Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Szia!
Elsősorban a második bekezdéstől érvényes az amit mondok, másodsorban, nem csak az itt megjelent hírekre kell gondolni. Te is tudod mennyi és milyen minőségű hír jelent meg ezzel kapcsolatban. A legviccesebb topikok, mint azt Te is láttad az iponon születtek.
Tulajdonképpen ez szerintem egy és ugyanazon lépés, kezdve a "hülye azért vagyok" bolt "új" nv karis gépeitől, egésszen idáig.
Itt azért szeretem jobban olvasni ezeket a híreket, mert azért objektívebb képet fest, és aki írja, az valamelyest ért is hozzá. Nem úgy, mint az említett oldalon, ahol a szerző elhúzza a hülyeségen alapúló véres rongyot a cápák előtt.
A szavazásból kimaradt az én voksom. : Jelen gazdasági helyzetben, a cég részéről teljesen érthető lépés, mégha a vevők szempontjából nem is ez a legetikusabb lépés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Dell notebook topic
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- LG LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest