Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor81
senior tag
válasz
FlashLed #160 üzenetére
Azért arra én pl. nagyon kíváncsi lennék, mi rosszat (mert nyilván itt az következne) tudnál mondani a plazmára, reflektálva a kolléga állítására. Mert azért legyünk őszinték, abban igaza van, hogy elsődleges érvként (és a kihaláshoz vezető okként) a magas fogyasztást szokták felhozni, ami igazán demagóg és nevetséges olyankor, ha 4-600 ezer Ft-os TV-ről beszélünk és a tökéletesség áraként 800-1000Ft-os többletszámlával érvelünk. (ja, és tisztázzuk, sokakkal ellentétben én tapasztalatból beszélek, mert a harmadik plazmát használom és a mostani 65", tehát nem lehet azzal vádolni, hogy nem vagyok objektív)
V.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest