Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Mercutio_ #106 üzenetére

És miután lőttél a fényerős fixeddel, visszanézed a képeket a 3 inches OLED kijelződön, majd szépen elrakod az övedre fűzött kis tokba?
    Mert én igen. (Valójában nem, mert még nincs meg a gép. :) )
    Ugye itt a sarkalatos pontja a vitának, te kiemelsz egyetlen területet, amiben a DSLR vitathatatlanul jobb, minden más szempontot sutba vágva.
    Ha azt mondom, hogy én viszont 28mm-en fotózok és zoomolgatok ha kedvem szottyan, akkor azt fogod mondani, hogy de akkor te meg felcsavarod a zoomot. Viszont ezzel a saját magad által felállított kiindulási ár-összehasonlítgatást köpöd szemen.
    De hogy rövidre zárjam, mert egyéni ízlésről nehéz vitatkozni: igen, nagyon jó géped van és most eredj fotózgatni, még elég sötét van esténként, hogy jó sötétben csinálj képeket.

nerd_:
    Van egy ilyen sor a cikkben:
    "Strong YEN and sales drop in North America are the main reasons for the bad results."
    A grafikon szerint Japánban pl. nőttek az eladások. ;) A grafikonok nem arról híresek, hogy csak egyféleképpen lehessen értelmezni őket.

propeller:
    az a 85 inkább 100 még mindig. Annyira nagy áresések nem szoktak lenni, pedig szívesen vennék S90-et vagy G11-et az utód árának kétharmadáért, aztán mégsem lehet, max. használtan.

Rendes gyerekeknek tűntök amúgy, csak nem szerettek olvasni a sorok között! :R

Ja még egy: sapika, erről a jpg-be 8EV fér dologról még nem hallottam, ez érdekelne, tudnál erről valami anyagot linkelni? Mert ez akkor rövidre zárná a dinamikatartományról szóló hangzatosságokat is.

Peace!

Új hozzászólás Aktív témák