- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Szia!
Elsősorban a második bekezdéstől érvényes az amit mondok, másodsorban, nem csak az itt megjelent hírekre kell gondolni. Te is tudod mennyi és milyen minőségű hír jelent meg ezzel kapcsolatban. A legviccesebb topikok, mint azt Te is láttad az iponon születtek.
Tulajdonképpen ez szerintem egy és ugyanazon lépés, kezdve a "hülye azért vagyok" bolt "új" nv karis gépeitől, egésszen idáig.
Itt azért szeretem jobban olvasni ezeket a híreket, mert azért objektívebb képet fest, és aki írja, az valamelyest ért is hozzá. Nem úgy, mint az említett oldalon, ahol a szerző elhúzza a hülyeségen alapúló véres rongyot a cápák előtt.
A szavazásból kimaradt az én voksom. : Jelen gazdasági helyzetben, a cég részéről teljesen érthető lépés, mégha a vevők szempontjából nem is ez a legetikusabb lépés.
-
antikomcsi
veterán
Nekem az tetszik, hogy gyakorlatilag csak egy eseményről van szó amiről már vagy az 5. hír szól, de még mindíg jönnek a felháborodott, durcás hozzászólások.
Az első publikációnál még megértem, és akár jogosnak is érezheti aki akarja, a másodiknál is elmegy, mert valaki lemaradhatott róla. Az újszülöttnek, minden hír új, úgyhogy még a harmadik esetre is juthat valaki, de mostanra ezen a lerágott csonton dulifulizni eléggé mókás.
Az meg a legjobb, hogy annyira bele is éli magát valaki, hogy egyenesen versenyképtelen ócskavasaknak hiszi az nvidia kártyáit. Rendben, hogy nem újjak, de az "ellenféllel" partiban vannak minden szinten.
Nem kéne ennyire túlmisztifikálni ezt a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest