Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
Napfénysüti #20043 üzenetére
De legalább egy puncipöcögtetésre elhívni.
Nagyon OFF. Még mindig IBM?
-
polonic
félisten
válasz
Napfénysüti #19963 üzenetére
Még cyannal is. Mielőtt feltettem, visszaraktam a 8-at, na akkor megdöbbentem, milyen jól bírta.
Egyébként meg a céges 635, a gyárilag cyannal egész jól bírja. 2+ napot simán bír.
Szerintem a kicsit növekvő hardverigény miatt és jobban dolgozik a 2 magos processzor a 920-ban.
-
polonic
félisten
A software recovery tool a meg a blacket teszi fel.
-
polonic
félisten
válasz
Mooka-Miki #19509 üzenetére
A honlapon még nem jelölték, hogy elérhető a cyan. Nekem nem is találta frissítést. Mondjuk dev preview van fenn.
-
polonic
félisten
Rakerdeztem T-nel, mi a helyzet a cyannal. Eloszor turelmet kertek, majd ma megerkezett a valasz. Ok mar elfogadtak a frissitest, Ms-en mulik, hogy mikor lesz elerheto.
Elhisszuk ezt?
-
polonic
félisten
Ez a nokia recovery tool hogy is működik?
A legutolsó kiadott rendszert teszi fel mindig? Os-sel együtt, nem csak a firmware-t?
-
polonic
félisten
válasz
szabonagyur #19189 üzenetére
még nem frissül
-
polonic
félisten
Elkezdte tölteni. De szerintem lassabban, mint a gyárival. A telefon háta egyáltalán nem melegszik, míg a gyári töltővel való töltésnél igen.
-
polonic
félisten
szerintetek baj lesz, ha a 2,3 amperes töltővel töltöm a készüléket?
-
polonic
félisten
válasz
Mr. Nimbus #18872 üzenetére
Nálam rendben mobilneten és wifin is.
-
-
polonic
félisten
Tudjátok, hogy a készüléknek mennyi a kimeneti impedanciája?
-
polonic
félisten
válasz
Napfénysüti #18056 üzenetére
Epitsd bele IBMer
-
polonic
félisten
Nem.irtam ezt, csak erdeklodtem. A ket esetet nem is kotottem ossze. De valami nagyon nincs rendben azzal, hogy egy szimpla ujrainditas utan 16%-kal kevesebb toltottseg van az akkuban. Az akku kijelzese lenne rossz? Pedig azzal nem szokott baj lenni. Nincs olyan, hogy pl 20%-nal.kikapcsol.
-
polonic
félisten
Megint elkezdte valami szivni az akksit, a telefon hatulja is langyos volt. Csak arra nem.jovok ra, hogy mi volt. Nincs battery app, semmi uj app telepitve.
Aztan a masik dolog: emiatt ujrainditottam, a 39 %-os toltottseg ujrainditas utan 23 % lett. Lehet, hogy az akksi az elromlas utjan van? -
polonic
félisten
A telefon nem talal tererot ott ahol egy masik keszuleken 5-bol 3-4-es erossegu terero van.
-
polonic
félisten
válasz
ricsip #17663 üzenetére
Sajnos azt kell mondjam, hogy a google térkép jócskán beelőzte a nokia/ms megoldásait.
A google térképen már szinte átadás óta rajta van az új m0-s szakasz, a telefonos here térképen meg még mindig nincs.
A google térkép tud traffic infot itthon is, sőt a bkk összes járatát ismeri, tudsz tömegközlekedéssel is útvonalat tervezni. -
polonic
félisten
Volt már olyan, hogy a telefon bekapcsolva, ébresztő is beállítva és baszik ébreszteni?
Jól megszopatott a rohadék. Meg sem nyikkant reggel. -
polonic
félisten
válasz
soultrapp #17045 üzenetére
Mániám, hogy mindenkibe és mindenbe belekötök? El vagy tévedve, nagyon.
Ezt miből sikerült leszürni? Abból, hogy most meg máskor is szóltam ezért?
Csak ezért szoktam szólni, mert ez nagyon zavar. Az egyenlőre és egyelőre nem helyesírás kérdése, hanem ez két külön szó.
Egy szóval nem mondtam, hogy bajnok lennék.De igyekszem.
Azért olvasd továbbra is, hogy szar a helyesírásom.
-
polonic
félisten
Na de, hogy jót is mondjak.
Mintha gyorsabbak lennének az animációk. -
polonic
félisten
Na jo, menjenek a fenebe. IE kedvencek is telerakva freemaillel, facebook zeroval, t akanljatokkal.
-
polonic
félisten
Jezusom! Lett benne telekom csengohang es sms hang is, alapertelmezetten ez beallitva.
Aztan meg magenta szin is a temaknal. -
polonic
félisten
válasz
donceleger8 #16531 üzenetére
El sem hiszem, hogy megtortent...
-
polonic
félisten
Este meg 50-60 % korul volt a toltottseg, repulomodot bekpcsolta, letettem. Most reggel nezem a telwfont, lemerulve. Mondom, mi a fene...
-
polonic
félisten
válasz
Napfénysüti #15412 üzenetére
kontaktok és sms-ek:
belépsz mindkettő telefonon ugyanazzal a ms fiókkalcsak kontaktok:
outlookból exportálod, a másik outlookba importálod -
polonic
félisten
Vicc, hogy a T megint ül a szoftverfrissítésen.
-
polonic
félisten
válasz
leximester #15040 üzenetére
ilyen is volt már nekem is
-
polonic
félisten
Az mennyire rossz jel, ha wpcentral app-ban töltés közben újraindult automatikusan a telefon? Nem csinált még ilyet.
-
polonic
félisten
Kiszárítottam a fülest és szól rendesen.
-
polonic
félisten
Vagy leadom szervízbe, hogy nem szólal meg. Hátha kicserélik.
Kollégámnak is mondták, amikor venni akart egyet, hogy ne vegyen. A fülesre is érvényes a garancia.
-
polonic
félisten
Szerintetek akkor mi van, ha a füllhallgató éppen a mosógépben van egy mosás alatt?
-
polonic
félisten
válasz
szabosasito #12927 üzenetére
Megabájtra pontosan.
-
polonic
félisten
válasz
szabosasito #12916 üzenetére
Az alarm 5 csengohangot allitsd be. Garantalt az ebredes es meg falhiz is baszod a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napelem
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest