Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Mindenképpen érdemes, már csak a bevezető árazások miatt is, de attól még erősen benne van a boogie a pénztárcámban. Őszintén szólva nem is igazán értem, hogy ezeket a relatív alap igényeket miért nem próbálják kielégíteni? A dedikált analóg kimenetet sem tudom igazán feldolgozni 2014-ben.
Arról nem is szólva, hogy egy ennyire alacsony tdp-jű családhoz, miért nem durrantott el egy gyártó sem új hűtést?
Na sebaj, olvasgatok tovább és figyelek. Addig marad az evga ftw a kosárban.
-
Xero
nagyúr
Őszintén? Elfelejtettem.
Elég ígéretesnek tűnik. Köszi a tippet.szerk: Meg is van miért felejtődött el. A csatlakozók. Az egy dolog, hogy csak két digitális kimenete van, de nem lenne hátrány ha g-sync kompatibilis lenne a motyó a jövőre nézve (hátha jönnek normális g-sync képes ips megjelenítők). Ennek pedig ugyebár alapfeltétele a displayport.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz dragonfx #615 üzenetére
Itt most nem az erő számít igazán. Ha ez lenne a szempont, akkor már rég átültem volna a melós gépre játszani és nem i3-al és hd3000-el bohóckodnék.
De kell az önkontroll, azokon nem hagyom magamat gameboykodni, mert a munka rovására menne.Szóval két fontos szempont van:
- CS:GO-ban a legalacsonyabb 16:10-es felbontásban, minimál grafikán a lehető legmagasabb fps. Ez pipa ennek a kártyának.
- A lehető leghalkabb működés. Hiába van rajtam fejhallgató, mindig is törekedtem arra, hogy a gépeim magukhoz mérten a leghalkabbak legyenek. Bőven hallgattam eleget venti zajokat öreg AT gépekből, server termekből és az öreg Mac Pro is fújtatott eleget ha lógott a nyelve. Köszi elég volt.Mivel a mezítlábas 750 és 750Ti-ok között úgy 10-15e Ft különbség van, így nem érzem azt, hogy érdemes lenne ezen spórolni. Fogyasztásban közel ott vannak, de teljesítményben bőven többet nyújt egy oob tuningolt Ti.
Tehát számomra továbbra is az a kérdés pörög a porondon, hogy melyik az a 750Ti kivitel ami a leghalkabb? Passzív hűtésű modell jó lenne, de azt már nem nagyon kívánom megvárni.
szerk: Mielőtt valaki tév utakon járna. A HD3000 az az Intel integrált megoldása. Tehát kb bármi hatalmas ugrás innen, de jelenleg nem ez a fontos.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
A kis játékos PC-mbe (alapvetően egy backup munkás hackintosh az adatlapomon, de lévén a melós gépek köszönik jól vannak, így csak játékra indítom el) eldöntöttem, hogy végre dedikált GPU-t pakolok (eddig HD3000-el is elvoltam CS:GO-val, de ennek a fogyasztása bőven beleférne, hogy végre legyen stabil magas fps). Szóval ahogy kijött ez a család egyből felfigyeltem rá.
Végig futottam a topicot és olvasgattam teszteket, de még mindig nem tudom melyik irányba lenne érdemes menni. Alapvetően Gigabyte-t vettem volna, de az EVGA-k is nagyon szimpatikusak (szélesebb csatlakozó választék). Ez utóbbiból szerintem a szimpla ventis SC modell is elengedő lenne számomra, de ha a FTW dupla ventis modell csendesebb, akkor arra is hajlandó vagyok beruházni.
Egy szó mint száz, a lényeg igazán a hangjuk lenne. Erről esetleg már van valamerre átfogó teszt? Én még nem akadtam a nyomára.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest