Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BlackSoft #38 üzenetére
Nem elméleti szakember vagyok javítottam már szartól rakkettáig elég sok mindent, közte volt néhány monitor/LCD tv-is...
Tudom hogy eldobható holmikat gyártanak, meg nagyon magas a mérnöki órabér...
De az egész arról szól, hogy hogyan lehet az utolsó eurócentet is kispórolni egy készülékből, hogy éppen ne essen még szét.Ha ezt szétbontod, talán azt a 6-8 lemezcsavart még újralehet használni belőle -ha még tényleg acélból vannak- a többi mehet a darálóba
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Robogó, kismotor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest