- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
és még a voltot is engedi állitani felfelé?
hehe [link] már le is másolták a tuningporgit.
nem tudoma ti.nek mennyi a gyári alaporajele de ez a galaxy hozza azt a szintet. a huzott evga ti meg kb már a r9et surolja..kemény...régi szép idők galaxy 7600 GT agp nem volt párja.
én sejtem ezek a ti.k ellen a r7 kevés lesz...
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
de gáz...
amugy olvastam teszteket.
van már valakinek gtyx 750ti.je? van hivatalos topik?
azért 1200 fölé huzva gtx660 meg amd 7850 szint.joval kisebb alacsonyoabba fogyasztás..csakhát a dx11 vs dx11.2 ről kéne valami info..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
jo kivételek vannak.
legyne szellőzés én nem gyufásdobozt akarok....evga tul drága, msi.n nincs tápcsati.
talán az asus éri meg leginkább a jelenlegi magyar kínálatból.
illetve a sima 750esekből a palit szerintem 33ért."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Mercutio_
félisten
57W vs. 93W ez 36W, azaz 63% eltérés, ha picit normalizálódnak a 750Ti árak számomra egyértelmű lesz melyiket választom.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
dragonfx
veterán
hát inkább a 7790hez van közelebb. azért 1200/1600on pörgő 7790 már inkább a ti.t közeliti.
nem tom amugy a 7770 hogy kap ilyne alacsony fps.eket a fc3.ban...15? ..nekem 35 pedig nekem gyengább is a procim...nem tom fhd ultra 4msa ssao.val...dx11...mindenhol dx11 van...kivéve hwinfo ir ki dx9et..bna most akkor mi van lehet átallitodott és nem állitodik vissza? reinstall?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
JanR
addikt
Kicsit off:
Én akkor sem fogok megbízni ezekben a totál passzív tápokban, ezért is kerestem a hibrid megoldást. Ez a táp is azért jó nekem, mert van benne felesleg bőségesen és ha netán-tán megint elborulna az agyam és atomerőművet építenék, akkor meg van, ami kihajtsa. Bár igazság szerint csak a VGA-n finomítanék még, de az R9 290 nekem egyelőre forrófejű
Ez az új makszvell irány tetszik, de egy pindurkát erősebb kártyára vágyom na, nem annyira szeretem a kompromisszumokat
-
JanR
addikt
Akkor azért nem olyan gyenge az a GTX750Ti. Igazából már elég sok kártya megfordult nálam, de nem vagyok egy hardcore gamer, viszont néha-néha 1-1 játékot végig játszom. Idén a Thief lesz valószínű ilyen és emiatt nem szeretnék 100 ezret VGA-ra költeni. Na meg időközben nekiálltam a GTA4-nek, de ahhoz meg bőven elég az 560 Ti.
A gépem: 4770K @ 4.2 (de bőven alapfesz alatt), 2x8GB ram, 1 HDD, 1 SSD, 1 ODD + ugye az említett VGA.
Ehhez a konfighoz van egy Seasonic Platinum 660-m, amit most már egyre inkább soknak érzek. Csak ugye nekem nagyon, de nagyon fontos, hogy zajtalan legyen a gép és ez a táp pont azért jó, mert még több terhelési feladatnál sem kapcsolja be a ventijét.A kis GTX 750 Ti meg ezzel a hanggal igen csak meglepő, azért is csillant fel a szemem
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- War Thunder - MMO Combat Game
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Facebook és Messenger
- Filmvilág
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- World of Warships
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest