Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Jó kis gép, ára meg majd alakul
Tetszik
-
Stitch
őstag
Van egy 850SW-m, elégedett vagyok vele, viszont változó fényviszonynál (pl. szobában hirtelen az ablakra irányítva a gépet) illetve fókuszáláskor fura cicergő hangot ad ki. Más is tapasztalat ilyet? Esetleg 1030SW/1050SW-nél is előfordul?
-
Airy
csendes tag
Egy strapabíró kompaktot keresek mostanában, így a 7végén portyára indultam. Gondoltam, megnézem mit tud ez a kis Oly. Hát azt a bizonyos optikát meg egyebeket védő lemezke akkora gagyi parasztvakítás, hogy majd' elsírtam magam.
Kézzel finoman megmozgatva is nyeklett, valszeg az első pofáraesés igen csúnya maradandó sérülést okozna. A kijelző is szinte a készülék legkülsőbb síkjában van, 0 védelemmel ellátva (pl.: tisztes méretű perem). Meg úgy összességében a masszivitása sem volt meggyőző. Szívesen megnézném, miként tesztelték.
Aztán megnéztem a [1030SW-t], ami sokkal masszívabbnak tűnt, bár a kijelző hasonlóan védtelen. Az optika védelme viszont nagyon zsírnak tűnik!
Ha e kettő között kellene választani strapabíróság szempontjából, mindenképp utóbbira tenném a voksom.
Viszont még nem láttam [a Pentax W60at]. Valakinek véleménye róla összevetve a konkurenciával?
Jó lenne ha minél több gyártó előrukkolna hasonló gépekkel, hogy minél több gépből lehessen szemezgetni.
Bocs a bő léért!
Airy
-
TexT-BoY
addikt
sorba:
1. a vizet birja, akár 30percig is, én szaunáztam vele, aztán hgőzfürdő, aztán hidfegviz aztán pedig lanygsoviz
végig a szebemben volt, tesztelés céljábol, meg fényképezgettem is, nagyon jopofa dolog, nyári csuszdaparkos élményekhez egészen biztos viszem.
3. tengerhez nem volt szerencsém4. nekem jelenleg még csak egy 1Gb-os MicroSD van benne, ezzel 10perc video megy.
De tervezem egy 4Gb-os egység beszerzését koncertekhez.5. képminőség elfogadható, nem várható más egy kompaktól, én teljesen fullon használo, leméretezve a képeket fullhd-re vagy 4-5mpx-re teljesen elégedett vagyok, és nagyon jók a beállitot sémák. Bár a hd felbontást nem szeressem mert lebutul egy kicsit a cucc, hdtvn meg szarul néz ki a kép.
6. Ledes supermakro, istenkirály
.
7. lehet hogy csak a nagy hideg teszi de az aksi elég kaka. sosem sikerült az 1Gb-ot telefotózni még vele.
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
sbazsi
veterán
In case you were wondering, “IEC 529 IPX8” simply means that it can be used continuously while immersed in water. It turns out that there are several competing international standards for just how waterproof something is. For example the Pentax W10 conforms to “JIS class 8”, which means it’s good for 30 minutes at a depth of 1.5m. The Ricoh 400G is compliant with “JIS class 7”, so it’s OK in the rain or being rinsed under a tap, but should not be used while swimming.
Forrás -
Baleey
csendes tag
Az egy dolog hogy bírja a vizet egész 3 méterig de időben meddig? Ha mondjuk tengerben úszkálok egy órát vele, akkor sem adja meg magát? Sósvíz vajon mit tehet az alu részekkel? Van valakinek tapasztalata ezzel/ezekkel(850 SW, 1030 SW) a gépekkel kapcsolatban?
-
Omni
aktív tag
Nekem Olympus mju 820 van, az simán viszi 640*480 30fps + hangot, H sebességű XD kártyával, amíg a kártya be nem telik (1GB = 1x perc).
Menüje is igen hasonló, szvsz ugyanaz a hardware lehet ebben is, csak ehhez nagyobb felbontású zajgenerátort csaptak (bocsánat, CCD-t...)
[ Szerkesztve ]
-
sbazsi
veterán
ezt tapasztalatból mondod?
640*480 videot akarok, 30 fps, hanggal.
tudja?igazából még nem vettem meg, de kezd haldokolni a régi gépem, és csak ezeket találtam, ami víz alatt is megy...
a régi gépem tud ilyet, (casio Z850) és ez egy sarkalatos pont lenne...xd/microsd-t is lekezel?
[ Szerkesztve ]
-
sbazsi
veterán
nincs valami hekkelés ezekhez a gépekhez, hogy ne csak 10 mp-es videót lehessen csinálni?!
konkrétan a 850-eshez érdekelne... -
TexT-BoY
addikt
én megvettem a kistesót, hugom kapja karácsonyra...
30.000Ft-ért az edigitalbol szerintem az eggyik leg értelmesebb vétel volt.
Holnap tesztelve lesz medencébeHAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
foxyr
tag
Srácok...van egy ilyen fényképezőgépem eladó. Vadi új, dobozos, minden kellékével. Mivel külföldről van, így gari csak próbagari. Rózsaszínű, így kifejezetten lányoknak ajánlom...
30 000 Ft-ért vihető, s most adok mellé egy 1Gb-os M+ os (nem a sima M-es) memóriakártyát.
Ha valakit érdekel, akkor ne privizzen, hanem hívjon fel.
-
hemaka
nagyúr
Nem rossz, amire kitalálták arra bőven jó.
Az ára kicsit magas, legalábbis számomra, de külföldön biztosan kicsenget ennyit érte bárki, akinek egy ilyen masinára van szüksége.
mudi︎️ • Fuji GFX 50S/35-70/110f/2 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
D4rkm4n
őstag
Mennyi is az az annyi? Szóval mennyit kóstál ez a gép?
"If you only do what you can do, you will never be more than you are now."
-
Cassidey
senior tag
válasz
Depression #4 üzenetére
Szerintem 60 nem sok. De mondjuk ne vedd meg most, csak nyaralas elott, akkor lesz mondjuk 40.
Az mar baratibb.
-
Depression
veterán
Tényleg húzós az ára. Pedig jó cuccnak látszik, de annyit nem nyaralok, hogy tényleg meg is érje.
Leejtésnél meg biztos, hogy az egyetlen kavics a környéken pont a lencse alatt lesz.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Cassidey
senior tag
Ez igeretes kis cucc, ugyis akartam a nyarra egy kiskompaktot amit lehet utni-vagni csuszdaparkba vinni..
-
cannibal
senior tag
Mivel vízálló ezzel frankón lehet víz alatti képeket is csinálni?
Grat az új melléklethez! Sztem nagyon jó ötlet a digicamerás rész is
Új hozzászólás Aktív témák
ph Új fémvázas mini-titán jelent meg a víz- és ütésálló Olympusok soraiban: itt a mju 1050 SW.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest