Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi19
őstag
válasz
donceleger8 #22887 üzenetére
Nagyon jó képek...
-
TaylorPro
addikt
-
donceleger8
őstag
-
deka10
senior tag
válasz
Ezt már más is jelezte, én eddig a hardresetet alkalmaztam csak a V7-nél nem lehet mert akkor a rendszer összeomlik, esetleg próbáld meg xploreren keresztül ott eddig nálam is lejátszotta. Szépek a képek.
-
válasz
Elképesztőek a képek!
Csak annyi a titka, hogy makró + vaku ki + és expo?
-
Pikkolo^^
addikt
V7-óta az áruházból letöltés nem igazán megy. Teljesen letölti, majd ezt írja ki: Megszakadt a hálózati kapcsolat. A telepítés megszakítása folyamatban.
Ötlet? Természetesen van net és a kábelt sem húztam ki. -
donceleger8
őstag
Én is felraktam, pontosabban frissítettem V7-re. Tetszik az új háttérkép, jó az alkalmazásváltó, összességében meg vagyok elégedve. Köszönöm.
Viszont egy olyan probléma volt most, hogy egy videot nem akart megnyitni. A csillag születiket most néztük csak meg, gondoltam telefonról HDMI-n keresztül. Érdekes, hogy a telefon lejátszotta, de HDMI csatlakozás mellett nem! El sem indította a videot! Csak kiírja, hogy betöltés folyamatban de nem moccan. Alkalmazás kezelővel bezárom, utána megint elindítom, ekkor meg érthetetlen módon a zenelejátszót nyitja meg és ott próbálja elindítani a filmet.
Ha mindent bezárok, akkor kezdődik elölről. HDMI kábel nélkül elindítja a telefonon, kábellel tévére kötve már nem! Mi lehet a hiba?Más!
Ha valakit érdekel, akkor itt van pár makró-fotó. Mai termés. Gyári progival. -
Pikkolo^^
addikt
Egy olyan gondom van, hogy ha a webes áruházon keresztül telepítek akkor sem sem ajánlja, hogy hová akarom rakni.
Van egy Exchange fiókom, de szeretném megváltoztatni a nevét. A beállításokon keresztül ez nem lehetséges, van rá valami trükk?
-
kacsa7
őstag
válasz
imi290 #22879 üzenetére
érdekes, most meg jó, pedig ugyanaz a böngésző, és be se zártam azóta... az előbb legalább 3x töltöttem be újra és mégis csak 360-at ajánlott fel.
Korrektül szól egyébként.
Nekem utána kéne járni a dolgoknak, mert eleinte nem volt ilyen gondom, viszont újabban ha rögzítek videókat pl 1 buliban, akkor gyakorlatilag végíg recsegés/kattogás van a hangsávon. Sőt ha akárhol rögzítek videót, túl érzékenynek tűnik a mikrofon és hallatszik alatta vmi kattogás.
-
-
Spricccer
tag
ez a V7 engem szopat...
mióta felraktam csak szívok a net kapcsolatokkal. egyszer wifivel tudok netezni egyszer nem...ugyanez a helyzet az adatkapcsolattal is...fakkk
-
imi290
aktív tag
tegnap csináltam egy videót,(vagyis többet)
ez elég jól sikerült,és a hang
(persze HD-ban kell megnézni) -
Spricccer
tag
na felhúztam a nyócra a V7-et
-
-
vanezigy
aktív tag
v7-nél beállítások-kijelző-fényerő, nálam az első három állítási lehetőség egyforma fényt ad, 4. és 5. változik.
Másnál is így müxik? -
laci laci
addikt
Visszaállítottam a témát,de semmi idáig annyit ír:letöltés felfüggesztve-folytat rákattintok de semmi,lehet béna vagyok...
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.fent van v.5 de a progikat mint pl. skype opera mini stb nem indul meg a nokia oldalról annyit ír,hogy letöltés folyamatban...Tud valaki segíteni,köszönöm.
-
TaylorPro
addikt
válasz
szabimaci22 #22842 üzenetére
Közeli helyek widget. Van valahol külön saját helyzet widget, majd mekeresem.
-
kacsa7
őstag
válasz
Silverr #22835 üzenetére
De a feladatkezelő legalább gizdábban mutat
Igazából funkcionalitásban nem látok óriási előrelépést egyik téren sem. Szép h. a böngésző 157 pont helyett 257-et kap a html5test.com-on, csak épp használat közben nem érezni h. bármi előrelépés történt volna.
Tudom, én vagyok a telhetetlen
Ettől függetlenül ez nem Taylor munkásságának a ledegradálása. Legalább van aki még foglalkozik ezzel az egésszel.Szimplán a 600mhz-es galaxy minin még mindig fényévekkel jobban lehet netezni, laggmentes az egész stb. Nem igazán értem h. 680mhz-el + külön gpu-val ezt a szintet h. nem lehet hozni. Pedig ez már a sokadik "próbálkozás". Kíváncsi lennék h. akár a 808-on akár a 700-as szérián 1.3ghz-el, 512mb rammal gyorsabb-e a történet, v. szimplán szerencsétlenek a nokiánál.
-
TaylorPro
addikt
válasz
szabimaci22 #22837 üzenetére
Szia! Indítsd újra a telót és egyből telepítsd. Fel fog menni.
-
szabimaci22
tag
Sziasztok
Felraktam a V7-t És van egy észrevételem nem tudom felrakni a photo és video szerkesztőt a telepítés végén azt írja ki hogy nem sikerül törölni :/ pedig fent sincs :/ De amugy eddig nagyon jól szuperál !!! Köszönöm szépen Taylor -
Lacces
őstag
Sziasztok!
Fülhallgató és garancia nélkül mennyiért adható el a Nokia N8? (kártyafüggetlen, fekete, karcmentes, plusz egy szilikon tok van)
-
Pierre75
senior tag
válasz
donceleger8 #21079 üzenetére
Hogy sikerült a HeroOfSparta-tól megszabadulnod? Ez jött a T-s Bellével és eddig sehogy se sikerült megszabadulnom tőle C7-n. A telepített programoknál nem szerepel, menüből nem hagyja, store-ból meg nem hajlandó felülírni, hogy így hátha törölhetővé válna.
TopApp-s baromságot le tudtad pucolni? Azt se engedi.
-
Pikkolo^^
addikt
Felraktam a V7-t. Hogyan lehet a belső meghajtóra telepített programokat felismertetni, hogy ismét telepítettként lássa?
-
Regirck
senior tag
2010. december eleje óta van meg. Minden este töltöm, viszont olyan 20-25%-ra tenném a gyengülést. Nagyjából pont annyi, hogy 1 év akkumulátor garanciába nem fér bele a csere viszont ha oda figyelsz akkor érzed, hogy gyengült minimálisan.
Viszont úgy, hogy minden este mikor hazaérek felteszem töltőre és reggel leveszem még nem volt olyan, hogy lemerült volna egy nap alatt. Akármennyit használom akkor se.
-
kpal
nagyúr
Akinek kb 1éve van teloja nem gyengült az akisi élettartama? Mennyit bírmak ennyi idősen ?
-
Regirck
senior tag
Köszönöm Taylornak a romot és gretzky77-nek azt, hogy telefonon segített feltenni. (Bár nem kellett mert tök egyszerű, de megnyugvást jelentett, hogy hívhatom ha baj van...)
-
semetka
őstag
Akkuidőről van tapasztalata valakinek V7-nél? Lehet hogy csak sokat nyomkodtam, de úgy veszem észre picit jobban merül.
-
vanezigy
aktív tag
Tudtok olyan programot, ami kiírja, listázza a netre csatlakozni akaró programokat, alkalmazásokat a telón?
-
Miért érzem magam hátrányban a gyárival a módosítotthoz képest??
-
busman
veterán
Jó az új böngésző
-
AndrewTdi
addikt
-
Pikkolo^^
addikt
Az Office cuccokat fel lehet tenni a memórikártyára is [link]
-
MC Pite
veterán
válasz
semetka #22804 üzenetére
Az itteni szóbeli köszönöm mellett nyugodtan megdobhatja aki úgy gondolja pár euróval - paypallal mindegy honnan megy a tranzakció, ingyenes.
Más: gyári kivételével minden youtube alkalmazás azt írja hogy nem tud csatlakozni a szerverhez (keresni még keresnek). Tipp? Cutetube és youtubedownloader (letölteni letölti).
-
Kasya
nagyúr
Taylor...Látom, az akku modot belepréselted a romba. Esetleg megkérdezhetlek, hogy pontosan miket fog le a rendszerből?
-
semetka
őstag
Nem tudom normálisan tesztelgetni a telót, mert mire mindent szépen sorban kipróbálnék, addigra Taylor kiad egy új verziót, amit alap h azonnal fel kell raknom.
Mi lenne nélküled Taylor?Köszönjük hogy vagy nekünk.
-
MC Pite
veterán
Jó (reklám mentes, nem vibráló, nem lefagyó, stabil; stb) zseblámpa progit továbbra is keresek. Phonetorch és birghtlight nem jó, flashlight túl gyenge. Van ezer progi, de még annán ahogy keresgéltem, 98%uk hulladék volt
Ja, 2 napja frissítettem a maps-et, ma megint le akarja
Ma tettem fel a taylor féle időjárás widgetet (mert tényleg nem mindig bontott a régebbi). Lehet összefüggés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Könyvajánló
- Motoros topic
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Zelda Játékok
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged