- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Helytakarékos rackmount NAS sziluettje bontakozott ki a QNAP felségvizein
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Bond 007
őstag
"Már egy műszaki szakközépben is feldughatod magadnak az almádat, egyetemről meg ne is beszéljünk..."
Hát nem tudom.. Nekem ez egy picit mást sugall: [link]
Youtube rogyásig van videókkal hogy fősulira/egyetemre is bőven jó az ipad a hanyatló nyugaton.(Nyilván oda a pro kell vagy a most kijött új air)
-
-Skylake-
addikt
Lol kid, azt megmondtad. Figyi, egyreszrol szoftverfejlesztesbol van papirom, masik reszrol meg epitomernok bsc, szoval kicsit nyugi. Masreszt meg nyugodtan ulj be orara aztan rajzolgass egy i3+64gb emmc kombon cadben , tuti elvezni fogod. Az ipad+toll legalabb jegyzetelni kivalo, egy win tablet arra totalisan szar, ez ami a cikkbe van ez meg munkara is, mert ahhoz meg tul hurka. De tuti te leszel a legswagebb vele az isibe amugy, arra mondjuk jo. Aranyos az elkepzelesed, hogy egy termeket amit egy chromebook ellenfelenek szannak (azon biztos konnyu dolgozni, van ra chrome meg chrome igy osszesen) azzal majd te solidworksbe modellezel mecha1-en. Maradjunk annyiban, hogy altalanosan szarra veri hasznalhatosagban ezt a cuccot egy ipad, ahova meg az ipad keves oda ez is keves. Mondjuk bolcseszeknek eleg, te meg hordjal magaddal minden nap a nagyonszakmai kepzesedre egy 4 kilos lenovo legiont, fix 60al megy majd rajta az rtxes minecraft ket eloadas kozt.
.
Kettonk kozul itt leginkabb te vagy az, akinek koze nincs a valosaghoz (ezt utolag irtam hozza, a hsz megirasa utan jott szembe a masik ket rendkivul helytallo hozzaszolasod. Alapvetoen sem hittem benned amugy, de sikerult meggyoznod, hogy meg az a kicsi remeny amit taplaltam irantad a nagyon szakmai kepzesed soran osszeszedett felinformaciok miatt, na meg az is teljesen alaptalan volt.)
.
Ha esetleg nem valaszolnal semmit csak orokre elfelejtened a nevem nem sertodnek meg, epp arckepigenyles elott allok, rosszul nez ki ha pont most kapnek egy bannt miattad.[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Core i5-re épülő Laptop Go az eddig modelleknél is kedvezőbb árszinten nyit, az ARM-os Pro X pedig generációt vált.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Háború Izraelben
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Garanciális, újszerű HP Elitebook 840 G10: i5-1345u/16GB DDR5/256SSD/1000nit display
- FRISS LISTA!!!! SPÓRÓLJ SZÁZEZREKET! Új és bontatlan gamer laptopok! Legion ROG strix Omen Predator
- Laptop billentyűzetek
- HP ZBook 15 G6 i7 9850H(9.Gen)--6 mag, 12 szál--32GB RAM--512GB SSD--NVIDIA Quadro T2000
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest