Új hozzászólás Aktív témák
-
Azie
őstag
válasz
Joubert #9999 üzenetére
Nekem műbőr tokom van. -> 0 karc, 0 nyomódás és még a maszatot is egész jól tisztítja magától.
Persze nem annyira "trendi" így kirakni, ha kirakom akkor kihúzom belőle és ráteszem, így még a hátoldala sem karcolódik.És ugye fehér a teló. Sokkal inkább megnézős, mintha egy sima fekete lenne.
(már amikor épp nem a zsebben figyel (idő 90%-a)).
-
ricsip
addikt
válasz
Joubert #9721 üzenetére
A világ nagy részén (és a telefonok nagy részén) még mindig a pöcsverés és a seggvakarás között félúton járnak. Nem tesztelés van itt, csak időhúzás. Lehet fogadni 1 havi fizetésbe, hogy a sok hónapos csoda tesztelés után mégis szarul fog működni egy csomó helyen. Aztán majd menetrendszerint jön rá ki 7 hónap múlva megintcsak valami javítás (7 hónapos menetrend, pofám leszakad), ami nem javít a hibán. Semmi bizodalmam nincs a szoftverfejlesztésben a 2000-es évek óta..
-
-
-
Lall
veterán
válasz
Joubert #8719 üzenetére
Nem hiszem, hogy a frissítésen múlna bármi is. MS szerveroldali próbléma lehet a háttérben, mert semmiről nem jön push és minden keresztül megy az ms szerverein. Jó lenne ha soványló vágtába basznának magukkal valamit, mert ez így tényleg nem gyere be.
Anno, mikor az Omnia 7-el nyomtam 2 évvel ezelőtt (NoDo), a beépített fb chat is úgy ment, mint a Marika rakás. Érthetetlen számomra ez a szarakodás, mikor a kezdetekkor jó volt.
-
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Joubert #8608 üzenetére
Nekem ezt egész addig a pillanatig csinálta még nem állítottam alap állapotba a vibert. Utána már hibátlanul tette/teszi a dolgát.
Beállítások - Opciók - Viber alap állapotba visszaállítása...
(#8607) Assdak: Akkor hamar lecsengett a 925. Az EOS-ra én is kíváncsi vagyok. Majd egy pár fotót dobhatnál fel, amit készítesz vele.
-
Lall
veterán
válasz
Joubert #8542 üzenetére
Minden telefonon így van, az unicode karakterkódolás miatt.
"A GSM ABC kódolás 7 bitet használ az pedig 128 lehetőség azaz ennyi karakter. Nem fért bele minden betű. A Unicode kódolás már 16 biten dolgozik, abba minden nyelv speciális karakterei beleférnek, de így persze kevesebb karaktert lehet átvinni a fix méretű SMS üzenetben. 140 bájt egy sms hasznos része amibe adatokat írhatsz ( a többi a fejléc meg a szervízinformációk pl. ki küldte mikor kinek, és melyik központonkeresztül), de mivel nem lehet karakterenként váltani vagy Unicode az egész vagy nem. A legtöbb mobil meg ha automatikusra van állítva akkor ha beteszel egy Unicode karaktert akkor átvált Unicodera. Ha csökkentett karaktertámogatás van beállítva akkor nem tesz ilyet, hanem a gsm abc-s megfelelőt használja. Ha ékezet nélkül írsz akkor persze nincs ilyen gond., akkor mindig 160 karakter lesz az sms."
-
Assdak
őstag
válasz
Joubert #8419 üzenetére
1. Facebook, Viber, Skype és egyéb Push üzenetek azonnal. Facebook chat azonnal ( a csevegés funkció bekapcsolva a telefonon.
2. Autómata dátum/idő működik ( erre azt írják, hogy szolgáltató függő telefonoknál fordulhat elő, amennyiben a szolgáltató tiltja ezt az opciót, avagy az álltaluk kiadott SW ben van valami elkefélve )
3. Navigáció alatt nem merül extrém módon, a töltő gyorsabban tölt, mint ahogy a telefon merül.
4. Nem porosodik.
5. Egy porszem által okozott hajszálkarc jött elő fél év alatt. A kijelzőt garanciálisan cserélték.
6. 10 ből 10 működött.
7,9. Hard reset kb másfél perc alatt megvolt, visszaállításnál minden rendben volt.
8. Passz. Nem rángatom ki a fejhallgatót.Kamera témához. Akinél jelentkezik hogy a széleken mosottabb a kép, próbáljon meg lőni párat 4:3-ba, és írja már le a tapasztalatait. Ezt a jelenség nálam nem jött elő.
-
busman_
tag
válasz
Joubert #8419 üzenetére
akkor vigyázz nagyon a telódra
örülök ha nem mindegyik hibás, akkor csak sokan jártunk rosszul
szépen megy a hibagyűjtés, ezt nem is hittem volna. Ezzel fel kéne keresni az európiai képviselőt vagy valaki olyat akinek van beleszólása a dolgokba, nem csak egy diszpécser automata üzenetekkel.
-
busman_
tag
válasz
Joubert #8408 üzenetére
mindig megjönnek a push üzenetek? megy az automata dátum idő? nem merül töltőn miközben játszol vagy navigációt használsz? nem poros az előlapi kamera? nem hajszálkarcosodik a kijelző minden szirszar portól? internet megosztás működik 10ből 10x? biztonsági visszaállításból adatok visszaállítása működik? Ha éppen nem villámkézűen rántod ki zenehallgatásnál a fülest a jackből nem indul el a zene magától a hangszórokon?és még folytathatnám... de csinálj 2 hard resetet és meglátjuk jó lesz-e
-
petfoto
tag
-
válasz
Joubert #6337 üzenetére
Persze, gondolom van sok jól működő is, meg ezek a hibák olyanok hogy a pl hogyha egy kis por megy a készülékházba az nem zavarja a usert.
De sajnos akkor is úgy érzem ennyi pénzért lehetne korrektebbül is összerakva. Meg fura ez a sokféle hibajelenség.
Pl: A Defynél volt a klasszikus a hangszóró hibajelenség, amint elhalkult vittem is a gariba. Rutinszerűen ment a csere. Kérdés hogy a Nokiánál is így megy a gari? -
Gabesz77
senior tag
-
Joubert
tag
válasz
Joubert #6030 üzenetére
nah... innen már QR kóddal rá lehet varázsolni a telóra... már telepítem
VIBER HD QRok... működik. hívni lehet rajt, jól hallatszik!
ok... hívni is tudnak rajt! rendesen kijelzi lezárt képernyőn is!
-
Gabesz77
senior tag
válasz
Joubert #6004 üzenetére
Más üzenőfalára lehet képet megosztani, de az sem mindig sikerül. Értesítések kaotikus módon jönnek a MS-os FB appal, a The Facebook-kal (most már JDB) működik rendesen, mondjuk ezzel is megvannak a gondok. Állítólag lesz új FB app, de ígéretekből tele a padlás, ugye.
Tegyük hozzá, hogy ezek nem a telefon hibái, hanem a fejlesztőké. A készülékkel semmi gondom, ez a legjobb telefonom, ami eddig volt, még a kamerával is elégedett vagyok. -
Azie
őstag
-
legiaap
félisten
válasz
Joubert #4198 üzenetére
Szerintem ezt a Facebook dolgot lezárhatnánk.
Én kapok értesítéseket időben, be tudok csekkolni, szóval nálam jó.Más dolog:
Van térkép frissítés
Itt 103 megát ír, de nálam mikor rányomtam hogy frissítsen, de nála 0 megát írt. -
Sn00PiG
aktív tag
válasz
Joubert #4190 üzenetére
Ugye te is tudod, hogy az iPhone szint annyit jelent, hogy a webes felület kapott egy keretet?
Ha felmész böngészőből a touch.facebook.com-ra ugyanazt a felületet látod, mint amit az iOS alkalmazásban.
Egyébként mindenki szapulja a WP-s facebook appot, szerintem ezerszer jobb felépítésre, kinézetre is, mint az Android/iOS verzió... -
legiaap
félisten
-
-
Inclitus_pv
tag
válasz
Joubert #3918 üzenetére
Itt megszólítva érzem magam
Ha csak akkor recsegne, ropogna, ha autóval átmegy rajta, akkor az még a belefér kategória.
Viccet félretéve, az viszont, hogy mondjuk, a videófelvétel hangjába is belerondít a ropogás, már más tészta. Nyilván oda lehet figyelni, hogy a felvétel kezdete előtt rászorít az ember a házra ott, ahol tartani akarja, hogy kiropogja magát, de azért na.
Egy szó, mint száz, vásárlás előtt meg kell nézni a konkrét telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest