Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- LG LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri8
tag
hát el, és esélyem sincs előszedni a fiókot, ami bosszantó ha az ember kontaktokat tárolt rajta.
Tudom, hogy a felhasználó dolga lenne a biztonság, de mindenhol annyira szájba van rágva, csak pont itt nincs.Az egész hajcihő amit leírtál a jelszó emlékeztetőre van, pedig abból én általában kettőt tartok mindenhová, viszont felhasználó nevem/ e-mail címem /ID-m meg accountom ezeregy van.
Ráadásul mindenhol elsődlegesen a felhasználó nevet jegyzi meg a rendszer/böngésző , így jelszót alig szoktam elfelejteni -
szabonagyur
félisten
-
Geri8
tag
Alapból gyorsan merül ha pl. mobilnet vagy wifi be van lőve.
Ha mondjuk éjszaka rajtahagyom a wifi-t, reggelre lemerül 100%-ról 40%-ra. Ha nincs internet kapcsolat, lazán elvan.
Nem nagyon nyúltam semmibe, gyári beállításokkal megy. Szinkronizáláshoz sem nyúltam /gmail van bent csak/.
Mondjuk Fatboy-t használok, de a melegedést úgy emlékszem nem az aksi okozza.Továbbra is az a gondom, hogy egy nyilvánvalóan melegedő telefont, miként szervizeltessek le ilyen problémával
-
Geri8
tag
A többivel is, ha huzamosabb ideig szórakozom velük, ez kb. utazás közben fél óra játékidőt jelent. Legutóbb a "Hill climb Racing"-nél tapasztaltam ugyanezt, kidob a játékmappába.
Örülnék a hw hibának, de ezt hogy tudnám bizonyítani, hogy az okozza?
Szerencsére még 1,5 év gari van, addig csak kibukik valami. -
Воланд
titán
jah, sak az a vicc az egeszben, hogy a jatekfejlezstest tekintve tul sok kulonbseg nincs a platformok kozott (ilyeneknek kozsonhetoen), de gondolom ez az aprosag nem hatja meg.
-
Khan13
senior tag
Ha van elérhető WiFi, és telepítéskor megadod, akkor GDR3 óta már szerencsére azon kezdi el a szinkronizálást. Utána persze ha nincs mobilnet, akkor le kell tiltani. Korábban nekem sem volt szimpatikus (főleg Android játszotta rendszeresen) hogy jött az SMS, hogy már alig van pénz a kártyámon
-
Bogyó bá'
nagyúr
Természetesen azért csak magamat okolhatom, de tényként közölhetem, hogy életem első (két) HR-jét szívásként éltem meg, pedig a telefonnal készíttettem mentést a felhőbe...
De lehet, hogy majd egyszer kedvet kapok hozzá, és utána mindig önfeledt, unaloműző tevékenységként gondolok majd rá.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Törlődött a teljes fotógalériám (nem a telefonnal készített képekről van szó, hanem PC-ről felmásoltakról) az egész mappaszerkezettel együtt, ráadásul nem őriztem egy helyen a kiválogatott, telefonra átméretezett képeimet, így egy darabig jól el voltam vele. A térképeket egyesével kell újra kijelölgetni, letöltögetni, ráadásul (WiFi-n) is baromi lassan jönnek, így folyamatosan "törődni kellett vele" kb. 4 órán keresztül. Ha nem muszáj, inkább nem, ha más nem segít, akkor persze nincs jobb megoldás...
-
StreetBizTO
tag
Sikerült működésre bírni a Care Suite-ot.
Data Package Manager-el sikerült letölteni a megfelelő firmware-t, de amikor el jutok oda hogy meg kell nyitni a Product Support Toolt-t akkor ismét hibaüzenetet kapok és kilép.Hibaüzenet:
Sikertelen a COM-osztálykészítő behívása a(z) {6BCF7DCA-7B86-453E-BC72-724E0E656B95} CLSID-azonosítójú összetevő számára, a következő hiba miatt: 80040154 Az osztály nincs regisztrálva (A kivétel HRESULT-értéke: 0x80040154 (REGDB_E_CLASSNOTREG)).
a következő helyen: Nokia.CareSuite.Connectivity.FuseConnectivity.LoadFuse()
a következő helyen: Nokia.CareSuite.Applications.ProductSupportToolForStore.ProductSupportToolForStore.RunInternal()
a következő helyen: Nokia.CareSuite.Applications.ProductSupportToolForStore.ProductSupportToolForStore.Run()
a következő helyen: Nokia.CareSuite.Applications.ProductSupportToolForStore.ProductSupportToolForStore.Main()Mi lehet a gond?
-
StreetBizTO
tag
Leszedtem a Care Suite-ot is és az NSU-t is.
Előbbi nem indul el, utóbbi ezt a hiba üzenetet dobja fel:
NokiaSoftwareUpdaterForRetail.ErrorHandling.Exceptions.UnexpectedErrorException: Logic enabling is failed ---> System.Runtime.InteropServices.COMException: Sikertelen a COM-osztálykészítő behívása a(z) {6BCF7DCA-7B86-453E-BC72-724E0E656B95} CLSID-azonosítójú összetevő számára, a következő hiba miatt: 80040154 Az osztály nincs regisztrálva (A kivétel HRESULT-értéke: 0x80040154 (REGDB_E_CLASSNOTREG)).
a következő helyen: Nokia.CareSuite.Connectivity.FuseConnectivity.LoadFuse()
a következő helyen: NokiaSoftwareUpdaterForRetail.Castor.CastorEngine.InitializeFuse()
a következő helyen: NokiaSoftwareUpdaterForRetail.Castor.CastorEngine.RunInternal()
a következő helyen: NokiaSoftwareUpdaterForRetail.Castor.CastorEngine.Start()
a következő helyen: NokiaSoftwareUpdaterForRetail.Logics.RetailLogic.EnableAllLogics()
--- Vége a belső kivételek veremkivonatának ---
a következő helyen: NokiaSoftwareUpdaterForRetail.Logics.RetailLogic.EnableAllLogics()
a következő helyen: NokiaSoftwareUpdaterForRetail.App.TaskDoWork()
a következő helyen: System.Threading.Tasks.Task.InnerInvoke()
a következő helyen: System.Threading.Tasks.Task.Execute() a következő helyen: NokiaSoftwareUpdaterForRetail.Logics.RetailLogic.EnableAllLogics()
a következő helyen: NokiaSoftwareUpdaterForRetail.App.TaskDoWork()
a következő helyen: System.Threading.Tasks.Task.InnerInvoke()
a következő helyen: System.Threading.Tasks.Task.Execute() -
-
StLui
veterán
Ezért kivágtam már a tok pántját és felfűztem a kulacstartó övemre, télen nem vittem kulacsot de ez miatt övet mindenképpen
Ha észreveszed, hogy fárad a karod, akkor energiát vontál el a futástól, persze én hajtottam az időre, van aki meg csak végig akar menni, mindkettő teljesen elfogadható, normális hozzáállás.
Itt pont látszik is a felső sarka, ahol egy lyuk van a fülhallgatónak, ott ment szét legjobban talán, megnyúlt szakadáshatáron van. -
polonic
félisten
Nem.irtam ezt, csak erdeklodtem. A ket esetet nem is kotottem ossze. De valami nagyon nincs rendben azzal, hogy egy szimpla ujrainditas utan 16%-kal kevesebb toltottseg van az akkuban. Az akku kijelzese lenne rossz? Pedig azzal nem szokott baj lenni. Nincs olyan, hogy pl 20%-nal.kikapcsol.
-
Bukk900
őstag
Tesztelni fogom ezt az atom merülést.
Akkor a gyárilag ajánlott horror árú autós töltője is pénzkidobás, mert csak 750mA-t tud leadni.bogyo112: ez egész jónak tűnik, a DC-6-ot még a Spicamhoz vettem jópár éve, azóta a töltők is fejlődtek.
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
ricsip
addikt
Ha százalékosan ki bírná írni ez a nyomorult telefon az akku töltöttséget, nem pedig egy 10 pixeles ikonról kéne megsaccolni az értéket, kutya nem rakna fel battery mérőt.
8.1 után elvileg draszikusan csökkenni kellene a battery programok használatának, kivéve ha az MS megint el nem b*szott valamit mellékhatásként az új típusú notification screen-re kirakott százalékos kijelzés miatt.
-
Melack
veterán
Az Akkumulátor meg a Battery volt fent. Most egyik sincs. Este alkalmazásbeállítások visszaállítása nélkül volt HR (és a Microsoft igazán kiírhatná, hogy ilyenkor nem fogja felajánlani a visszaállítás menüt, csak úgy magától visszatolja az üzeneteket), töltőre fel, reggel 6:40kor le, most még mindig 100% - ok, nem is használtam, csak 2x megnéztem, mennyi az idő. Nincsenek még fenn a beállítások frissítései (glance, tárhely ellenőrzés), meg a Whatsapp sincs beaktiválva. Minden más a megszokott.
-
Statikus
senior tag
Szerintem rosszul látod a helyzetet.
Keresett 990db kenyéren X Ft-ot, és bukott 10db kenyéren Y Ft-ot.
Végeredményében, összesítve X+Y-t még mindig lehet nyereséges, de akkor is ott van az a 10db kenyér, amit elloptak, annak az elvesztett nyeresége.Ha keresek 10M Ft-ot, ellopnak 1M Ft-ot, akkor nem 9M-t kerestem - én így látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest