Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
T. Reklamációs Osztály !
N 8 as készülékem számtalan javítás után főpanel cserét kapott. Úgy kaptam vissza nem megy a GPS. Azt javasolták vigyem vissza körültekintően megnézik. Visszakaptam hibátlan megjegyzéssel. Újra tárgyaltunk, ismét visszavittem, cseréltek benne alkatrészt de továbbra sem jó. Már vignettát ragasztottak a gari füzetbe hogy helye legyen a pecsétnek. A szervizbe ahol átvettem a készüléket visszamentem és mondtam a kollégának, hogy mielőtt peresítem a problémámat a téren együtt nézzük meg kinek van igaza. Azt a választ kaptam nincs rá mód. Levelem közzéteszem a Mobilarena N 8 fórum oldalán
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest