- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regirck
senior tag
válasz
Tekmen #25180 üzenetére
Menu -> Settings -> Connectivity -> Settings -> Network destinations -> Internet
Itt töröld ki a régit, majd csatlakoz még egyszer és kérni fogja az új jelszót. Ha egyszer sikeresen fellépsz egy jelszóval akkor ő elmenti és automatikusan azzal próbál fellépni... (ha változik a jelszó akkor is csak akkor nem fog menni)!
Ha más a probléma akkor a wifi beállításait nézd át! Más eszközzel feltudsz lépni?
-
-
attisx
addikt
válasz
Tekmen #19255 üzenetére
Elvileg minden symbianos nokián működik.
A hack nem rendeltetésszerű szoftveres beavatkozás, tehát ha szervizben észre veszik ugorhat a garancia. Viszont egy Hard Reset-el eltüntethetők a nyomai. Ha meg annyira összehányná magát a rendszer, hogy még HR-el se lehet újraéleszteni a telefon, akkor meg édes mindegy, a szervizben úgy is az lesz az első, hogy dead módban újraflashelik, amitől megint csak eltűnnek a hack nyomai.
A rendszer mappákban való turkáláshoz, egy értelmesebb fájl kezelő kell, pl. X-plore.
"Ja és mégegy. azt írja az uploaded.to, hogy nem tudok letölteni... megoldás?"
Próbáld meg innen: [link]
-
válasz
Tekmen #19206 üzenetére
Nem kell elnézést kérned, senki nem mondta, hogy mindenkinek tetszenie kell a droidnak, csak azt nem szeretem, amikor elfogultan szidják. Én aztán nem vagyok egyik rendszernek se elvakult rajongója, nekem WP7-en kívül már mindenféle telefonom volt (WinMo, Palm, iOS, Blackberry, Symbian, Bada és sok Android). Ahogy ismerem magam egyszer majd kipróbálom a WP7-et is....
Mellesleg nem véletlenül vagyok itt a fórumban, hanem mert érdekel az N8 és a Belle-lel már elég barátságosnak tűnik, bár ahogy olvasom még vannak gyermekbetegségei...
-
válasz
Tekmen #19199 üzenetére
Nekem eddigi nagyon sok android telefonom viszont hónapokig elment kikapcsolás nélkül. Nem 1 db fos Ace-ből kellene messzemenő tanulságokat levonni. Ezzel az erővel az összes N8 szar, mert van egy olyan, ami rendszeresen lefagy, meg újraindul? Nem hiszem...
Bocs az offért...
stewe780: Azért kérdeztem csak, mert ilyen problémát eddig csak telenornál tapasztaltam, róluk hallottam. Szerintem ők a hunyók, de ezt persze soha nem vallanák be. Volt olyan telóm ami ilyet csinált és eladtam, mert azt hittem, hogy a teló szar. Aztán amikor később másikféle telefonnal is előjött, akkor rájöttem, hogy valami más okozza. Telenor által javasolt SIM csere után is előjött.
-
ZooLee
senior tag
-
emre33
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest