- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Szia!
Elsősorban a második bekezdéstől érvényes az amit mondok, másodsorban, nem csak az itt megjelent hírekre kell gondolni. Te is tudod mennyi és milyen minőségű hír jelent meg ezzel kapcsolatban. A legviccesebb topikok, mint azt Te is láttad az iponon születtek.
Tulajdonképpen ez szerintem egy és ugyanazon lépés, kezdve a "hülye azért vagyok" bolt "új" nv karis gépeitől, egésszen idáig.
Itt azért szeretem jobban olvasni ezeket a híreket, mert azért objektívebb képet fest, és aki írja, az valamelyest ért is hozzá. Nem úgy, mint az említett oldalon, ahol a szerző elhúzza a hülyeségen alapúló véres rongyot a cápák előtt.
A szavazásból kimaradt az én voksom. : Jelen gazdasági helyzetben, a cég részéről teljesen érthető lépés, mégha a vevők szempontjából nem is ez a legetikusabb lépés.
-
antikomcsi
veterán
Nekem az tetszik, hogy gyakorlatilag csak egy eseményről van szó amiről már vagy az 5. hír szól, de még mindíg jönnek a felháborodott, durcás hozzászólások.
Az első publikációnál még megértem, és akár jogosnak is érezheti aki akarja, a másodiknál is elmegy, mert valaki lemaradhatott róla. Az újszülöttnek, minden hír új, úgyhogy még a harmadik esetre is juthat valaki, de mostanra ezen a lerágott csonton dulifulizni eléggé mókás.
Az meg a legjobb, hogy annyira bele is éli magát valaki, hogy egyenesen versenyképtelen ócskavasaknak hiszi az nvidia kártyáit. Rendben, hogy nem újjak, de az "ellenféllel" partiban vannak minden szinten.
Nem kéne ennyire túlmisztifikálni ezt a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged