- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem sem klappol ott valami a hardverrel, nekem semmi gondom a telefonnal, pedig nyúzom rendesen már a megjelenés óta.
Rakattam fel ClearPlex-et a hétvégén, baromi jó. Egy baj van vele, hogy az alsó részen csak addig ér, ameddig a kijelző látható része, így a felfelé swipe-nál akad benne az ujj. Ez a tokbarát kivitel egyébként.
-
-
-
-
ßrainiac
addikt
Az uj Raiffeisen appal sem jo?
-
tamas.nick
aktív tag
Nexus 4-esemmel jártam úgy, hogy reggel sötétben vettem fel az asztalról, de elfelejtettem, hogy töltőn van, ezért a kábel kirántotta a kezemből, pofára esett. Szerencsére nem tört be, de a digitizer megadta magát, azóta használok fóliát. Azt a pár ezrest meg számomra megéri, mint hogy horror áron cseréltessek kijelzőt. Csere esetén a vízállóság is ugrik, ha nem jól ragasztják vissza.
-
SharpSA
veterán
Enable call recorder on OP
PSA & Tutorials
Easy and without root:
run this adb instruction to enable call recorder:
adb shell settings put global op_voice_recording_supported_by_mcc 1
2) if you reboot your phone you will need to run adb from step 1 again. To prevent this, install jOnePlus Tools from Play Store:
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.jroot3d.joneplustools
3)After install jOnePlus Tools, run this adb command to let the app change security settings, enabling it to turn call recorder on after reboot:
adb shell pm grant net.jroot3d.joneplustools android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS -
hjanos1
senior tag
Pont akkor volt egy iPhone tesztelos korom, szoval valoszinuleg azert. Root-olni tobb eve nem rootoltam. Tokenek feltuntek. De akkor is ronda az app.
Mas: Google Pay egyszer csak megjelent nalam.
Nem tudom hogy a OnePlus Beta miatt vagy ma engedélyeztek, de a Revolut kartyat be tudtam regelni benne minden trukkozas nelkul NFC-s hasznalatra. -
J.varga7
tag
Mindenkinek köszönöm a választ, közben a Bullet 2-t használva beléptem kínomban a Fejlesztői beállítások közé, és a Bluetooth hangkódolót és a mintavétel minőségét átállítottam ahogy a legjobbnak sejtettem. Újraindítottam a telefont, most már jobb a helyzet. Nem tökély, de jobb. Vannak magashangok és basszusok.
Zhata fórumtárs tanácsára most akkor keresek egy jó minőségű BT fejhallgatót. Valaki esetleg tud ajánlani valami audiofil kategóriát?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robogó, kismotor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars Battlefront II
- iOS alkalmazások
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- IPhone 8 64GB gyári független nagyon szép állapotú
- Apple iPhone 12/12 mini/12 Pro/12 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest