-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
tamas.nick #3399 üzenetére
Sajnos bugos a Horizont Light. Reméljük OB3-ban már javítva lesz.
-
tamas.nick
aktív tag
Felraktam a 10-es Droidot és a Gmail esetében nincs Horizon fény, csak az értesítési hangot játssza le. Valamilyen beállítás hiányzik?
-
Helltak
őstag
Köszi, akkor lehet felrakok egy régebbit.
-
Helltak
őstag
Akik szintén 10-es droidon vannak már.
Ti sem tudtuk a Messenger-ben értesítési hangot módosítani? Mindig kb az az első, hogy ezt módosítom, mert idegesít a gyári hang..Brainiac:
Ezt az infót nekem is el tudod küldeni? -
Mauzes
addikt
Sziasztok,
Az itthoni GSM boltok hogyan tudják 30 ezerrel olcsóbban adni a telefont, mint a hivatalos oldal?
-
tomp
félisten
A stabil 10 kamerában benne van a szuper makró? Illetve 4K felbontásban lehet kamerát váltani vagy csak a fő kamera megy?
-
petya2012
őstag
Sziasztok
szerintetek 7T vagy 7 Pro?
-
b.daniel
senior tag
Szerintetek így , hogy megjelenik a 7T,és lássuk be , majdnem ugyanolyan mint a 7 pro, csak olcsóbban , szerintetek mennyiért lehet eladni egy makulátlan , biztosításos, 8/256 7 prot?
-
tomp
félisten
válasz
CptAdamica #3372 üzenetére
Elméletileg az európai eseményen lesz csak bemutatva a Pro.
Amerikában a Pro nem kapható ezért kellett a sima T modellt feltuningolni. A 7T Pro sem lesz amerikában. EU Only lesz pletykák szerint. -
törölt tag
válasz
A 2K is elmaradt
TV pedig ha lesz nalunk, akkor az horror aron lesz.
-
zoleeno1
veterán
válasz
jaja, meglepődtem én is... Az a tv odaver, nagyon bejön
Mondjuk az a muki aki promózta nekem rohadt idegesítő volt, de kinek mi
-
CptAdamica
veterán
Na, lezajlott az event, nem jött Pro utód, a 7T lett egyfajta Pro, csak noccsal.
-
tomp
félisten
válasz
tamas.nick #3364 üzenetére
Akkor:
1, mégse került aktiválásra, nézz rá egy üzletben
2, milyen wifin nézed?
3, IMEI szűrést alkalmaznak azaz ami nem Samsung azt nem engedikA teszt alatt nekem ment OP5-ön upc wifin.
-
tomp
félisten
válasz
tamas.nick #3360 üzenetére
Akkor viszont nem aktív az előfizetéseden a VoWiFi.
-
betyarr
veterán
válasz
tamas.nick #3360 üzenetére
előfizetéses vagy?mert feltöltős csomaggal nincs még vowifi náluk.
-
fant0mi
őstag
válasz
Akidobos74 #3356 üzenetére
Normal. Revolut virtual kartyaval mukodik.
-
tomp
félisten
válasz
Akidobos74 #3356 üzenetére
Azért nem tudod beállítani a Pay-t mert magyar kártya! Azt nekem se engedi. Itthon hivatalosan nincs még Google Pay.
Sőt a fizikai Revolut kártyát se engedi pedig UK száma van. Létre kellett hoznom egy virtuális kártyát ANGOL címmel és azt már alapból NFC képesnek állította be.App listában nem lehet mappa. Ahhoz szükséged lesz egy külső launcherre.
-
törölt tag
Nincs turelmem kivarni a dolgokat, ezert most eloszor az Oxygen Updater-re bizom a dolgot
Ezzel hogy kell pontosan lefrissiteni? -
tomp
félisten
válasz
tamas.nick #3352 üzenetére
Az összefoglalóban megtalálhatod a műveletet. De érdekes mivel az infók szerint Telekom kártyával automatikusan aktiválja a megfelelő profilt.
-
tomp
félisten
válasz
tamas.nick #3349 üzenetére
Milyen profil van aktiválva?
DT-VoLTE profillal megy hiba nélkül a Telekom VoWiFi. -
tamas.nick
aktív tag
A WoWiFi-t hogyan is kell működésre bírni?
Be van állítva, hogy WiFi előnyben legyen részesítve, Telekomtól megkaptam az SMS-t, hogy bekapcsolták az előfizetésemen a szolgáltatást, de repülő módban mégsem sikerül hívást indítani. -
Helltak
őstag
Sziasztok!
Tegnap csatlakoztam a táborhoz, egy gyönyörű kék példánnyal
Open béta ment fel rögtön, eddig nagy a szerelem. -
betyarr
veterán
használ valaki adguard-ot a telefonján?azt mondják,hogy az egyik legjobb mobilos reklámblokkoló.én is használnám,csak attól tartok,hogy a folyamatos vpn kapcsolat szívná az akksit.
-
tomp
félisten
válasz
tamas.nick #3340 üzenetére
Csak olyan töltő tölti gyors módban amely VOOC szabványt támogat. Ez a WARP, DASH.
-
tamas.nick
aktív tag
Gyors tölteni csak a OnePlus gyári töltőjével lehet?
Eddig Blitzwolf Power 3S töltőket használtam, mert lehetett vele Apple, Huawei és QC3 telefonokat is gyorsan tölteni vele, de 7 Pro-val nem megy. Melóhelyre is be kell szereznem egy gyári WARP töltőt?
@simacsiga: szuper, köszönöm, még 9-es droidon vagyok. -
törölt tag
Valaki megkapta mar OTA-n a stabilt?
-
simacsiga
tag
válasz
tamas.nick #3327 üzenetére
-
mrszitya
senior tag
Mert eszem ágában sincs custom rendszerekkel játszani. Kerestem alternatív appokat, illetve bizonyos dolgoknál elfogadtam, hogy itt nem megoldható. Ennyi. Sőt, még csak nem is rootoltam a rendszert, pedig szokásom.
Az biztos, hogy itt kisebb az optimalizálatlanságból eredő problémák és alapból a bugok esélye. Gyors a rendszer, szép a kijelző, a dark mode, egész jó a SOT, a kamera bőven átlag feletti, van optikai stabilizálás, van egy-két tényleg jól használható "trükk" az OOS-ben, ésatöbbi, de ettől még vannak gyengéi ennek is. Eltagadni nem kell. (Pl. zseb mód hiánya kifejezetten idegesítő - nem véletlen kérik mindig a hiv. fórumban is, de a magyar fordítása is a rendszernek, sajnos borzasztóan gyenge, hogy csak két példát mondjak.)
-
mrszitya
senior tag
válasz
Lezárt képernyős kérdésedre: nincs rá megoldás, sajnos nem tartozik a top kérések közé sem, sőt. (Pl. a zseb módot, azt sokszor kérik).
A MIUI nem titok, sokkal összetettebb és nagyobb tudású rendszer (persze nyilván a hibalehetőség is sokkal több benne ily módon), a OnePlus júzerek többsége nem igényli ezt vagy csalódott a számos javítatlan hiba / optimalizálatlanság miatt a mélyen átszabott Android rendszerekben. Nekem ezer dolog hiányzik MIUI után, de nagyjából alkalmazkodtam.
-
törölt tag
válasz
tamas.nick #3329 üzenetére
Ezt mar tobb helyen is olvastam hogy korommel karcolodik.
Hogyan? En meg ha nagyon eroltetem sem sikerul. -
CHIPman
nagyúr
válasz
tamas.nick #3329 üzenetére
Én 2 nap után annyira megsértettem, hogy bement alá a levegő, és mivel "begyógyult" a fólia, nem is jött ki többet.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Én kínai UV-st raktam fel, szerintem eddig ez a legjobb. Valószínűleg kicsit ferdén tettem fel (vagy a fólia hibás), mert a bal tetején egy vékony részen elvált, viszont szerencsére a legszéle még tart, így nem megy be alá se a levegő, se a por/pára. Illetve tegnap sikerült odakoccintani valahová, és a belső részén egy fél centis törés lett, ami azóta sem tört tovább, szóval ezek hatására még nem veszem le. (elvileg lassan ideér még 3db ilyesmi szett)
A Clearplexet nagyon dicsérik, de nekem nem vált be. -
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
Ma váltottam Xiaomi Mi 9T-ről OnePlus 7 Pro-ra és két dolgot nem találok, amit a MIUI tudott:
- Lezárt képernyőnél ne lehessen lehúzni a beállítási panelt
- 2 SIM kártyát használok, VoLTE aktív, ha nem az alapértelmezett mobiladat kártyára jön hívás, akkor beszélgetés közben nincs internet, mert nem vált át a másik kártya adatkeretéreEzekre van megoldás?
Olvasgattam a hozzászólásaitokat, hogy többféle képernyővédő üveg van a 7 Pro-ra, melyik a legjobb, ami nem levegősödik és a szélei is légmentesen tapadnak? UV-ra megkötő ragasztós fajta ajánlott?
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
-
ßrainiac
addikt
válasz
enginev3.0 #3320 üzenetére
Gondolom, frissitik ha kijon hivatalosan :)
-
ßrainiac
addikt
válasz
enginev3.0 #3318 üzenetére
igen?
-
ßrainiac
addikt
ezer dollaaaar :'D
-
fant0mi
őstag
-
tomp
félisten
válasz
CptAdamica #3303 üzenetére
[Cikk]
A Visa már elkészítette a Google Pay-hez és a G Pay érintéses mobilfizetéshez a magyar nyelvű oldalt is.CHIPman
Simple-t használom mióta elindult az appban az NFC fizetés. Ha érintem akkor a legtöbbször kell neki 1mp mire csippan/sípol a terminál. A zöld LED-es terminálnál kb 1mp mire felvillan az első LED.
Na a Google Pay ezzel ellentétben 1mp-en belül kommunikál a terminállal. LED-es terminálnálon azonnal felvillan az összes! Telefon kijelzőjén pedig sokkal hamarabb előjön a Pay ablaka. Amikor elkezdené a terminál a sípolást már ott a Pay a kék pipával.
Amúgy a Simple és minden más külső app ami tudja az NFC fizetést a rendszer "Tárca" szolgáltatását hívja be. A Google Pay ezzel ellentétben a "Google Pay" szolgáltatást.enginev3.0
Anno OnePlus 5-nél volt egy NFC bug. Olykor nagyobb feszt adott az antennára az OpenBeta. Gyógyszertárban kb 20centiről ment a Simple fizetés... -
CHIPman
nagyúr
válasz
CptAdamica #3309 üzenetére
A 4 zöld lámpának pont az a lényege, hogy egymás után villannak fel, és jelzik, hogy mennyit kell még ott tartani, nem? Nálam bankkártyánál se csippan rögtön.
-
fant0mi
őstag
Hangrogzites ala Android 10.
Mondtam, hogy jo, de megsem. Nem mukodik az ACR. Eddig nem tunt fel, mert szepen eldolgozgatott, nem szolt, hogy baja lenne. Most probaltam visszahallgatni, csak suketseg van a fajlokban, szoval nem rogzit semmit. Csak akkor mukodne, ha ki lenne hangositva. Szoval ACR kuka.
Gyari megoldast valaki irta. Ezt nem talalom. Csak kinai rommal van? Most global verziot (AA) hasznalok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Automata kávégépek
- Formula-1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek