Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BlackSoft #38 üzenetére
Nem elméleti szakember vagyok javítottam már szartól rakkettáig elég sok mindent, közte volt néhány monitor/LCD tv-is...
Tudom hogy eldobható holmikat gyártanak, meg nagyon magas a mérnöki órabér...
De az egész arról szól, hogy hogyan lehet az utolsó eurócentet is kispórolni egy készülékből, hogy éppen ne essen még szét.Ha ezt szétbontod, talán azt a 6-8 lemezcsavart még újralehet használni belőle -ha még tényleg acélból vannak- a többi mehet a darálóba
-
törölt tag
Először is elmehetnek abba, aki szülte őket.
Ragasztószalaggal felrakni egy fél kilós modult egy kijelző hátuljára: ->1-es.
A kit-hez nem mellékelnek ugyan ilyen ragasztót, amivel legalább ugyan olyan kókány módon vissza lehetne rakni:->1-es.
A távtartó kifeszegetése azt jelenti, hogy utána nem lehet visszaállítani az eredeti állapotot:-> 1-es.
A modult pont a doboz azon részére rakták, ahol alatta vagy fölötte egy darab szellőző nyílás nincs:->1-es.Legalább adhatnának hozzá egy ugyan ilyen vasküblit, amin nem éktelenkednek az elvesztett csatlakozók, és nem kell feszegetni semmit, valamint megfelelő helyen biztosítana szellőzést ennek a:
"csodálatos" világmegváltó újdonságnak
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged