Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz Mercutio_ #752 üzenetére
okés te tudod.a vga pont egy olyna amiből enm vennék használtat még garival sem.nem tudnia tulaj mennyire barbárul bánt vele, hütőcsere, voltmod, agyonhuzva 90fokon üzemeltetve...ezeket sosem tudod meg mi az igazság.nyom nélkül eltávolitható mind..aztán lehet te szopod be a garit....
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
dragonfx
veterán
ennyi.
figy nekem se kedvem, se türelmem nincs már a multihoz....éjszakákat nyomulni... én 1x már letettem valamit. nfs undergroundba 4. voltam. oda a p4+7600gt elég volt.60 fps limit volt és 55-60 közt volt nekem mindig online is."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
-
dragonfx
veterán
és még a voltot is engedi állitani felfelé?
hehe [link] már le is másolták a tuningporgit.
nem tudoma ti.nek mennyi a gyári alaporajele de ez a galaxy hozza azt a szintet. a huzott evga ti meg kb már a r9et surolja..kemény...régi szép idők galaxy 7600 GT agp nem volt párja.
én sejtem ezek a ti.k ellen a r7 kevés lesz...
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
Hát igen detto ugyanezt gondolom. :-)
A crytek egy vicc.nem az a jó cég aki brutal hardwarerre alkot szépet hanem aki alap hardwarere.inkább legyen 5ev a következő játék de így ne.én ezt így gondolom. Tudom ez nekik nem éri meg de most nem ez volt a lényeg.
-
dragonfx
veterán
Igen én is csak az asus es evga duplaventisen láttam.
Lentebb linkelte a kolléga a zotac,giga duó.t én nem láttam rajtuk de mível telorol vok es a linket nem tom megnyitni elhiszem neki. Valszeg eldugtak a hutes alatt.
Az biztos a palit es az msi duplaventisen nincs.elég gáz mert nekem ez. A 2 legszimpatikusabb. Talán jön majd v2 belőle."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
a gtx 650ti.re mér féltékenykednék? van ahol nem jobb mint a 7770.
a gtx750ti jobb.de ezt én si elismerem én is ilyet szeretnék ha kiderül mikor lesz dx12 vagy a dx 11 vs dx 11.2 kérdése eldől.ha van egy megbízható kártyája minimális különbségért és fogyasztásért mér cseréljen? valszeg az ővé is garis még...
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
passzolom rég volt nv.m. zotacom soha.nekem ez a narancs venti bejövös. remélem világit
a zaj meg sosem érdekelt.....
zaj van a külvilágban autoban mindenhol....
a zene is egy zaj... ..azt meg szeretem."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
na én most megnéztem
az evga.n is csak a duplaventisen van tápcsati ugyanígy van a zotac is és az asus is. érdekes a giga,msi duo a duplaventisre se rak.
ezt vételnél nem árt figyelembe venni.
de érdekes a csatit nem mind ott a szabvány szerinti nyák végére rakja meghosszabítják.
ennek tükrében a zotac éri meg legjobban.update1: sőt a duplaventis palit.on sincsen. ez a nyákmeghosszabítás egy parasztvakitás.nincs is szükség ekkora dupla hűtésre.
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
-
dragonfx
veterán
persze az se hosszu elfér.
igen én is csak összevonva más kártyával és a duplaventisről találtam.
tudod aza drágább az néz ki mutatosabban mondván azzal jobban megy a tuning ezért egyből ugymond a "max."ot tesztelik egy adott szériábol.azért ezt érdemes átgondolni.sejthető volt a tuningba gát lesz a tápcsati hiánya
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
de gáz...
amugy olvastam teszteket.
van már valakinek gtyx 750ti.je? van hivatalos topik?
azért 1200 fölé huzva gtx660 meg amd 7850 szint.joval kisebb alacsonyoabba fogyasztás..csakhát a dx11 vs dx11.2 ről kéne valami info..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
Ez a dx 12 kérdés engem is erdekel....
Addig en sem akárok ugralni.
Orultseg bármit is venni.
A 7790 éri meg most leginkább.meghuzva hozzá a ti szintjét szerintem.
Gigabyte.röl sok negatív hsz van itt logouton.én nem vennék....Az evga szimpi ezekkel az új. Dolgaival...de irto draga.
Bár ha 1300on megy a 750es az már eleg szep teljesítmény. A rám lefogja mondjuk.meg 2gb is kéne....Nekem volt fx 5900 fája kártya völt...
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
Az meg hogy?nem rakod ra a tetejét.....:-D
Nincs semmi szemelyeskdes...ez a véleményem.ezek a tények.
Tulajdonképpen hd4000.rel is lehet fhd.ban játszani....más kérdés milyen elmenyindexxel :-D
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
a géped belseje okés.vétek belezsufolni egy ilyenbe.
ha ennyire jol megy vehetsz 2 helyre 2 gépet..ennyi.
a képeket meg lehet gizdulásnak tetted be de továbbra is ugyanazt gondolom....a twinfrozer faja de az hosszu nema tiédbe valo
-
dragonfx
veterán
jo kivételek vannak.
legyne szellőzés én nem gyufásdobozt akarok....evga tul drága, msi.n nincs tápcsati.
talán az asus éri meg leginkább a jelenlegi magyar kínálatból.
illetve a sima 750esekből a palit szerintem 33ért."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
ez a gtx 750 irton rövid irto keveset fogyaszt.
7790et veri huzva.
csakhát ez a dx 11 vs dx 11.2 észrevehető?mitx. az ovisoknak való...a jo cuccnak ára mérete és fogyasztása van...
a 2 ventis tuninghűtős hosszunyákos tápcsatisok persze nema sablon szerint vannak de tuti jobban is mennek...
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
Amíg végleges mnatle meg dx 12 info nincs kár venni amúgy bármit......cserélni pláne.
-
dragonfx
veterán
hát inkább a 7790hez van közelebb. azért 1200/1600on pörgő 7790 már inkább a ti.t közeliti.
nem tom amugy a 7770 hogy kap ilyne alacsony fps.eket a fc3.ban...15? ..nekem 35 pedig nekem gyengább is a procim...nem tom fhd ultra 4msa ssao.val...dx11...mindenhol dx11 van...kivéve hwinfo ir ki dx9et..bna most akkor mi van lehet átallitodott és nem állitodik vissza? reinstall?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz Mercutio_ #420 üzenetére
hát adott pénzért ez nem éri meg. mert a 7790 meghuzva hozza a gtx ti teljesitményt kb 10 zel kevesebbért...és a fogyasztása nem annyival több.a zaj meg a manual fan cobntrol függvénye.
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
hát kb..amíg nekem 5e ft a villanyom havonta isten igazából nem érdekel a téma.
ettől függlenül nekem is spirál égőim vannak...örülök hogyha a cpu-vga duo az orajeleket visszaveszi..és az hogy a cuccok angyrésze a vagy a+.os.furogép fogyaszt vagy 3000et ha tolod neki...
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz djculture #404 üzenetére
az asus.m és evga.n van..msi.n nincs....többit nem láttam....
szerintem a fogyasztásnak nincs jelentősége.....legalapabb példa: ha cska havi 1x bekapcsolsz egy hilti furogépet.....az kb el vágja amit egész honapba ezen megsporoltál mega ledsorokon spirálégőkön....3kwh...nem beszélve szépreményű asszonyaink 2000w.os hajsütő hajszárito hajvasalojáról napi 2x..na meg a porszívó...miegymás...szoval ez az energiasporolás egy röhej....persze ha ugyanaz a teljesitmény van kisebb fogyasztással azonos áron akkor mér ne...de jelenleg ez nem áll fenn...
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
nézegettem teszteket ha 35re lemegy a gtx750ti akkor jo áron lesz.
a 260x.sel van egy szinten."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
dragonfx
veterán
igaza volt akia ti.t 40-45k közé rakták.
versenyképtelen....-10e..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
Hát ennek a cuccnak nem sok értelme van a ti boost.ot kiadták más néven kb alacsonyabb fogyasztassal.
memoria is 128 es 5400 csak...a 660 meg mindig jobb vétel.
Na meg amíg nem tudni pontosan a dx12 mikor jön es mikor lesz ra vga addig felesleges is...."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- Politika
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest