Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA® driverek topikja
- Mindenestől eltörölné a Nuvia dizájnokat az ARM
- Hobby elektronika
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Apple notebookok
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
Hát sztem az a ClearPlex nagyon vacak. Feleségemnek olyan van, de a kijelző szélénél többször felvált, ráadásul nem jó rajta húzni az ujjat. Olyan ragadós érzés. Meg jó drága is.
Én a 8T-re való pár száz forintos üveget használok a 7T-n. Nincs fekete keret, meg belógó notch. Csak egy sima üveg.
-
balazs1022
őstag
Nem hiszem. Volt Oppo Find7-em is az csinált ilyet. Valamiért menetrendszerűen 500-600 üzemóra elteltével. Ott elég volt csak 4G -> 2G ->4G váltást csinálni.
Ha lesz időm még egy Custom OS-sel megpróbálkozom..
Egyébként a kamera miatt váltottam, erre a készülékre. Szerencsére annak a minősége kárpótol a fájdalmakért. Csak kár, hogy OOS 11-en nem működik a kamera (fekete kép, majd kidob).
Az első képem ezzel a telefonnal: (zoom lencse + raw)
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
Próbáltam a TRN és a sima verziót is SGCamból, de egyik sincs ott nekem. Zoomból is csak 1x-es és 2x-es van.
Lehet kell valami más beállítás, mert nekem 7Pro van?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
veterán
És igen, működik! Nagyon szépen köszönöm! Egész délután ezzel szívtam! Láttam ezt a programot, de azt írták (ezek szerint tévesen) valahol, hogy root kell hozzá, és nem is tűnt valószínűnek, hogy anélkül megoldana egy olyan problémát, amit ADB-vel se sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
Imdre
aktív tag
Na, az jó, hogy kipróbáltad és működik. Furcsa volt, igazából az tűnt fel elsőnek
Kipróbáltam, amit írtál: ha átállítom wifi hívásra, akkor megjelenik az ikon, de csak, ha lehúzom az értesítési sávot, tehát nem állandó. Visszarakva volte-re, akkor eltűnik és nincs egyik ikon se.
De a lényeg, hogy ettől függetlenül megy a volte -
-
slice14
veterán
A 7T esetén még nem próbáltam frissítésnél hogy csak a LogKit-et cserélném le. Mindig profilt váltottam. De ha nem a LogKit tartalmazza a profil beállításokat, akkor nem hiszem hogy működne. Legalábbis a Telenor-ról és a DIGI-ről van tapasztalatom. Attól még lehet hogy a Telekommal már müxik mókolás nélkül.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
slice14
veterán
-
slice14
veterán
Jó tudni hogy nem az OP b***ott el valamit.
Más: Aki Bluetooth fülest használ (pl: OP Wirelless), Neki jelzi az android a bt akku állapotát? Nekem jelenleg egy Sony sbh50-em van, ami bt 3.0-ás, aminél nem jelenik meg az android notification-öknél. Bár ennél nem fontos, mert van saját kijelzője. Viszont már kezdi az akkuja megadni magát, így cserélem egy Sony WI-XB400-ra. Úgy olvastam hogy ez már támogatja az aksija kijelzését androidon.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
-FreaK-
veterán
Másnak is csinálja a Chrome, hogy néha (pl. ha ide írok hsz.-t) látszólag lefagy? Mondjuk írom a hsz.-t és egy ponton már nem mutatja tovább amit beírok, de közben rögzíti. Ilyenkor ha nyomok egy home-ot majd vissza jövök, akkor megjelenik amit írtam, de nem látszódott.
Ez a "fagyás" közben pl. görgetni sem lehet az oldalt. -
ghiottone
nagyúr
Nem tudom, hogy nem-e ahhoz van köze, hogy átfedésbe vannak a frissítések. OP biztonsági frissítés októberi volt, most jött a Google Play novemberi security és szerintem nemsokára kapjuk az OP biztonsági frissítését decemberi patch-csel.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
-
t72killer
titán
A gyártó szerint gen1 az egész 7es családnak Mclaren-ig, azaz egy usb 3.0.
A gen2 teló ritka, mint a fehér kéményseprő, sajnos a (Samu & Co) marketingesek kilóra megvették a nevezéktanért felelős szerveket .[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Netfone
- Hardcore café
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest