4429 üzenetére
Az nálam se megy, nem éled fel. 10-ből 1x, ha feléled. Meg van még pár apróság. Ebből a tekintetből Oneplus eléggé "lecsúszott"...3 hónap késéssel sikerült kiadniuk egy Beta 1-et véglegesnek.
Legalább sok szarakodás után megjegyezte, hogy Nova az alapértelmezés.
Közelség érzékelő is tényleg fos lett . Tegnap nagy nehezen elértem egy ügyfélszolgálatot, mire kapcsolták volna az illetékest megszakadt, mert vélhetően kinyomtam. Nem voltam ideges
Nincs időm/kedvem szarakodni, de lehet visszarakom a 10-et, mert ez még Alfa... -
ghiottone
nagyúr
válasz -FreaK- #4427 üzenetére
Bocsi mindenkitől. Én csak belinkeltem a topicot + az ottani linket. Nem volt rá szükségem, így sajna nem tudtam :(
Nálam most az aod vagy "környezeti kijelző" halt be. Nem megy a felemelésre és az 1 kopra megjelenés, de még a gesztusoknál lévő dupla kopp se.
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
válasz ghiottone #4217 üzenetére
Köszi, de ez most jól megszivatott. A rollback rom az Android 10-es beta 9-re visz vissza, nem stabilra. Utána meg OTA lefrissült Android 11 Beta4-re, tehát ugyan ott vagyok ahonnan indultam, hogy a franc enné meg. Kellene egy stabil A11 rom fájl, amit közvetlen a rollback után tudok helyi frissítéssel felrakni. Keresgélek, persze a linkelt hivatalos fórumon sem írják ezt, csak ott a rollback fájl, nesze.
-
giroud199
senior tag
válasz bollokcs80 #4424 üzenetére
Az már csak hab a tortán hogy ehhez képest a xiaomi féle közelség érzékelő szenzor is szenzációs.... Körülbelül mindent is csinál egy hívás alkalmával a készülék...
>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
rodi81
tag
OP launcherben a legnagyobb ikon méret van beállítva de számomra még ez is kissé kicsinek tűnik.Lehet ezen növelni valahogy külső launcher és icon pack nélkül?
-
bollokcs80
Korrektor
Küldtem egy bejelentést a kamerahibáról a comunity appban, elsőre az a kiváló ötlet jött, hogy tegyek fel külsős kamera appot és inditsam újra a telót, miután irtam nekik, hogy ez nem jött be, azt javasolták, hogy menjek be a legközelebbi OP szervizpontra (van ilyen itthon?! ) , hogy megnézhessék a készülékem.
Nem állnak a helyzet magaslatán....
B.Cs.
-
Rotate
veterán
random appokban ha a OnePlus fontot hasznalom, bizonyos cuccok kínai karakterekként jelennek meg :D vissza is dobtam Roboto-ra :D
-
veterán
válasz szabi__memo #4409 üzenetére
Ami már a nagyobb Lumiákban is benne volt...
-
giroud199
senior tag
Ma nálam is elojott a kamera fagyás, hirtelen váltottam nagylatora, és vissza már nem akart, csak fekete képernyő....
>>iPhone12ProMax&SamsungS21<<
-
ghiottone
nagyúr
A stabil 11-ben a DC dimming hova tűnt? Nem találom.
-
Imdre
aktív tag
Frissítettem én is 11-re...
Egy idegesítő hiba már akadt. Nova lenne az alapértelmezett, de nem jegyzi meg. Időnként, vagy alkalmazásváltó használatánál visszaáll Oneplus launcher-re. Hiába állítom be a Nova-t, nem jegyzi meg. Erre van valakinek ötlete? Rohadt idegesítő. Ha nem muszáj, akkor FR-t egyelőre nem nyomnék.
Egyébként nekem nem tetszik a felület, de ez egyéni ízlés kérdése, 10 jobb volt. Kamera működik rendesen, nincs fagyás, stb. 10-ről álltam át reset nélkül.
Illetve a statusbar félkövér megjelenítését lehet állítani. Paca így az egész... -
Integrale
veterán
Ébresztéskor durván lefagy a telefon. Csorgott, de nem.akartam meg felkelni, megnyomtam.az oldalso gombokat, (eddig is igy csinaltam), majs amikor ujra csorgott, akkor a kepernyo nem erzekelt.
Lezar-felold, mar az ertesitesi savot lehuzhattam, ott kinyomtam az ebresztest, de masra nem reagalt. Ujra lezartam feloldottam, de fekete kepernyo minden alkalmazasra. Csak az ujrainditas segitett. Reggel ezt 2* eljatszotta."Bad reklám is reklám too"
-
slice14
veterán
Van egy ötletem a kamera problémára, ha 10-ről való frissítésnél is jelen van, akkor tévedek.
Tehát aki béta 3-4 ról vált stabil-ra, akkor ha adatok visszaállítása esetén lehet hogy összeakad valami konfiguráció változás miatt. Ha FR után adatvisszaállításnál nem töltitek vissza a rendszer beállításokat, csak az appokat + a többi adatot, talán megoldaná.
De valszeg csak túlgondoltam a dolgot.Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
slice14
veterán
válasz ghiottone #4401 üzenetére
Nem szeretem, ha az egész képernyő felvillan dupla koppra.
Nem vagyok benne biztos hogy így van, de 10 alatt a kettő együtt nem is működött. Legalábbis nálam nem ment. Tegnap véletlenül duplán koppintottam rá, és csodálkoztam, hogy egyszere müxik mindkét koppintásos ébresztés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OTP Bank topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Billentyűzet gondom van
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest