-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengonorbert
tag
pont ugyan úgy szivárgott ki mint a Googleé? :D Szép kis hírverést szereznének maguknak aznap ha ez így lesz: Reddit link
-
pcnet
addikt
Tavaly is valami augusztus végén vagy szeptember elején jelent meg a Pie, 6ra. Augusztus elején vettem, alig használtam Oreoval és már jött is a Pie. Haverok csak néztek, hogy ilyen nincs!
Elvileg az utolsó DP a hivatalos 10, nem?
-
tomp
félisten
Reddit infó szerint a Pixelekkel együtt jön ki nekünk is a 10! Szeptember 3-án!
-
törölt tag
Tul nagy upgrade lenne az egy T-nek.
A Pro verzional mar nagyon szuksegszeru volt a nagyobb aksi, es csak 300-at dobtak rajta. Talan a 8-nal tudok egy kis eselyt adni a 4300-4500 mah-raMarketing.
-
zhata
senior tag
Akksi tekintetében egyáltalán nem rossz a telefon, két napot vígan bír. Nagyobb akksival valszeg még nehezebb lenne.
Más, mindenkinek.
Miért van az, hogy ha a hívó ismeretlen tuti, hogy más irányba kell csúsztatni hogy felvegyem, és viszont. Visszasírom a régi szép vízszintes és egyértelmű csúsztatásokat. Naponta többször előfordul, hogy leteszem a telefont, ahelyett, hogy felvenném. -
Jakesz
addikt
válasz
betyarr #2689 üzenetére
Szerintem ezeket csak a 8-ban fogják megvalósítani, mert a főverziókra hagyják általában a nagy fejlesztéseket. A 7 Pro már így is nagyot durrant a 6T-hez képest. Most inkább a sima 7T-re kell rágyúrni, mivel a 7 nem volt nagy eresztés. A 7T Pro, ha kapni fog 4300-4500 mah akkut, meg egy kis fejlesztést a kameraszoftveren, és nem lesz áremelkedés a 7 Prohoz képest, akkor nem fogok panaszkodni.
-
törölt tag
Ugy tunik vasarolni fogok egy Bullets Wirelesst, de nem tudok donteni hogy melyiket. Megeri a 2-es verzio a felarat? Esetleg van valakinek valamilyen tapasztalata?
-
betyarr
veterán
sosem lehet tudni.lehet kap por és vízállóságot,vezetéknélküli töltést,jobb/több kamerát...stb.bár,a vezetéknélküli töltést már a 7-nél is vártam.hiába
-
törölt tag
Gondolom a kamera elrendezesen is csak azert valtoztatnak mert tenyleg nem tudnak most mit hozzaadni a T-hez. Az SD 855+ abszolut eszrevehetetlen upgrade lesz
Minden mas benne van a 7 Proban. -
marcarc
senior tag
válasz
raddani #2683 üzenetére
Senki nem tud semmi biztosat - még. Szerintem nagyon nagy változtatások nem lesznek, max még erősebb SOC 855+. A felhasználói élmény nagyot változni nem tud, csoda lenne ennél is gyorsabb telefont csinálni.
Ha tetszik a 7 pro, akkor szerintem vedd meg. Ha jön az új széria a régi már nem lesz kapható. Náluk nem nagyon van átfedés. Ha meg csalódás az új akkor marad a használt piac, kínai rendelős vagy sufni gsm. :/
-
tomp
félisten
válasz
szlaci888 #2680 üzenetére
Úgy értem, hogy amikor a OnePlus kiadta a DP4-et valójában a OnePlus csapat már rég nem a DP4 szintjén állt a fejlesztéssel.
Az, hogy a Google milyen DP verziót ad ki nyilvánosan az egy dolog. A háttérben a béta programban lévő gyártók részére úgyis megküldi a friss kiadást amiből dolgozhatnak. Csak azt nem adják ki. -
raddani
csendes tag
Sziasztok!
Én is elcsábultam, hogy 3 év után a Oneplus 3-masom megkapja az utódját egy 7 Pro képében!
Azonban nagy dilemmában vagyok, és érdekel a véleményetek: érdemes megvárni a 7T Prot 1-1,5 hónap múlva szerintetek, vagy nem valószínű, hogy felhasználói élményben jelentősen tudnak hová fejlődni?
A dizájn miatt aggódok leginkább, sajnos a szépérzetem nem tudom leküzdeni, a szivárogtatások alapján pedig a várható 'circular' kamerasziget hát mit ne mondjak, nem egy szépség, és gyanítom a nebula blue sem lesz majd opció, mint szín
Állítólag az új modellek szeptember 26-tól kaphatóak majd Indiában , oktróber 15-től pedig az EU-ban is. Akik megjelenésekkor figyelemmel szokták követni a Oneplus oldalát: a két időpont között lehet majd még nálunk rendelni a sima heteseket, vagy esetleg a készlet végével meg is szűnik a forgalmazás, és csak októberben indul újra a T verziókkal?
Nem lenne problémám a várakozással, azonban augusztus 31-ig tart a Back to school akció, az ingyen kiegészítőkkel, és jó lenne rá lecsapni, amennyiben most még megéri a 7 Prora beruházni; pont a sandstone tokot terveztem hozzá venni, úgyhogy ez 30 eurót le is faragna a végösszegből.
Hogy adjak is valami értéket a beszélgetéshez:
Egyetemistaként próbáltam életre hívni a diákkedvezményt a felhasználómhoz, hogy később ne kelljen ezzel foglalkozni. Ugye ezt a Studentbeans segítségével lehet megoldani, de az oldalukon az egyetemi e-learning rendszerbe nem tudtam sehogyan belépni az aktiváláshoz, egyetemi emailem nincs (csak a diák Office365-höz járó, de azt nem fogadta el természetesen), hivatalos dokumentum küldése nekik pedig nem volt a terveim között. Végül mérgemben beírtam egyetemi emailnek a freemailes címem.. Legnagyobb meglepetésemre siker!
Nem hagyott nyugodni a kíváncsiság, hogy ez csak véletlen vagy tényleg elfogadja, így csináltam egy ’kamu-freemailt’ és egy ’kamu-studentbeans felhasználót’ majd megpróbáltam újra a mutatványt, ami újra sikerült.
Szóval kedves fórumtársak, úgy tűnik, ez egy működő módszer BÁRKINEK egy kis 5-10%-os Oneplus kedvezményhez, függetlenül attól, hogy diák-e az illető, a lényeg, hogy freemail-es emailcímet írjatok az egyetemi email címnek, arra ki fogják küldeni az aktiváló linket és voila'! Nem tudom, befolyásol-e valamit, de a Miskolci Egyetemmel próbáltam. -
törölt tag
Megtudna valaki mondani hogy a referral link meddig hasznalhato?
-
*Mukeey*
addikt
9es-ből kiindulva (sajnos csak ennyi tapasztalatom van) én október vége-november elejére tenném a 7esekre. 6/6t november közepe-vége. Stabil természetesen.
-
szlaci888
aktív tag
Pedig arról írtak, hogy az első OpenBéta a DP6-ból lesz.
https://forums.oneplus.com/threads/android-q-developer-preview-4-for-oneplus-7-pro-and-7.1086050/ -
törölt tag
Koszi!
Ez mit jelent az OOS-re nezve? Kell egy honap, vagy tobb?
-
törölt tag
Vajon mikor jon az Android 10?'
-
Milanos
csendes tag
Egy leejtést követően / be volt dugva 1 OTG kábel és azon lógott 1 másodpercig mielőtt a padlóra esett / nincs gyors töltés, csak lassú.Előfordulhat ilyen vagy a gyors töltő adhatta meg magát ?
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #2664 üzenetére
Csak a Pro verzion tunt el a Notch, a sima verzio T kiadasa kaphat notchot
-
fant0mi
őstag
válasz
ForRedGlory #2664 üzenetére
Most is van notch sima 7-esen.
-
7T renderek, csúnya lesz, ha ilyen lesz
A többiektől is köszönöm a Sony megerősítést és az eltérő véleményt is
-
betyarr
veterán
mióta a row profilt használom,azt lehet mondani,hogy szinte sose tűnik el a vowifi ikonom.amikor nagyritkán mégis,akkor másodpercek múlva vissza is jön
-
törölt tag
válasz
brainticket #2660 üzenetére
Redditen ennek pont az ellenkezojet irjak
De nekem mindegy is, biztos nem koltenek ennyit ra, fejesre vegkepp nem -
CptAdamica
veterán
válasz
ForRedGlory #2658 üzenetére
Újra kell kalibrálni a fülemet.
Mutatott még akkor egy Sennheiser HD 4.40 BT-t asszem, de sokkal jobban szólt. Persze lehet elvolt állítva a Sony, kitudja.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
CptAdamica #2656 üzenetére
Neked gaz van a fuleddel, vagy nem azt hallgattad, esetleg hibas volt.
-
törölt tag
válasz
CptAdamica #2656 üzenetére
Igen, hallottam hogy hasonlo aron inkabb Bose vagy Sennheiser
-
CptAdamica
veterán
Amikor fejhallgatót kerestem pont kipróbáltam ezt a Sonyt az egyik médiában Budapesten. Már csak azért is, mert akkor hype van rajta. Viszont első hallásra akkora csalódás volt, mint a ház, szörnyen erőtlen, középszerű hangzás potom 100 káróért. Persze lehet EQ-val, vagy az appjával lehet javítani rajta, de legyen már anélkül is egy normális hangzása.
-
válasz
ForRedGlory #2645 üzenetére
Szerintem a legjobb a P30 Pro, majd az OP7 Pro és utána Note10+. Valahogy nem éles a képe, nem egy jó éjszakai fotó, hiába világosabb, mint a 7-esé.
A fejhallgató tanácsot pedig köszi
-
CptAdamica
veterán
válasz
Linkin1994 #2648 üzenetére
Ne báncccccsad a legjobb kamerás mobilt!
-
Linkin1994
senior tag
válasz
note 10+-é elég fos szerintem
-
CptAdamica
veterán
válasz
Ezen képek közül szerintem konkrétan első. A másik kettőnél kicsit túl van húzva az ISO, mondjuk a miénk meg kicsit zajosabb, cserébe élesebb.
-
ForRedGlory
félisten
-
törölt tag
En most egy Earfun Free-ben gondolkozom. Nagyon jokat hallani rola es iszonyat olcso. Esetleg van valakinek?
-
-
Edge
veterán
válasz
J.varga7 #2619 üzenetére
Ha ennyire audiofil vagy akkor ne bt fülest használj, bizton mondhatom hogy egy usb-c-s headset a legjobb megoldás, olyan amimek saját dac-ja van(bár valszeg ez a lényeg bármilyen fülesről is van szó), pl egy Huawei CM-Q3 zajszűrős vezetékes headset baromi jól szól, (pl jobb mint a xiaomi anc, ez saját tapasztalat). Én is sok zenét hallgatok telóról és nekem is fontos a megfelelően megdörrenő füles.
-
-
bordi10
senior tag
válasz
enginev3.0 #2624 üzenetére
6 napja írtam, hogy frissült
[link] én személy szerint szeretem a fehéret és ki nem állhatom a sötét háttereket, de ez egyéni preferencia
-
fant0mi
őstag
válasz
Mar van. (Sima 7-esen.)
Kiesik a szemem tole. -
ßrainiac
addikt
válasz
Nalam beta play services van es az uj play store
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #2627 üzenetére
Sotet moddal jo lesz
-
tomp
félisten
válasz
-
7T pletyka: kerek kamera-elrendezés
-
tomp
félisten
válasz
J.varga7 #2616 üzenetére
Ha vájtfülű vagy akkor ne Type C- Jack adaptert vegyél!
Hanem:
-Type C véggel rendelkező fülest/fejest
-LDAC bt átjátszót amihez csatlakoztatod a meglévő jackes fülesedet
-LDAC képes füles/fejesAranyszabály, hogy EQ-t nem használunk!
Én a Bullets Wireless 1-et használom Tidallal. Ha EQ-t állítok be hozzá akkor pocsék lesz. De ezért nem használok hozzá. Sőt! Én az USB Audio Player PRO appal használom a Tidalt. Bitstream módban eleve le is tilt minden EQ-t. Atmos menüben a rendszer alapból "Nincs" beállításra kapcsol és hiába váltok másra nem lesz hatással a hangra.
Amúgy ezzel az appal szebben szól a "sima" HiFi minőség. MQA-t pedig az aptX fülessel is lehet hallani mivel az app 24/96kHz-en dolgozza fel a kódolást és csak az aptX szükíti le 16/48kHz-re. A hivatalos Tidal app ezzel ellentétben csak 16/48kHz-en dolgozza fel az MQA azaz a Master minőséget.
Év végéig tervezem az LDAC fülest beszerzését.
(iTech Prostereo H2) -
válasz
J.varga7 #2616 üzenetére
Nézd, én is elég vájt fülű vagyok, de annyira gáznak azért nem érzem a dolgot. BT-vel használom aptxHD alapokon, de nem gyári fülessel. Nem a legjobb, de az előző (szintén hatos) se volt nagy szám ilyen téren, szerintem.
A típust tekintve: Blitzwolf ANC-1-et ne vegyél, én azt használom, és brutális alapzaja van. Egyébként nem szólna rosszul, de ezt így csak azért nem kúrom ki az ablakon, mert irodában használom, oda meg ez is megteszi. Ódákat zengenek róla, teljes mértékben indokolatlanul, szvsz.
-
J.varga7
tag
Mindenkinek köszönöm a választ, közben a Bullet 2-t használva beléptem kínomban a Fejlesztői beállítások közé, és a Bluetooth hangkódolót és a mintavétel minőségét átállítottam ahogy a legjobbnak sejtettem. Újraindítottam a telefont, most már jobb a helyzet. Nem tökély, de jobb. Vannak magashangok és basszusok.
Zhata fórumtárs tanácsára most akkor keresek egy jó minőségű BT fejhallgatót. Valaki esetleg tud ajánlani valami audiofil kategóriát?
Köszönöm!
-
-
J.varga7
tag
Sziasztok,
Mérsékelten boldog OP7 Pro tulaj vagyok, igazából egyetlen gondom van a telefonnal, de az igen nagy: rettenetes rajta zenét hallgatni. OP 6-ról váltottam, kicsit vájtfülűbb vagyok az átlagnál, ezért egy jobb RHA fülessel hallgattam Tidal-ról zenéket. Az OP7 Pro-ra váltva (direkt vettem hozzá OP-s jack átalakítót) óriási a különbség negatív értelemben. A Dolby Atmos szerintem egy katasztrófa, bárhova állítom, a telefon olyan hangot ad, mint a 90-es években 112 kb/sec-re tömörített wma fájlok. A telón jelenleg 9.5.11-es OxygenOS van. Próbáltam egy OP Bullets V2-vel is Bluetooth-on keresztül, de az eredmény hasonlóan lelombozó. Az Atmosban nincs semmi equalizer, csak az előre beállított sémák, visszasírom az OP6 beállításait. Nem volt még telóm ami ilyen rettenetesen szólt. Valaki találkozott hasonló problémával? Van erre megoldás, vagy várni kell, hátha javítanak rakta?
Előre is köszön a válaszokat!
-
Jakesz
addikt
A játékok és videók is mennek 90 hz-en?
-
Sanya
nagyúr
De a 90hz nem megy böngésző alatt még, akkor mi értelme van?
-
ForRedGlory
félisten
Kb elsore nem is rossz az akkumulator. Vegig 90hz-en, 32 ora keszenlet, 7 ora kijelzo es 14%-on van. Mondjuk majdnem vegig WiFi-n, de ez tobb, mint okes.
-
tomp
félisten
-
szlaci888
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged