- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- RAM topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Monitor hiba topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Szia!
Elsősorban a második bekezdéstől érvényes az amit mondok, másodsorban, nem csak az itt megjelent hírekre kell gondolni. Te is tudod mennyi és milyen minőségű hír jelent meg ezzel kapcsolatban. A legviccesebb topikok, mint azt Te is láttad az iponon születtek.
Tulajdonképpen ez szerintem egy és ugyanazon lépés, kezdve a "hülye azért vagyok" bolt "új" nv karis gépeitől, egésszen idáig.
Itt azért szeretem jobban olvasni ezeket a híreket, mert azért objektívebb képet fest, és aki írja, az valamelyest ért is hozzá. Nem úgy, mint az említett oldalon, ahol a szerző elhúzza a hülyeségen alapúló véres rongyot a cápák előtt.
A szavazásból kimaradt az én voksom. : Jelen gazdasági helyzetben, a cég részéről teljesen érthető lépés, mégha a vevők szempontjából nem is ez a legetikusabb lépés.
-
Bermi
aktív tag
hát pedig a cím is inkább at erősíti, amit antikomcsi írt. gyertek itt megint lehet írni beszélni arról, hogy 88009800...stb.
már nem igazán hír értékű.a mobil gpukról valóban eddig sok szó nem esett, de a címet, majd a cikket olvasva, nekem inkább a szokásosnak tűnő lerágott csontról volt szó.
remélem nem napokig kiemelt hír lesz majd a GTS240 megjelenése
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- GSM / 4G / 5G hálózat erősítő
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest