- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
"A megjelenítőm nem látható a listában." Nekem itt van a régi driverben.
-
vico03
tag
válasz
Csupingo #2334 üzenetére
Delock Adapter mini Displayport 1.2-dugós csatlakozó > HDMI-csatlakozóhüvely 4K 60 Hz aktív
1080p felbontson használnám, kipróbáltam egy mini pc-vel amin van szintén display port és azon tökéletesen működik. -
vico03
tag
Sziasztok!
Rendelkezem ilyen (Gigabyte Geforce 1050 ti) videokártyával.
Vásároltam display port hdmi aktiv 60hz adaptert. Rácsatlakoztattam a videokártya display portjára az adaptert, összekötöttem az adaptert hdmi kábellal a monitorommal de nincs kép... videokártya hdmi kimeneten minden oké, működik de display porton semmi.
Kel valamit át állítani, biosban...stb..?
Ha nem akkor mi lehet a gáz?
Köszönöm előre is! -
athomi
veterán
Talán egy ember jelezte a GTX1050Ti topikban, hogy van némi cicergése a kártyájának, arra mondjuk nem emlékszem milyek típussal fordult elő. Mindenesetre ezekre a kártyákra egyáltalán nem jellemző.
-
Csupingo
veterán
Szerintem ezekre a kisebb teljesítményű kártyákra kevésbé jellemző a cicergés, mert a tápot se kínozzák annyira, valamint az fps se szalad fel velük nagyon. Gondolom többnyire ezek okozzák a hangot, de ilyen esetben is inkább töltő képernyőnél, vagy átvezető videóknál, mikor igen magas lesz az fps.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Asus GTX 1050ti Strix 4GB OC Edition vga mennyire vált be, mennyire cicergős? -
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Van egy GB9800GT kártya, ami egy win10-es gépben van, alvó állapotból nem jön vissza a gép, mitől lehet ez?
A ventilátor pedig folyamatosan nagy fordulaton működik, le lehet ezt valahogyan halkítani, szoftveresen, vagy hardveresen?
-
Csupingo
veterán
Itt egy táblázat. Ha nem az erősebb, HD 7870 LE (XT), vagy a sapphire HD 7870 GHz Edition van neked, akkor már érezhető lehet a gyorsulás. Szerintem legalább +10-14 fps-t hozna. Ha ez nem elég, akkor erősebb kártyákat kell nézni. Ha nagyon jó árban kapnál 1050ti-t, akkor akár a garancia, a jobb videós képességek és a jóval kisebb fogyasztás miatt is érdemes lehet váltani. Nyers erőben azért nem ég és föld a különbség. Itt pedig egy régebbi táblázat.
-
ugux
tag
Sziasztok,
A régi Asus HD 7870-et (2 GB DDR5) tervezem lecserélni egy gtx 1050 ti (4GB)-re.
Sajnos sehol nem találok normális tesztet ahol látnám ezen két kártya összehasonlítását. Van esetleg tapasztalat hogy játékokban mennyi lenne a különbség?
csak 1920x1080-as felbontásban játszom, nagyobb nem kell.
köszönöm
-
HdRew
őstag
Sziasztok!
Rájöttem, hogy az nvidia control panel nem lett telepítve, csak a geforce experience és most telepítettem a game ready drivert is. Viszont nvidia control panelem még mindig nincs.
Tudnátok esetleg segíteni nekem benne kérlek?
Előre is köszi.
-
kisza25
félisten
válasz
ATM_automata #2315 üzenetére
8 gen i3 már 4 magos, csak nincsen turbó, az is elég alá
Vagy egy ryzen 1300x, vagy 1200 húzva, vagy 1400 -
ATM_automata
őstag
Sziasztok,
Segítenétek nekem? GTX1050TI-hez milyen intel procit és asus alaplapot ajánlott venni, ami összhangban van a teljesítményével, tehát nem lesz se korlátja se fölösleges plusz? Tudom, amennyit szánok rá.
Általában CS:GO multizok vagy BF-ezek, nem vagyok hardcore gamer, de a jelenlegi ATi HD5770 + i3-3gen megérett már a váltásra.
Érdemes 8gen i3 vagy i5-be gondolkodni?
Előre is köszönöm!
-
z0l1ka
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyire éri meg Radeon RX 460 4GB -os kártyáról egy Nvidia 1050 Ti-re váltani ? FPS különbség több lenne tesztek alapján ,de kérdés mennyivelés hogy megéri e?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #2180 üzenetére
Az új kártya azóta is bírja, az elsővel lehetett valami defekt.
-
Nikaré
őstag
Rendben, oda kopizom, köszönöm.
Csupingo
Nem, nem akarok bányászni, átlag júzer" vagyok.
Igazából, attól tartok, ha már így szóba került, hogy nem megfelelő biosa van, mint használt vga
lehet kis ideig bányászott, és attól tartok most is azt teszi, melegebb mint kellene, és néha még weblapok képeinek megnyitásakor is mocsok lassú tud lenni. -
Csupingo
veterán
Ezt találtam, de én inkább csak az asus oldaláról merném letölteni, ott meg nincs. Az is lehet, hogy ez a gyári. Nem tudom, vannak e benn változtatások. A verziószámot összenézhetnéd a tieddel. Az a gond, hogy zajos a venti, vagy bányásznál vele? Sajna még bios editor nincs, ha minden igaz.
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérek.
Asus PH-GTX1050Ti bios -t szeretnék frissíteni, de nem találok ehhez a kártyához.
Tudtok forrást ehhez?
Nem akarok semmit mókolni, használtan vettem és szeretném rendbe tenni. -
dugo_
veterán
válasz
LaMazZz #2303 üzenetére
Speciel jelenleg mindegy mit raksz alá, vagy mennyire low - very low beállításokkal játszol, simán beszakad 20-30fps-re a játék konfigtól függetlenül.
kisza25
Ezért firtattam a kérdést, ha nem piszkáltad, akkor virtuális memóriából oldotta meg a rendszer, azért nem crashelt a játék. Én 400-2048MB felállásban kezdtem játszani és nem volt elég 8GB RAM mellett. A minimumot nem kerestem meg, egyből feltoltam 8096MB-ra.
-
LaMazZz
tag
De azért a PUBG-nek ezen már el kell futnia szépen, jó nem full graffon vagy FHD-ba de azért nem szabadna rajta szaggatnia szerintem.
GTA 5-nél is szintén ez van szerintem.
Meg amúgy se fontos minden játékkal full grafon vagy FHD-ba játszani szerintem, de ez az én véleményem mindenki más hogy játszik és más beállításokkal. -
dugo_
veterán
válasz
kisza25 #2301 üzenetére
És hogy van beállítva a lapozófájlod? A Windows default érték 1 egység ram, 1 egység lapozó (sarkítok). Tehát ha nem korlátoztad le, akkor 16GB virtuális memóriával gazdálkodsz. Úgy persze, hogy nem omlik össze, amikor feltekertem a méretét nekem is megszűnt a probléma.
Csak ugye egy SSD nagyságrenddel (ebben talán rendekkel) lassabb, mint a ram, egy HDD-re való swappelésről nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest