- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
brainticket #2199 üzenetére
Android 9.0-ig minden gyártónak saját automata fényerő vezérlése volt. 9.0-tól már a Google féle tanuló vezérlés van.
Szerintem ami bekavar, hogy van egy alap adaptive algoritmus ami alapján működik. OP5-ön tökéletesen működik. Na de! Itt jön a csavar a képletbe! OP7 szériánál a fényérzékelő a kijelző mögött van. Az mögött ami eleve fényt bocsájt ki! A Google algoritmusában ez nincs benne. Így ki kell vonni a képletből az AMOLED által kibocsájtott fényt a szenzor által érzékelt fényerősségből. 9.5.11-ben sokat javítottak a dolgon. -
marcarc
senior tag
válasz
brainticket #2190 üzenetére
Pont ma reggel baszott fel nagyon már sokadszor, hát kiégett a szemem a sötét szobában. Komolyan hát retardáltak dolgoznak ott vagy mi? Full fényerőn a full sötétben, évek óta nem tudják ezt megoldani?
A másik dolog ami kezd nagyon idegesíteni, hogy a battery saverben miert kell a kijelző elforgatást kikapcsolni. Vagy legalább lehessen beállítani, hogy mit és mit ne vegyen el.
-
tomp
félisten
válasz
betyarr #2196 üzenetére
Ha nem vagy repülőben és eltűnik a VoWiFi ikon akkor visszavált VoLTE-re, ezt jelzi is a telefon. Akkor 4G-n megy az sms de nem a "hagyományos" módon(NAS CS Fallback interfészen a bázisállomás és a telefon között) hanem ugyan úgy IP-n megy mivel a telefon IP SMS képes és a hálózat is.
Wifin az IP SMS is ugyan úgy fizetős mint a VoWiFi hívás. Csak nem a Digi hálózatán megy el a Core-ig hanem egy idegen internet szolgáltatón keresztül. -
válasz
katalin888 #2192 üzenetére
-
katalin888
aktív tag
Azért ez menő nem? Végre kezdik komolyan venni a supportot!
-
tomp
félisten
válasz
betyarr #2184 üzenetére
Én ezt tudom elképzelni. A magyar cég felkereste hivatalos kapcsolaton keresztül a Digi Kft. miszerint szeretnék tesztelni a VoLTE/VoWiFi szolgáltatást, hogy hibamentesen működjön. Ehhez pedig szeretnének kérni egy SIM kártyát.
Na de! Zargasd, hogy Telenor+Digi VoLTE/VoWiFi-t kérünk MOST! -
betyarr
veterán
Vagy mint OnePlus magyarországi cége kért egy kártyát a Digi Kft-től. Azaz nem a Digi üzletbe ment be.
talán még ez lenne a legtutibb,mert akkor kezd valami kibontakozni közöttük
Na de említsd meg neki, hogy ha benne lenne hivatalosan akkor könnyebb dolga lett volna.
hát,sztem pont ezen munkálkodik a hölgyemény meg az op is
legalábbis nagyon remélem!
-
GrooveHero
addikt
Köszi srácok a válaszokat, meggyőző a telefon. Majd valamelyik nap megnyomkodom az egyik boltban (Carephone Warehouse) és döntök, hogy mi legyen.
Köszi még egyszer -
betyarr
veterán
válasz
enginev3.0 #2179 üzenetére
az is lehet hogy a bérelt lakásban elérhető a digi és a főbérlő nevére lett kiváltva,aki odaadta nekik
-
szlaci888
aktív tag
válasz
CptAdamica #2173 üzenetére
Ez egy magyon jó kérdés, én szoktam ilyesmikkel szórakozni, de ha nem szeretnél elszenvedni apróbb problémákat, akkor hagyd fent a gyárit. Vannak apróbb változások, megjelentek új beállítási lehetőségek (ikonok formája, black mód és társai, új a gesztus vezérlés: a visszalépés már az oldalról simítás,....) meg amiket leírtak már a Q újdonságai.
-
-
F-ECT$
titán
válasz
#78791680 #2164 üzenetére
A hardcore is mindenkinek mást jelent, de akku nyúzás szempontjából a böngészés, messenger, youtube és hasonlók pont a kevésbé hardcore vonalat képviselik, azaz elég sok kijelzőidőt össze lehet velük hozni, mert a procit alig terhelik.
Ami általában nagyobbat harap az aksiból az a navi, a játékok (persze itt se mindegy, hogy milyen - a 3D játékok általában sokkal többet esznek) és a kamera is tudja vinni a naftát, illetve az egyéb kamerát használó appok, pl Skype.
-
betyarr
veterán
hehe,most hívott az indiai csaj,aki itt volt nálam a vowifi bug miatt.szerzett egy digis simet és most próbálja belőni a telefonján a vowifit a leírás alapján,csak valami nem volt neki világos és egy kis magyarázatra szorult
azért ez kemény,hogy még az op munkatársnak is én (azaz mi) mondom meg,hogy hogyan kalózkodja be a vowifit -
CptAdamica
veterán
válasz
enginev3.0 #2174 üzenetére
Bárcsak ennyi időm lenne munkaidőben.
-
szlaci888
aktív tag
válasz
CptAdamica #2169 üzenetére
Szia, én azt használom kb. mióta megjelent. Használható, vannak vele gondok, olvasgatom a Oneplus fórumát és ott erősen javasolt egy full wipe a telepítés után, ezt majd megcsinálom a hétvégén, mert nekem adat törlés nélkül ment fel. Ha minden igaz akkor megszűnnek a problémáim. Ezt javaslom, ha nem ismered:
https://forums.oneplus.com/threads/android-q-developer-preview-3-for-oneplus-7-pro-and-7.1076548/ -
bordi10
senior tag
Root témához: utóljára S3-son csináltam, rom-kernel csere havonta kábé
...meg most. Igaz ez az első O+-om. Nevetséges vagy sem a betűk cseréje miatt csináltam elsődlegesen. Samsungjaimon (Alpha, S7, Note8) simán lehetett cserélni root nélkül is. Itt nem. Ettől a gyári Roboto fonttól a víz kivert. Root+Magisk->ment is fel a Google Sans modul. Itt nincs garivesztés szerencsére és azóta jobbnál-jobb modulokat installálok, ami a rendszerre+akksira is kihat. Aztán ha már root, azonnal cseréltem a systemben ezt a nevetséges lock-unlock hangot. Reklámblokkolásra nincs külön appom, csak a Samsung browser adblockja, rendszerszinten simán működik az a "trükk", hogy beállítottam privát dns-nek a "dns.adguard.com"-ot
-
CptAdamica
veterán
Valaki próbálta már az Android Q dev preview 3-at?
-
törölt tag
válasz
marcarc #2166 üzenetére
Azert osztom meg a jo uzemidot masokkal itt forumon, hogy ne csak az elrettento peldak legyenek itt. Az erre jarok ne ettol ijedjenek meg hogy ez a telefon csak 4 orat tud egy nap. Nagyon jo energiagazdalkodas tarsul a nagy aksival, szoval igenis jo ebbol a szempontbol a telefon.
-
marcarc
senior tag
válasz
#78791680 #2164 üzenetére
Huh, teljesen felesleges arról beszélni, hogy ki mire használja annyira különbözőek vagyunk. Nekem nagyon max 4-5 óra SOT om van a saját felhasználásommal és nagyon max 20-24 óra rendelkezésre állás a SOT mellé. Nekem hatalmas visszalépés a 6T-től az üzemidő, de van akinek tök jó.
-
törölt tag
válasz
marcarc #2162 üzenetére
Mi szamit hardcore hasznalatnak?
En konkretan mindenre hasznalom, kiveve jatekra. Talan meg arra figyelek oda hogy ne toljam tul feleslegesen a fenyerot. Igy jonnek ki a 7-8 oras uzemidok egy napra.
Bongeszes, hivas, messenger, navi, ket sim, 90 hz, qhd, youtube, mi fit, kamera, torrent es minden egyeb.
Meg amikor ket simrol erolteti a tererot es mobilnetrol vagyok, akkor is 6 ora felett van.
Olyan napokon van a legrosszabb uzemidom amikor ugy hasznalom hogy felold-messenger-lezar es ezt ugy kb ketpercenkent -
marcarc
senior tag
válasz
GrooveHero #2156 üzenetére
"Gondolom azért a 4000-es akksi ilyen szempontból jobb."
Hát kinek hogy. Én soha nem láttam normális mindennapi használat mellett 5 - 6 órás SOT-ot, de van aki igen - sőt vannak akik sportot csinálnak hasonló screenshotok publikálásából. Ha minden finomságot ki akarsz használni (QHD+90hz) akkor fel kell álldozni az akksi időt. Egy napot simán kibír hardcore használat mellett is.
-
LógaGéza
veterán
válasz
GrooveHero #2153 üzenetére
Én azzal kezdtem, hogy mihelyst kivettem a dobozból, bootloader-nyitás, majd root. Aztán jött egy frissítés, ugye az elvitte a rootot, de már vissza se raktam, és nem is hiányzik...
fant0mi
Megnéztem páromén, nála megy mindegyik normálisan. -
zhata
senior tag
Bocsáss meg, de elfelejtettem még egy dolgot, amihez kell a root.
Ez a reklám blokkolás. Vannak root nélküli megoldások, is, de ezek tapasztalatom szerint nem mindig működnek jól. Pl. most a DNS66-t használom, a semminél több, de nem az igazi.
Az AdAway rootolt készüléken nagyon jól működik. -
tomp
félisten
válasz
GrooveHero #2156 üzenetére
Ha nem szükséges speciális művelet akkor tökéletesen megvagy root nélkül is! Én a OnePlus 5 óta nem használok rootot.
Teljesen értelmetlen várni a 7T/7T Pro-ra. Miért? Mivel akkor már várhatnál a 8-ra. Aztán a 8T-re. Érted...
Sima 7-ben 3700-as akksi van. 7 Pro-ban van 4000-es. -
zhata
senior tag
válasz
Most root nélkül használom, a régi készülékem rootolt.
A telefon tényleg elviselhető root nélkül is, de van egy-két dolog, amihez kell. Ha az alább felsorolt dolgok Neked nem fontosak, akkor teljesen felesleges rootolni.A repülőgépes mód automatikus kapcsolásához a MacroDroidnak bizony kell a root jog.
Adatmentés. Az hogy ne csak a progikat, hanem azok adatait is elmentsed, (Swift backup, Titanium backup) megint csak kell a root jog.
A 7Pronál ugyan nem tapasztaltam a lassú WiFi átviteli hibát, de elvileg előjöhet, hogy valamit egy rendszerprogramban módosítanod kell. (Solid Explorer+root).
(Még van néhány rootot igénylő dolog, de az már specifikus.) -
GrooveHero
addikt
Angliában élek, itt naponta használnám, ha menne, de a mostani telómon (Xiaomi mi mix3) eu rom van, ami miatt van bootloader nyitva, szóval alapból bukó. Monkulni meg már nem akarok. Még a 3200-as akksi se valami kecsegtető. Mondjuk olyan 5-6 óra sot azért megvan, ha van annyi id nyomkodni, ami azért ritka. Gondolom azért a 4000-es akksi ilyen szempontból jobb.
Vagy vàrjak a 7t-re? -
fant0mi
őstag
Sima 7-es, 9.5.7 ROM.
Settings
Sound and vibration
Inciming call vibration pattern
Ott vannak a dadzz, dzzdzz es tarsai. De nekem csak a mmmm mukodik, a tobbi nem. Nalam ment felre valami? -
tomp
félisten
válasz
Szia!
Teljes mértékben használható!
GPay melyik bank miatt kellene? Ahhoz vpn kell. -
GrooveHero
addikt
Szisztok. Mennyire használható a készülék minden nemű mókolás nélkül (Bootloader+TWRP+Magisk...stb)?
Gpay miatt kérdezem, kinőttem már a rootolósdis kernel flashelős rom-olós korból. Csak használni akarom.
Köszi a válaszokat -
F-ECT$
titán
válasz
enginev3.0 #2150 üzenetére
A térerő azért meg tudja rángatni az aksit, pláne ha mindkét sim esetén gyenge. Akár többszörös fogyasztás is elképzelhető, pl pont a napokban írta valaki az S10 topicban, hogy gyenge térerőnél óránként 5-6%-ot is esik az akkuja akkor is, ha nem nyúl a telefonhoz.
-
vranyek
aktív tag
Az mennyire meríti a telefont, hogy két SIM is van benne? (Egy magyar és egy német)
...mert ezek a 6-7-8 órás SOT-k nekem teljesen misztikusakJó, ha 3-4 órák megvannak...
-
válasz
enginev3.0 #2138 üzenetére
Hát akkor ezt írd
tomp már meg is mutatta a helyét előttem -
tomp
félisten
válasz
enginev3.0 #2138 üzenetére
-
-FreaK-
veterán
Használt OP7 vásárlása esetén mi kell ahhoz, hogy később a garanciát érvényesíteni tudjam? Van saját OnePlus fiókom, ott tudok RMA-t igényelni egy olyan telefonra amit nem én vettem, IMEI szám alapján?
Vagy kell az adott account is hozzá feltétlen? -
válasz
enginev3.0 #2135 üzenetére
Hát, ha ott beállítottad, hogy 5 percig világítson mielőtt hozzányúlás hiányában lezár, akkor azt tudom elképzelni, hogy egy app felülírja a dolgot.
-
fant0mi
őstag
válasz
silverbaron #2131 üzenetére
A szolgaltatonal is kerdezz ra, engedelyezve van-e, illetve nem-e regiek a sim kartyak.
-
tomp
félisten
válasz
silverbaron #2131 üzenetére
Próbáld meg, hogy először csak 1 SIM kártyát raksz bele. 1 kártya esetén automatikusan aktiválja a párosított profilt a telefon. Utána rakd bele bekapcsolt állapotban a másikat is.
Legfrissebb OOS van fent? -
silverbaron
csendes tag
Sziasztok!
A topikban talált leírás alapján megpróbáltam aktiválni a VoLTE-t a sima 7-esemen, de nem működik. A Logkitben engedélyeztem a kapcsolókat és a beállításoknál is bekapcsoltam a VoLTE-t, de nincs kint az ikon az értesítési sávon (maga az ikon engedélyezve van). A hívás továbbra is 3G-n történik, teszteltem.
Dual SIM-mel használom a telefont (Telekom és Vodafone). A leírás szerint ezeknél a szolgáltatóknál nem szükséges a PC-s program használata.
Találkozott már valaki hasonlóval?
Előre is köszi! -
válasz
enginev3.0 #2129 üzenetére
Beállítások -> Képernyő -> "X perc inaktivitás után" részt keresd meg
-
enginev3.0
félisten
Olyan nincs hogy felnyitás után 5 percig ne zárjon le?
-
CHIPman
nagyúr
Leszedtem a gyári fóliát, hogy üveget rakjak fel. Felraktam, rettenet sz@r, legszívesebben leszedném, de nem akarom védelem nélkül hagyni.
Mi az ajánlott tokbarát üvegfólia itthonról? ClearPlex még mindig? -
tomp
félisten
válasz
betyarr #2120 üzenetére
Saját routered van vagy adta a Digi?
Nem gondolnám, hogy a Digi korlátozná a saját hálózatán a saját rendszerének az elérését. Inkább eszköz probléma lehet. Routeren belüli prioritás/erőforrás nem megfelelő kezelése.
pl nálam csak akkor dobja a VoWiFi-t a upc csoda modeme ha erőforrás igényes munkát végez. pl otthoni hálózaton filmet nézek vagy online zenét streamelek a Chromecast Audiora. -
tomp
félisten
Nekem is lett Digi kártyám. UPC neten a CB csodával(fehér modem) folyamatosan váltogatja a telefon a VoLTE-VoWiFi-t.
Telenor Denmark profillal megy a Digi is. -
simacsiga
tag
Sziasztok!
Volt egy gyári visszaállításom,majd felraktam a 9.5.10es szoftvert.
Újra akartam csinálni a volte beállítását,de a *#801# nem működik.
Így nem tudom a serial és full port switchet bekapcsolni.
Ötlet? -
zhata
senior tag
válasz
enginev3.0 #2111 üzenetére
Ez szomorú. Múltkor nekem egy MM-es eladó a BT-s fejhallgatók alap adataival sem volt tisztában!
-
betyarr
veterán
válasz
enginev3.0 #2111 üzenetére
basszus...ha pesten ez van,akkor mi lehet nyíregyházán?
pedig már nagyon a clearplex felé hajlottam (tudom,már rég ezt mondom,dehát meg kell ezt gondolni
)
-
enginev3.0
félisten
válasz
LógaGéza #2110 üzenetére
Jah, kérdeztem tőle hogy olyan van-e ami a keretet is védi, mert hogy nem akarok tokot hordani, de féltem a keretét a karcoktól, erre mondta hogy csak ez az egy minta van, ami leér a kijelző széléig, de ha féltem a keretet akkor egy jó tokot tud ajánlani inkább (wut?
)
Mondtam hogy köszönöm, jó lesz nekem a 2ezer forintos Screenknight ami rajta van, stabilan védte eddig az összes telefonom elöl hátul
Mikor oda álltunk, megkérdezte a 3 ott lévő másik MM kolléga hogy tudnak-e segíteni.
Kérdeztem hogy Oneplus 7 pro-ra van fólia?
Majd megkérdezték a pont oneplus 7 pro-ra fóliát felrakó srácot, hogy van-e oneplus 7 pro fóliaValamit mondott neki a srác aki szerelte a telefonod, aztán válasz nélkül mind a 3 elment, én meg úgy voltam hogy akkor megkérdezem én magamnak, csak nem tudom akkor miért kérdezték hogy segíthetnek -e
Kicsit úgy éreztem magam, mintha egy buli morzsapartin lennék, ahol még nem nagyon vannak képbe az emberek
-
LógaGéza
veterán
válasz
enginev3.0 #2107 üzenetére
Akkor jól láttam, hogy a túloldalon valaki egy OP7Pro-t szorongat
Srác nem nagyon volt a helyzet magaslatán, elsőre azt hitte a OnePlus valami Asus készülék. A munkája se a legjobb, az alja eléggé elcsúszott, és feljebb is rakhatta volna kicsit. Legalább olcsó volt (6e), de kicsit megbántam, hogy nem mentünk át a WestEndbe.
Ráadásul azt mondta ne rakjam rá a tokot 3 órán keresztül, valamint ez is volt leírva ott a papírokra, ennek ellenére már rajta volt a tok amikor visszaadta -
baandii
senior tag
sziasztok!
a sima 7-ben van értesítő led? vagy hogy működik az értesítés?
-
LógaGéza
veterán
válasz
enginev3.0 #2105 üzenetére
Én is ma terveztem 3 felé, csak nem tudom, hogy ott csináltassam-e, vagy inkább menjek át a WestEndbe...
-
LógaGéza
veterán
Aréna MMben rakatott már fel valaki ClearPlexet? Egyáltalán ott is lehet?
-
Tailorzsolt
tag
válasz
-FreaK- #2102 üzenetére
Köszi -FreaK- a választ. Az imént kaptam meg a levelet, hogy elfogadták a szerviz igényt. 78 óra elteltével az ígért 48 óra helyett. Úgy tudom hétvégén nem veszik fel a csomagot, ezért hétfőre akartam kérni, de a UPS oldalán valamiért csak a mai napot tudom kiválasztani, pedig ott az áll, hogy ma reggel 8 és délután 17 óra között. De ez már elmúlt, mégsem tudom kiválasztani a hétfőt... :/ Na mindegy, semmi nem megy egyszerűen, de legalább már valami történt.
Nekem totál lehalt a telefon, remélem ingyen csináljak, mert ugye 24 hónap garis, az előjelek szerint a memória modul mehetett tönkre.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Tailorzsolt #2100 üzenetére
Vasárnap este adtam le az igényt, másnap jött is az email, hogy elfogadva, küldik a futárt. Futár jött is kedden, szerdán megérkezett hozzájuk a telefomom, csütörtökön jött az email hogy ők mit javitanának rajta és mennyibe kerül, kérem-e. Sajna nincs olyan opció, hogy mást is szeretnék (márpedig én szeretnék), igy írtam nekik chaten, ott továbbították a szerviznek, aztán írtam nekik emailt is inkább. Ez tegnap délután volt, azóta semmi.
Javaslom, hogy beszélj velük a chaten!
-
brainticket
aktív tag
pár napja furán elkezdett beragadni a power gomb nálam.
működik (még) de nagyon nem olyan a nyomáspontja mint volt, illetve furcsa mert néha majdnem ok, néha meg olyan mintha teljesen be lenne ragadva, pláne tokban.
asszem szervízbe kell küldenem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- ZIDOO médialejátszók
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged