Hirdetés
- Fixált kábelekkel jönnek a SilverStone legfrissebb, ATX 3.1-es tápjai
- DDR5-ös Ryzenekhez való, fapados deszka tűnt fel a Colorful portfóliójában
- 1440p-s irodai EIZO monitor USB Type-C csatlakozóval
- Prezentálta az új Snapdragon G rendszerchipeket a Qualcomm
- Befutott az Intel-féle XeSS 2 fejlesztőkörnyezete
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amazon Fire TV stick/box
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Fixált kábelekkel jönnek a SilverStone legfrissebb, ATX 3.1-es tápjai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
yesyke94
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy gigabyte gtx 750 2GB OC kártya. Dvi átalakítóval van rákötve a monitorom. (A monitoron csak DSUB kiment van) sokszor van olyan hogy bekapcsolom a gépet adja a képet és amikor betölt a windows elmegy a kép. De a gép megy ugyan úgy tovább. ilyenkor ki kell húznom a kártyából a vga kábelt és újra vissza dugni és úgy lesz jó. Valaki találkozott ilyennel? Akárhogy googleztam utána semmi jót nem találtam.. Lehetséges az hogy az analog jel miatt csinál ilyet?Előre is köszi a választ..
-
supiX
csendes tag
Sziasztok nemrég vásároltam egy msi gtx 750 ti kártyát és sajnos sokat vesződök a driver felpakolásával . Legfőbb gondon mikor fel akartam rakni a drivert akkor legalábbis telepítés közben elment a kép a monitorrol mintha kihuztam volna a monitor kábelét viszont nem jön elő a no signal jel ugye mivel rá van kötve a vidikarira nemtudom ez miért van de csak akkor csinálja ha a drivert egy tiszta rendszerre telepitem . Ha ujra inditom a rendszert akkor viszont egyből a 43mas kódu hibát dobja be amit sehogy nem tudok megoldani . Kérlek titeket segitsetek
Előre is köszi a segitséget -
Sokimm
senior tag
Sziasztok!
Kétségbeesettségem miatt érdeklődöm itt is, hátha vga beállítás problémám van, és valaki akadt már hasonló problémába...gtx750ti, i3-4150, a játékok a dedikált kártyával mennek szépen, de a blender (a beállítások ellenére), nem akarja a vga-val számoltatni a dolgokat. A cpu forog maxon. Mit nem veszek észre?
Nagyméretű képA válaszokat előre is köszönöm!
-
ityuvagy
újonc
válasz
LiteCross91 #958 üzenetére
Közel vannak egymáshoz teljesítményben, viszont az 560 Ti majdnem 3-szor annyit fogyaszt. Én kicsit még spórolnék és nagyobbat ugranék.
És mien az ami attol jobb 660ti??
-
Czvik2.0
tag
Szerintem semmi baj nincs ezekkel. Nekem a sima wf2 van nem a black de sok különbség nincs a kettő között. Én bátran merem ajánlani. Halk, hűvös és jól lehet húzni ha úgy van. Nekem még hibát nem produkált. A black editiont meg tesztelik 162 órát azt hiszem mielőtt piacra megy úgyhogy sok hiba nem lehet.
-
molnarka90
csendes tag
http://www.videocardbenchmark.net/gpu_value.html
Ez egy nagyon jó kis kártya. Szuper párosítás lehet egy Pentium g3258-cal, Asrock Z97 Anniversary alaplappal, márcsak a gameplay videók alapján is.
-
shiftac
aktív tag
válasz
nindzsavagyo #969 üzenetére
Mindenképpen rakd föl a legfrisebb drivert: [link] Itt válaszd ki a 750 Ti-t.
Üdv: egy Asus GTX 750 Ti tulaj -
Loha
veterán
válasz
nindzsavagyo #969 üzenetére
Az egy 2013-es driver ami neked fent van, mindenképpen érdemes frissítened, valszeg a proci limiten is javítani fog az új driver.
-
nindzsavagyo
tag
Üdv
MSI GTX 750 Ti OC 2G Kártyával vagyok.
A gyári lemezes driver van fent ami 7.5.790.0 Érdemes frissíteni vagy nem érezhető semmi sem?
Más:Az Nvidia GeForce Experience-ben kínálnak egy Game Ready Drivert Grand Theft Auto 5 illesztő programot arra vagyok kíváncsi hogy ez eredményez valamit?Jobban menne a GTA5?(Valamikor olvastam olyat hogy az ilyen game ready driverek csak néhány kártyával mennek.
Igazából biztos nem tudom kihajtani a vga-t mert egy G3420+8G ram van mellette..Úgyhogy itt igencsak egy erős cpu limit van.Ezért sem gondolkodtam az illesztő program frissítésén de most hogy nekifutottam a gta5-nek érdekelne a dolog.Tudok-e valamit még kicsikarni vagy már csak a cpu csere javít a teljesítményen.Remélem nem egy hülye kérdést tettem fel
Előre is Köszönöm -
mulika2
csendes tag
Üdv Mindenki!
Egy 750 Ti kártya beszerzésén gondolkodok, sajnos a 8800 GTX-em kezd elhalálozni. A gépben egy Intel Core Quad 6600 proci van (2,4 GHz), passzolna egy ilyen kártya mellé?
Köszi!
-
LiteCross91
aktív tag
válasz
Bjørgersson #962 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ mindenkinek. Ha másnál is így van, akkor nem aggódok
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #961 üzenetére
Izé, 1085 MHz.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Szia!
Az 1028 MHz a garantált boost, azt minden ilyen általad linket vga bírja, azon felül van a "boost 2.0". Ez a grafikus chip minőségétől függ leginkább, nekem pl. 1368 MHz helyett 1446-ig boostol.
Van ám ilyen topik is, itt valamivel nagyobb az élet.
nVidia GeForce GTX 750 / 750Ti (GM107) -
shiftac
aktív tag
válasz
Nekem pont ilyen kártyám van, a gpu órajelét föl szoktam rakni 1200mhz-re, jól bírja a kártya. Szóval nem kell aggódnod.
-
mcs
veterán
válasz
Én se tudom a pontos okát, hogy miért, de majdnem minden 750 és 750 Tinek más és más a boost órajele.
Nálam is jóval több a Giga 750nek, mint amilyet hivatalosan írnak rá (1139 helyett 1215 Mhz). -
LiteCross91
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég lettem egy tulaja ennek a kártyának: ASUS GTX 750Ti PH
Teljesen megvagyok vele elégedve. Amit nem értek, hogy játék közben az GPU órajel miért 1162,8 Mhz? ÉN esküszöm, hogy nem nyúltam semmihez.
Azt olvasom, hogy a gyári értékek 1020 Mhz és a boost 1085 Mhz. Akkor, hogy lesz ebből 1162,8 Mhz. Egy tizeddel sem megy lejjebb vagy feljebb.
Ezt az értéket mutatja a GPU Twak és HWinfo64 is. -
chatran
őstag
Jelenleg egy 560Ti van a gépemben. Érdemes lenne cserélnem 750Ti-re?
-
pigster
senior tag
Ha esetleg valaki még erre téved:
Nekem pont az Asus GTX 750Ti OC kártyám van. Szép és jó, de néha, amikor olyanja van, reseteli magát (vagy nem tudom, mit csinál, pár pillanatra lefagy minden), majd utána elmegy a HDMI-n keresztül a hang, és csak újraindítással orvosolható. Olvastam már, hogy másoknak is vannak hasonló gondjaik, de működő megoldást még nem találtam. Legfrissebb driver, driver clean install, minden ilyesmi megvolt már. Még azt sem mondanám, hogy az óriási számítási igény miatt van, tegnap a Tomb Raider Anniversary közben történt e fenti mutatvány. -
Niczo
senior tag
szerk. ezt a kártya topikjába akartam.
-
To_Pet
tag
Sziasztok!
Mivel a múltkor lebeszéltetek a kártya vásárlásáról, amíg régi a proci, ezért elkezdtem összeállítani egy új konfigot. A problémám az, hogy nem nagyon vagyok manapság képben a processzorok terén, ezért szeretném megkérdezni, hogy tokozás terén melyik jobb az 1150 vagy az 1155. Vahy pl memória és memória között mik a különbségek? Az egész projektre max 140000 Huf van. Ez kompletten házzal, táppal, memóriával, stb. A gép leginkább játékra lenne használva. Valamilyen i5-ös procira gondoltam, de abból is annyi van mint a fene.
Tudnátok esetleg segíteni egy kicsit? -
kisza25
félisten
válasz
Bjørgersson #949 üzenetére
ezt már megszoktuk
-
stawros
tag
Én annak örülnék ha ilyen kis fogyasztással lehetne SLI-t kiépíteni+256bit-en menne, álmodozok, de egyszer már valami új kártya szólhatna nagyot, kíváncsi leszek a jövőben megjelenő 8-as szériára is, hátha.
-
Bjørgersson
félisten
Van ám külön topik is.
-
Mans20
addikt
válasz
yodamester10 #946 üzenetére
Az evga-nál nincs ventivezérlés,mindig egy fordulaton megy.
-
kisza25
félisten
válasz
yodamester10 #944 üzenetére
biosban lehet ez az alap, nekem 260x nél volt így, de programmal lejjebb tudtam vinni, én azt hittem eddig is 750ti-d volt
-
őstag
őstag
A linken amit adtál ezt írja típusnak ASUS GTX750TI-PHOC-2GD5
A gyártó honlapján ilyen termék nem szerepel.
Vagy GTX750TI-PH-2GD5 ez az egy ventis
vagy pedig GTX750TI-OC-2GD5 ez a két ventis.
Vagy a gyártó honlapja rossz, vagy ami a valószínűbb a bolt elírta.Amúgy Mans20 -al egyetértek, ennyiért jó vétel az egy ventis. Felesleges a gyári OC -ért pénzt adni.
-
590227
aktív tag
-
kisza25
félisten
válasz
yodamester10 #935 üzenetére
szia pl. pendre54
nekem 260x-el fulHD lowon, ultra meshq.-val ~100+FPS, full medium ~80, fullhigh ~60-65, ultra ~30-35 ezt azért írtam le, mert ha jól emlékszem azt mondta, ~ua. mint 260x-el volt csak azt azért cserélte, mert sz@r volt a biosa és nem váltott vissza idle, és erre tudták neki kicserélni, de nem bánta meg, de majd ő megerősíti -
yodamester10
őstag
Örülök,hogy megtaláltam ezt a topikot
Van itt olyan aki 750Ti-vel tolja a Bf4 multit?Nem rég adtam a el a Gtx 780-at,tisztában vagyok azzal,hogy mit várhatok el egy 750ti-től,de a személyes tapasztalattól nincs jobb.Jelenleg egy kölcsön 4670 van a gépben,de nagyon gyenge szegényem.Ami szóba jöhetne MSI,ASUS,EVGA. A felbontás 1920x1080 a többi meg adja magát.Minden vélemény érdekelne.Köszi!
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Sima GTX750-ből melyek az ajánlott típusok. 1366x768-as felbontáshoz gondolom elég lenne nekem egy 1GB-os darab is ugye? Nem lesz monitorcsere jó ideig.
-
Jagi73
csendes tag
-
Sonja
nagyúr
válasz
PeeterssoN #922 üzenetére
337.61 a friss driver, azt használom én is. Lehet nem ez okozza, de ez is közrejátszhat.
-
PeeterssoN
őstag
Juppé!
Most szereztem be egy duplaventis Zotac 750 ti-t!
Remélem nem fog csalódást okozni.
-
őstag
őstag
-
Sonja
nagyúr
válasz
Hebehebe #913 üzenetére
MSI Afterburner. Csak a Core Clock-ot felhúzod max-ra, ami +135MHz. Ezzel 1350MHz-re fog boostolni. Simán bírják. Memóriához nem nyúltam, mert szvsz felesleges. Utána elmented alul a profilt a save gombbal, majd alatta "bepipálod" az Apply overclocking at system startup opciót, ami a Win indításával automatikusan betöltődik. Kész, nem kell többet vele foglalkozni.
-
g@bo
nagyúr
pörög a topik... senki se vesz gtx750-et?
ehhez képest nem csökken az ára.
-
Mans20
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az NVIDIA legújabb, középkategóriás videokártyája már a Maxwell architektúrára építkezik.
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest