Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Viktor81

senior tag

válasz dabadab #165 üzenetére

Gyorsan reagálok a baromságaidra, mert megint teljesen ostoba, légbőlkapott hazugságokkal dobálózol, amit a tájékozatlanok készpénznek vehetnek...
    Az 50GT50-et 320-ért vettem (370 volt a kiterjesztett 5 éves gyári garanciával. - Panashopban, 2013 03) Rá pontosan egy évre a 65VT60 750 ezer. (50ST50 250 körül, de az év második felében emlékeim szerint 230-ra lement) Nem tudom, honnan szedted ezeket a számokat, de ez jellemző, amikor valaki a plazmát fikázza (minden szava kb ennyit ér, mit a tieid) A VT60-nak olvass utana, mielőtt nevetségessé teszed magad (konkrétan olyan fényerő tartaléka van, hogy valahol 50% körül van kalibrálva) Az, hogy a sötétített szobát említettem, csak azért van mert sok LCD tulajjal szemben én pl. tudom, mi kell a minőségi TV-zéshez. (az LCD-sek meg nyugtatják magukat, hogy az ő TV-jük világosban is olyan szar, mint sötétben) Nyilván, minden projektort használó, vagy mozit kedvelő ember kisiklott, mert ők is azon a véleményen vannak, hogy a valós élményhez nem passzol a vakító nappali... (persze, a barátok köztöt nézöknek ez nem jelent problémát, de nekik nem is javasoltam soha plazmát - és szerintem mások sem).
    Olcsó plazmára: húgomnál megy a 2008-as PV80, ami akkor 200 ezer volt, abszolút belépő HD Ready, első 5 évében szinte 0-24-ben ment és sehol egy mocsok beégés... Hogy van ez ? Azzal már nem érvelek, hogy szerinte jobb nézni, mint a friss szerzeményüket a 320 ezres 55"-os LG 4K IPS paneles foltos, de legalább okos TV-jüket, mert ez szigorúan magánvélemény. (Bár szerintem releváns, mert olyan emberé, akinek a TV nem azt jelenti, mint nekem, lövése nincsen feketeszintekről, vagy színméylségekről, csupán ezt a kettő TV-t kb.7 m látja egymástól nap, mint nap.) Amúgy szívem szerint megkérdeznélek hány éves vagy ? Mióta van LCD TV-d, monitorod ? Előttük nyilván Te nem is használtál semmilyen megjelenítőt, mert akinek a plazma villogása elviselhetetlen, az nem tudom hogyan tudta volna éveken keresztül nézni a valójában vibráló, "szemkifolyatós" CRT-ket... Megint egy eltúlzott, demagóg utolsó szalmaszálas duma, hogy vibrál. A PV80 (aminél még valójában beszelhetünk valamiféle enyhe pulzálásról) kb 1 hétig zavarta sógoromat, amikor összeköltöztek húgommal (soha nem látott előtte plazmát), majd egy hét után megszokta és ma már fel sem tűnik neki. (azt viszont Ő szúrta ki és engem kérdezettt, miért nem egyenletes a 300+ ezer Ft-os LG képe)
    Szóval lehet mocskolódni, de ha állítasz valamit, kérlek vedd a fáradtságot és járj utána, vagy tapasztald meg azt, amit leírsz, mielőtt másokat is félrevezetsz !

Viktor

Új hozzászólás Aktív témák