Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz slice14 #6137 üzenetére
Nem-e tudom hogy nem arról van szó, hogy eddig gyakorlatilag volt fehér lista hívásnál, fekete lista, tehát csak ezek hívhatnak, vagy csak azok nem. Aztán kapásból lehetett országra szűrni, hogy ne jöjjön zimbabvéből sms, hogy fizessem ki a DPD csomagot. Na, ebből semmi nem maradt. Miért is kellett ehhez hozzányúlni a idiótájának? Mi a fészkes fsznak kell hozzányúlni mindenhez egy verziófrissítésnél?
-
gyozoetz
csendes tag
válasz slice14 #6137 üzenetére
Köszi,akár jó is lehet, kinézetre nagyjából olyan, mint a 11 volt, de a kommentek annyira nem győztek meg... OPX 4 év+7T 3 év, a gyári mindkettőnél megfelelt, de ez most felhúzott picit. Nem akarnék visszafele menni, de egyelőre csak a hátrányát találtam a 12-nek. De köszi az ajánlást, lehet, h teszek egy próbát a Google-el,talán az is használhatóbb, mint ez ..
-
kammler
senior tag
válasz slice14 #5706 üzenetére
Ez az, hogy nincs. Átment rajta pár kocsi. de még úgy is csörgött, és rajt volt a hálózaton a oneplus 5t Mondom ez már military grade bakker. Hát, a google authenticatornál vagy a QR kód lefényképezése volna a megoldás. A microsofté ment, annál ha belépek elvileg csak le kéne húzza azt a mentést, amúgy mi értelme, ha belépek. Megvan mindenhova a visszaszerzési kódom, illetve mindenhol van másodlagos lehetőség azonosítani magam. Ennyit a biztonságról. Ezekre a fizikai kulcs volna a megoldás, amiből persze kettő kell... Egyelőre jegelem, de szerintem nálam nagyon kéne egy reset. Még mindent visszapakolok beállítok addigra ráfolyik a szemem, aztán a teló elolvadt akksijával meg kifolyik a hangszórón. Aztán ott a céges okta verify.... Ehh.
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz slice14 #5558 üzenetére
Most nézem, az Oxygen Updater látja is.
Amúgy nálam 2,5 év után már picit érezni, hogy az aksi nem bírja úgy. A diagnosztika 85%-ot ír és 2 simmel, 1 óra navigációval 30 perc beszéddel, óra miatt folymatos bt kapcsolattal, összesen max. 4 óra kijelzőidő jön ki egy 24 órás etapra 100-ról 10%-ra merülve.
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz slice14 #5322 üzenetére
Nekem tegnap reggel egy Oppo Find X3 Neo volt a kosaramba, de visszamondtam és csak rendeltem egy Op 9-est. Tartok az új Snapdragon processzortól - a Moto X30-ban simán hozta a 60 fokot stressz teszt alkalmával. + árba nem akarok annyit szánni rá. Samsungból egy S21 Plus van még a listámon, de ott a pwm érték kérdéses, hogy bírom-e majd + az ár már több, mint amit én telefonra szánok.
-
ghiottone
nagyúr
válasz slice14 #5231 üzenetére
Én futottam egy kört - Pixel 6 --> Galaxy S20Fe --> OP 8T
S21-en és OP 9-en gondolkodtam még a 8T előtt, de az S20Fe után már biztos vagyok benne, hogy 250Hz alatti pwm értékű telefonnal felesleges próbálkoznom, úgyse bírja a szemem. :( A 9-es OP pedig a Snapdragon 888 miatt pergett ki."ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
qltsar
veterán
válasz slice14 #5231 üzenetére
Hasonló szándékaim vannak de én megvárom, amíg megjelenik az FE változat és/vagy a 22-es széria ami kicsit lejjebb fogja nyomni a 21 árát, illetve, ha valami csoda folytán SD verzió lesz az FE, akkor valószínűleg azt fogom venni amennyiben nem túl sok a kompromisszum, és az árazás is reális (ami a leakelt infok alapján sajnos nem úgy tűnik).
[ Szerkesztve ]
-
tailor
őstag
válasz slice14 #5227 üzenetére
Köszi!
Hmm... most kipróbáltam, és első "érintésre" nem is játssza le a fájlt (videót igen, ott van is kezelőfelület) - ha még egyszer rábökök, akkor játssza a hangot, de "csak úgy", a semmiben.... De fájin... (most már VLC-vel játszom le ezeket, szóval megoldottam, de akkor is fura ez a dolog). -
storm3
senior tag
válasz slice14 #4712 üzenetére
Az a baj,hogy ez a buborék ami a 11-ben van,nem az,mint ami a 10-ben volt(messenger only).
Tehát nem is rakja ki teljes képernyőre,alul van egy böszme nagy üres sáv, ha "összecsukom", kihúzza képernyőn kívülre stb. Szóval arra nincs akkor megoldás, hogy hagyjuk ezt az android11-es bubit és térjünk vissza a régi kerékvágásba?“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
scream
veterán
válasz slice14 #4686 üzenetére
Még nekem se jött - Updaterrel már letöltöttem a zip-et, de még nem vitt rá a lélek, hogy felrakjam.
De nem tudom meddig várjak, hogy jöjjön az OTA.
Update-eres módszernek van valamilyen negatív hatása? Eddig OTA frissítések mentek csak fel, mindig csak a stabil ROM-ok - HD65BA.
[ Szerkesztve ]
-
Aurig@
őstag
válasz slice14 #4550 üzenetére
Ujjlenyomatolvasót nem szeretem, jelenleg újítom fel a házat, sok a téglamozgatás, beton, malter stb. Néha úgy le vannak kopva az ujjaim vége, hogy szinte tök sima. Ezzel nem bohóckofok.
Másnál nincs a telefonom, max. a gyerekeknél néha.
Egyébként banki appok használatához PIN-kód kell.
Ezeket nem vita tárgyaként hoztam fel, csak érdeklődtem a Google Pay iránt, hogy van e előnye pl. a Simple-vel szemben. De, ahogy írtam telefont nem használnék fizetésre. -
Rotate
veterán
válasz slice14 #4493 üzenetére
én is egy Fossil Gen 5-öt vettem, Amazonon jó kis 169€-s akciós áron, és én mondjuk imádom. Letisztult, gyors, kényelmes... a napi töltést leszarom, ejjelre levetem, és vettem hozzá egy normálisabb dokkolót... na meg elég gyorsan fel is tölt, szóval akár a reggeli rutinban is tölthetném :)
-
ZeroX92P
tag
-
ghiottone
nagyúr
válasz slice14 #4344 üzenetére
Nálam még tegnap volt egy fucsaság a gyári visszaállítás után. Indításkor a Pixel 2-esről áthúztam az email fiókokat, de nem választottam mentést a felhőből. Az appokat op switchel átraktam, majd a Google Play storeból egyesével leszedtem ami kell. Itt volt fura, hogy a korábban megvásárolt alkalmazásokat úgy jelezte mintha nem vettem volna még meg és újra megvehettem volna ezeket. Töröltem az áruház adatait majd újraindítás és akkor már rendesen látta és leszedte a megvásárolt appokat.
-
ghiottone
nagyúr
válasz slice14 #4342 üzenetére
Felraktam a telóra a paypalt és jól működik. Az első belépés rendbe volt, küldte az sms-t a regisztrált telefonszámra. Kiléptem majd ujjlenyomattal újra vissza és semmi hibát nem látok eddig. Látom az egyenleget, az előzményeket, minden ok nálam.
-
Rotate
veterán
válasz slice14 #4338 üzenetére
paypal nalam megy, ujjlenyomattal lepek be... bár nem reseteltem, szóval nem kellett újra belépnem
nekem nagyon bejön az új rendszer, valahogy folyamatosabb a rendszer, és jól is néz ki... hiba nem jött még elő, sőt a chrome pillanatnyi befagyása se jött még elő azóta...
-
slice14
veterán
válasz slice14 #4328 üzenetére
A Nova backupra a a dokumentum tároló kiválasztása a megoldás. Akkor sikeresen el lehet menteni. Eddig 10 alatt az eszköz tároló volt kiválasztva, és úgy mentett. Valszeg azért nem látszódnak a backup-ok, mert az eszköz tároló hozzáférése nem engedélyezett, Kérdés hogy miért nem kérdez rá a rendszer?
A Paypal másnál működik, 2fa hitelesítés be van állítva.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
-
MittuDomain_
őstag
-
-FreaK-
veterán
-
ghiottone
nagyúr
válasz slice14 #4099 üzenetére
Nálam hétfő reggelre az ébresztés megmakacsolta magát. Estére "Ne zavarjanak" módba vannak a telóim reggel 6-ig és a kivételek között ott volt az ébresztés, de valami miatt visszaállt a kapcsolója. Itt a 7T-n nem nyúltam a Ne zavarjanak- hoz, de egy Pixel 4a 5G-t és egy 2-est próbáltam múlt hétvégén és hogy az ottani beállítást ide leszinkronizálta volna nem tudom. Soha nem volt még olyan egyik telefonomnál se, hogy az ébresztő nem adott volna ki hangot eddig.
-
törölt tag
válasz slice14 #3964 üzenetére
8T-n még mindig novemberi az utolsó biztonsági frissítés Ez az első op telefonon, nem tudom hogy régen milyen gyakran jöttek a frissítések de azért kicsit gáz ami most megy náluk. Ahogy olvasgatom a community-ben a fórumokat kapnak is érte rendesen a felhasználóktól.
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz slice14 #3910 üzenetére
De ha a Google fizet az OP-nek, akkor hozzá se nyúlnak a banki érintéses fizetési appok popup kiigazításához.
Őszintén megmondva, a Google is be kéne zárja az érintéses fizetési megoldást az androidban a bankok előtt. Csak a Google Pay-t kéne preferálja.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
Rotate
veterán
válasz slice14 #3802 üzenetére
elég ritkán frissül magától, ha zavar, hogy nem frissül, akkor frissítsétek, ha nem zavar, akkor meg nem értem miért jön fel a téma pár hetente :) ez a szerencsétlen OP komplett elvesztette a fonalat a frissítésekkel, valszeg a következő telefon más gyártótól lesz nálam...
-
tomp
félisten
válasz slice14 #3406 üzenetére
Amíg a teszt időszak folyik addig a OnePlus nem keresi meg a Digi-t. De ha a Digi felkeresi a OnePlus-t akkor ők belerakják a Digi VoLTE/VoWiFi konfigot.
Telenor meg... OnePlus hiába jelezte többször is a Teleshit felé a VoLTE igényt, még csak nem is válaszoltak nekik...
Júliustól van folyamatban a részletes(melyik profillal megy hibamentesen, milyen CA-t kezel az adott profillal a telefon, milyen kodek megy az adott profillal) Telenor VoLTE ticketem a OnePlus supportnál. Azaz nem ráznak le és zárják le az ügyet.
Most épp ott tartunk, hogy amíg nem kapnak hivatalos magyar profilt addig legalább a Telenor-Denmark profillal menjen NEM hivatalosan. Azaz beállítaná azt a profilt a telefon de nem jelenítené meg a VoLTE kapcsolót. Ahhoz továbbra is kellene a LogKit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest