- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen egeret válasszak?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
Mercutio_ #752 üzenetére
okés te tudod.a vga pont egy olyna amiből enm vennék használtat még garival sem.nem tudnia tulaj mennyire barbárul bánt vele, hütőcsere, voltmod, agyonhuzva 90fokon üzemeltetve...ezeket sosem tudod meg mi az igazság.nyom nélkül eltávolitható mind..aztán lehet te szopod be a garit....
-
dragonfx
veterán
és még a voltot is engedi állitani felfelé?
hehe [link] már le is másolták a tuningporgit.
nem tudoma ti.nek mennyi a gyári alaporajele de ez a galaxy hozza azt a szintet. a huzott evga ti meg kb már a r9et surolja..kemény...régi szép idők galaxy 7600 GT agp nem volt párja.
én sejtem ezek a ti.k ellen a r7 kevés lesz...
-
dragonfx
veterán
-
dragonfx
veterán
Igen én is csak az asus es evga duplaventisen láttam.
Lentebb linkelte a kolléga a zotac,giga duó.t én nem láttam rajtuk de mível telorol vok es a linket nem tom megnyitni elhiszem neki. Valszeg eldugtak a hutes alatt.
Az biztos a palit es az msi duplaventisen nincs.elég gáz mert nekem ez. A 2 legszimpatikusabb. Talán jön majd v2 belőle. -
dragonfx
veterán
a gtx 650ti.re mér féltékenykednék?
van ahol nem jobb mint a 7770.
a gtx750ti jobb.de ezt én si elismerem én is ilyet szeretnék ha kiderül mikor lesz dx12 vagy a dx 11 vs dx 11.2 kérdése eldől.ha van egy megbízható kártyája minimális különbségért és fogyasztásért mér cseréljen? valszeg az ővé is garis még...
-
dragonfx
veterán
na én most megnéztem
az evga.n is csak a duplaventisen van tápcsati ugyanígy van a zotac is és az asus is. érdekes a giga,msi duo a duplaventisre se rak.
ezt vételnél nem árt figyelembe venni.
de érdekes a csatit nem mind ott a szabvány szerinti nyák végére rakja meghosszabítják.
ennek tükrében a zotac éri meg legjobban.update1: sőt a duplaventis palit.on sincsen. ez a nyákmeghosszabítás egy parasztvakitás.nincs is szükség ekkora dupla hűtésre.
-
dragonfx
veterán
persze az se hosszu elfér.
igen én is csak összevonva más kártyával és a duplaventisről találtam.
tudod aza drágább az néz ki mutatosabban mondván azzal jobban megy a tuning ezért egyből ugymond a "max."ot tesztelik egy adott szériábol.azért ezt érdemes átgondolni.sejthető volt a tuningba gát lesz a tápcsati hiánya
-
dragonfx
veterán
Ez a dx 12 kérdés engem is erdekel....
Addig en sem akárok ugralni.
Orultseg bármit is venni.
A 7790 éri meg most leginkább.meghuzva hozzá a ti szintjét szerintem.
Gigabyte.röl sok negatív hsz van itt logouton.én nem vennék....Az evga szimpi ezekkel az új. Dolgaival...de irto draga.
Bár ha 1300on megy a 750es az már eleg szep teljesítmény. A rám lefogja mondjuk.meg 2gb is kéne....Nekem volt fx 5900 fája kártya völt...
-
dragonfx
veterán
ez a gtx 750 irton rövid irto keveset fogyaszt.
7790et veri huzva.
csakhát ez a dx 11 vs dx 11.2 észrevehető?mitx. az ovisoknak való...a jo cuccnak ára mérete és fogyasztása van...
a 2 ventis tuninghűtős hosszunyákos tápcsatisok persze nema sablon szerint vannak de tuti jobban is mennek...
-
dragonfx
veterán
Amíg végleges mnatle meg dx 12 info nincs kár venni amúgy bármit......cserélni pláne.
-
dragonfx
veterán
hát inkább a 7790hez van közelebb. azért 1200/1600on pörgő 7790 már inkább a ti.t közeliti.
nem tom amugy a 7770 hogy kap ilyne alacsony fps.eket a fc3.ban...15?..nekem 35 pedig nekem gyengább is a procim...nem tom fhd ultra 4msa ssao.val...dx11...mindenhol dx11 van...kivéve hwinfo ir ki dx9et..bna most akkor mi van lehet átallitodott és nem állitodik vissza? reinstall?
-
dragonfx
veterán
-
dragonfx
veterán
válasz
djculture #404 üzenetére
az asus.m és evga.n van..msi.n nincs....többit nem láttam....
szerintem a fogyasztásnak nincs jelentősége.....legalapabb példa: ha cska havi 1x bekapcsolsz egy hilti furogépet.....az kb el vágja amit egész honapba ezen megsporoltál mega ledsorokon spirálégőkön....3kwh...nem beszélve szépreményű asszonyaink 2000w.os hajsütő hajszárito hajvasalojáról napi 2x..na meg a porszívó...miegymás...szoval ez az energiasporolás egy röhej....persze ha ugyanaz a teljesitmény van kisebb fogyasztással azonos áron akkor mér ne...de jelenleg ez nem áll fenn...
-
dragonfx
veterán
nézegettem teszteket ha 35re lemegy a gtx750ti akkor jo áron lesz.
a 260x.sel van egy szinten. -
dragonfx
veterán
igaza volt akia ti.t 40-45k közé rakták.
versenyképtelen....-10e... -
dragonfx
veterán
Hát ennek a cuccnak nem sok értelme van a ti boost.ot kiadták más néven kb alacsonyabb fogyasztassal.
memoria is 128 es 5400 csak...a 660 meg mindig jobb vétel.
Na meg amíg nem tudni pontosan a dx12 mikor jön es mikor lesz ra vga addig felesleges is....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az NVIDIA legújabb, középkategóriás videokártyája már a Maxwell architektúrára építkezik.
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Mobil flották
- LED világítás a lakásban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest