- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple MacBook
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kat
tag
válasz
Azazael #20415 üzenetére
Az én laptopom nem hajlandó felismerni a telót, csak a párom lumia 610-ét.. Az ő gépe felismeri az enyémet, az övét nem.. De jelenleg szervízes..
a lumián hiába kerestetek, semmit nem lát.. Winsz.r az egész, bánom, hogy eddig is maradtam.. Ha letöltöm egy filmet, de nem olyan, amit le tud játszani a formátum, nem tudom áttenni a gépemre, fagy a GPS, mióta frissítettem, nem tud egy vacak mailt, kódot megjegyezni, hogy itt tudjak levelezni, mindig kilép az Explorer, stb...
eddig a kamera miatt, na meg Nokia maradtam, de egyre durvábban felhúzom magam a sok sz.ron, amik akadályoz,ak a normális használatban, a filekezelőről nem is beszélve.. Kezdem a win-t megutálni, de nagyon.. Ez a frissítés csak rátett.. -
válasz
Azazael #20340 üzenetére
A főképernyő, és összegészében nézve bármilyen tartalom, amit görgetni lehet, bereccen, 'aka bármilyen androidos fostalicska. Mocsok idegesítő. Ha nem javul meg, egy HR formájában búcsút intek a PFD-nek, és csak remélni tudom, hogy az okozta, és nem a végleges rendszer lett ilyen.
-
-
jockas
senior tag
válasz
Azazael #20104 üzenetére
Már sokszor volt téma. Fogyasztás alapján a 3G használja a legtöbbet, aztán az LTE, a legkevesebb fogyasztással pedig a 2G rendelkezik. A folyamatos váltogatás két mód között is nagyon meríti az akkut. Útközben, amikor nem lényeges az internet sebesség vagy pocsék a lefedettség mehet 2G-n és akkor kevesebbet fogyaszt.
-
-
azigazimoris
aktív tag
válasz
Azazael #18769 üzenetére
Ott azért komoly gondok lehetnek a hálózattal... Cellaváltást normál esetben nem szabadna észrevenni az egyszerű halandónak, max a sokol rádió berregéséből. Híváseldobás az már gáz.
Sőt az óránkénti 2-3% is soknak tűnik idle-ben.
Nálam kb. óránként 1 % adatkapcsolattal és mondjuk 8 óra alatt éjszaka összesen 2% a merülés kikapcsolt adatforgalommal. Gazdag 2G hálózaton.
L920. -
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Azazael #17213 üzenetére
Jobb híján én is azt csináltam, hogy manuálisan keresgéltem a mostani appjaimhoz hasonlókat a store-ban
@Bukk900: örök hála, pont valami ilyen kerestem
Már csak azt kéne tudni, mi alapján rendezi a találatokat, de már így is nagy segítség. Pl. feedly helyett én manuálisan a legjobb alternatívának a phonly-t találtam, de az csak sokadik a listában.
-
-
-
Ágógreen
senior tag
válasz
Azazael #17147 üzenetére
hát ezt a történetet a Nokia jobban megoldotta (legalábbis a kivágások / védelem terén)
sim kártya slot minek legyen elérhető ? ritkán nyitogatja az ember, de a többi az simaliba
CC1043
éli részt mivel lehetne lekerekíteni ? ezt a szilikont mi képes elcsiszolni gömbölydedebbre ?
vagy senkit nem zavar, h bevág a fülkagylóba mint a tangabugyi ? -
cerb
tag
válasz
Azazael #16902 üzenetére
Köszi a választ! Sejtettem, hogy megint HR kell(mint minden windowsnál...) Igazából szervizben volt, azért volt az előző HR.
Egy valamit nem csinál sajnos a HR után a visszaállítás, a kezdő képernyőn kívül: A 15 giga zeném visszaállítását , meg az összes app beállítását: hírolvasó, jelszó tároló. Na, majd akkor gyűjtök egy kis erőt újra, és neki állok este. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Azazael #16697 üzenetére
Köszi a választ! Engem nem érint, csak kíváncsi voltam rá. Arab eredetű független 920-amon ott van a 4G opció, kiválasztható, de mivel nincs rá előfizum, így részemtről tárgytalan... (Sajnos nálunk Kalocsa egyik szélén még a 3G is csak épületen kívül garantált, belül gyakran edge a maximum)
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Azazael #16499 üzenetére
Pontosan én is ezt tanácsolnám. Hagyni kell kis időt a rendszer megszokásához. Én anno egy WM-os Omnia 2-ről váltottam egy WP7-es HTC Trophy-ra és eleinte fura volt hogy nem kellett romot pakolgatni a jobb használhatóság érdekében de idővel nagyon megkedveltem a rendszert. Nem is volt kérdés hogy WP8-as készülékre váltak majd utána.
Androidhoz annyiban volt szerencsém hogy barátnőmnek 1,5 éve ilyen OS-t futtató telefonja volt. Megvan annak is az előnye ezt nem lehet vitatni de nekem a WP sokkal jobban bejött. 2 hete mikor vettem a 920-at akkor meg ő is váltott, megkapta a 720-amat. És nőként úgy hogy előtte csak nálam a kezemben látott WP-s telefont nagyon hamar megszokta és belakta.
Úgy 2 hónapja egy lány ismerősöm is a WP mellett döntött (Lumia 520) és ő is elégedetten használja. -
WestBam
senior tag
válasz
Azazael #15897 üzenetére
Köszi, L-betűt 100%,hogy még nem látott a kijelző és én sem
Természetesen mit várok, mikor valamelyik nap a postán néztem volna meg egy ragszámom, erre nincs csak sima H jelzés, azt csak nem töltődik be az oldal, odalépek az ablakhoz és máris H+ lett belőle, de 2m-el bentebb már megint csak sima H... Szóval jó szögben valami háztetőn akkor van lte is, csudás -
-
Statikus
senior tag
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
Azazael #11005 üzenetére
Na épp ezaz, hogy a glance screen ki van kapcsolva.
A háttérben csak a Battery programok futottak, a Bing időjárás, a Here drive+ és a next gen reader, az összes többit már tiltottam napokkal ezelőtt.
Sajnos LTE-m nincs mivel vodás vagyok.
Amber szintén fent van és a fényerő is autómatikus.
Nagyon sok notificationt sem kaptam szóval azt sem gondolnám hogy valami nagyon fut háttérben.
Természetesen, a gps-t és a bluetoothot is kikapcsoltam, tehát az sem ment egész nap egyáltalán.
Ma adok neki még egy esélyt meglátjuk mennyit megy, aztán lehet megérdeklődöm a nokiánál hogy mit lehet ezzel kezdeni, mert nem akarok én sokkal többet, de azt hogy legalább egy napot bírjon közepes használat mellett, azt igen. -
ArsenalF
aktív tag
válasz
Azazael #10989 üzenetére
Köszi kipróbáltam!
15 perc facebook után már vinnyogott is hogy 10%-ot merült hirtelen az aksi.
Az mennyire normális hogy délután 4-kor vettem le a töltőről, haza felé kb másfél órát neteztem rajta, este 10 körül meg repülőgépes üzemmódra is tettem. Ekkor volt 60%-on. Reggel 6-kor mikor felkeltem repülőgépes üzemmód mellett is 35%-ra merült. Majd mire beértem melózni durván háromnegyed óra netezéssel, már töltőért vinnyogott mert 6%-ra le is merült.
Csak szerintem elég siralmas ez a teljesítmény? Esetleg garizható emiatt? Még csak 3 hetes a telefon. -
Radeon_5
aktív tag
válasz
Azazael #10783 üzenetére
Koszi, ez segitett, megint a magic google settings oldal
Vagyis egy dolog meg hianyzik, nehany velem megosztott Calendar-om read only (My Meetups a meetup.com-rol, hatha masnak vhogy megy ez, az plz help, es hiaba pipalom be a google/sync-en, megsem latszik a naptaraimban a telon. Ez valszeg mar ilyen "ez van" kategoriaju hiba.
-
-
jockas
senior tag
válasz
Azazael #10153 üzenetére
Pedig a címet is meg lehet adni (persze igényli az ahhoz tartozó jelszót is). Csak ki kell venni a pipát az "Ugyanazon felhasználónév és jelszó használata e-mailek küldéséhez" négyzetből és beállítani azt a címet, amelyikről küldeni szeretnéd a leveleket. Csak ez elsőre elkerülte a figyelmemet.
-
jockas
senior tag
válasz
Azazael #10151 üzenetére
Pedig nem akar összejönni. Beállítva gmailnél a válasz cím (megerősítve, hogy az is az enyém), az alapértelmezettnek is beállítva és hogy mindig az alapértelmezett címet használja válasznak, de még mindig nem azt a címet rakja be...
Közben azt hiszem megtaláltam. Elég rendesen benéztem.
A szinkronizálási beállítások ki kell venni egy pipát és akkor elvileg azt a címet fogja használni emailek küldéséhez, amit ott megadok.
-
jockas
senior tag
válasz
Azazael #10139 üzenetére
Úgy látom sikerült. De eddig úgy tudtam mindent töröl a HR, pedig ha sikerült, akkor nem. A dátumot és az időt kellett újra beállítanom. De pl. a WIFI beállítás megmaradt (tehát az időt leszámítva gondolom a beállítások megmaradnak...csempék még lehet változnak, de nálam az még alapon volt)
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Azazael #10081 üzenetére
Igen, ma én is BH-214-el próbáltam. Holnap egy régebbivel próbálom ki. A Sony Xperia P ugyanezt csinálta ICS alatt a BH-214-el, de JB-vel megjavult. A Sony headsettel mind a kettő alatt jól ment
Nem baj ha bont, de legalább csatlakozna újra. Nokia N8-al is néha bontott, de ott visszacsatlakoztatta a telefon.
-
-
-
fabiandaniel
aktív tag
-
Azazael
aktív tag
válasz
Azazael #9861 üzenetére
No, lejött az Amber, minden települ vissza, ahogy látom csak a csempék elrendezését, meg a csengőhangok stb. nem jegyezte meg (mivel ahhoz letörölte a zenét). Ezt leszámítva minden működik, villanó anomália nálam nem jött elő, de még kipróbálom. És a legjobb, végre ki tudom választani a 4G hálózatot, így ez is meggyógyult. Köszönöm a tippet a frissítéshez!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Revolut
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Konteó topic
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacSzerez.com - iPhone 16 Pro Max / 256GB / Fekete Titán szín / Apple Garancia!
- IPhone 8 64GB gyári független nagyon szép állapotú
- Apple iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- Apple iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max gyári bontott alkatrészek
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest