Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viktor81 #161 üzenetére
A plazmával az volt a gond, hogy ami jó volt az rettenetesen drága is.
Az olcsó plazmák rettenetes villódzása nálam önmagában kizáró ok volt és nem segített az se, hogy ezek általában 1024x768-asak voltak, na meg ott voltak a plazmákat általában érintő gondok is: a beégés meg az alacsony fényerő.
Az tény, hogy egymilliós kategóriában egyértelműen plazmát választottam volna, de az is, hogy 200k-ért meg egyértelműen LCD-t, mert annak a hibáival sokkal jobban együtt lehet élni.
"ja, és tisztázzuk, sokakkal ellentétben én tapasztalatból beszélek, mert a harmadik plazmát használom és a mostani 65", tehát nem lehet azzal vádolni, hogy nem vagyok objektív"
Nem, az "objektív" szó nem ezt jelenti.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest