- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
SpeedHUNGARY #8175 üzenetére
Köszi az infot.
-
tisn
addikt
ma legalabb 5x hibas simet jelzett
mi a franc baja lehet? -
csabi94
őstag
Úgy látszik, a trémobil nem sieti el a frissítést egyik telefonnál sem...
-
no1r
őstag
válasz
thx... cseréltem is a beta-t
-
sl30
csendes tag
Tudna valaki segíteni? A probléma: frissen vásárolt telefon (PartNero), Beállítások/billentyűzet menüben a magyar nyelv "letöltés előkészítése..." elindul valami majd nem történik semmi...
-
ruskop
senior tag
Hoppá! Vodafone-nál elméletileg elérhető a Black!
-
Rob700
senior tag
Van már valakinek Black hivatalosan 820-on? Itthoni független...
-
psalm69
csendes tag
válasz
#40993792 #8183 üzenetére
"nem tudom mennyiben érintené a hétköznapi műveleteimet ha 2G, 3G vagy 4G között váltogatok)."
Ezt a váltogatást megteszi helyetted a hálózat is beszéd és adatátvitel közben.
Nálam a 4G beállítás (adatkapcsolattal)
Beállítás/mobiladatátvitel
Adatkapcsolat(be)
Legnagyobb kapcsolat sebesség(4G)
Hálózatválasztás(automatikus)
Beállítás/Hozzáférési pont
T-Mobile H LTE (amíg ezt nem állítottam át 3G-ről csinált érdekes dolgokat)
aktívBeállítás után újraindítás(mert a net nem ment)
-
Jofi81
őstag
válasz
Köszi, fel is raktam a béta helyett. A Nokia Smart Cam nyugodtan eltávolítható, vagy kellhet még valamire?
-
Kbali
nagyúr
Ezek ugyanazon ember esetei...
Ha jól látom másnak is akkor volt probléma, ha használta a 4G-t és delikvensünk is ezt a hálózatot használja.
Hiába a Debrecen központi területe, ha nem jó a lefedettség és nem tud váltani a sávok között, vagy éppen két cella között bóklászik a készülék.
Ez nekem inkább hálózati hiba, ami orvosolható, ha nem 4G-n használja (igaz ez preferáltként kezeli azt a hálózatot, de valószínűleg a Telenor nem tud elég magas jelszintet). -
SpeedHUNGARY
aktív tag
válasz
Szerintem a képminőség is javult.
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Nokia collections-ből telepíthető hivatalosan is a Nokia Camera (nem a béta).
-
törölt tag
Visszajött a teló a szervízből. Szinte új telefont kaptam
-
HAL9001
csendes tag
És ebben a pillanatban megint nincs hálózat...
lol
Soha többé nem veszek nokiát.
-
HAL9001
csendes tag
Azt még nem próbáltam. Egyelőre nem automatikus hálózatválasztás (hanem manuális telenor) 4G - ez a beállítás. Nincs időm kísérletezgetni nagyon, és nem is igazán értek hozzá (nem tudom mennyiben érintené a hétköznapi műveleteimet ha 2G, 3G vagy 4G között váltogatok).
Csak reménykedni tudok, hogy nem dob le a hálózatról sokszor addig, amíg összetolok egy kis kavicsot az 5S-re.
-
HAL9001
csendes tag
A szerviz nem opció. Nem akarok párbeszédbe kezdeni velük. IPhone lesz a megoldás. Egy beállításos trükk jó lett volna, ami megoldja a problémát, de nem nélkülözhetem a telefonom egy hónapig, amíg a szervizben van.
Köszi a válaszokat.
-
Lall
veterán
válasz
HAL9001 #8164 üzenetére
Nyílván a telefonod hibás. Panaszkodtak páran erre a megjelenéskor és ők azt írták, hogy csak alaplapcsere segített. Tömegesnek vagy szériahibának azért nem mondanám. Nokia Care. Csinálj a hibáról egy videót vagy bármit és már eleve úgy menj be garanciáztatni, hogy kikötöd a szoftverfrissítés nem opció, NSU-val csináltál HR után és semmi nem változott. Ja és ha Debrecen, bár az ország bármely pontján bepróbálkozik bármelyik cég, mert úgy gondolja megteheti. Szóval vetesd fel a jegyzőkönyvbe, hogy a készüléket sérülésmentesen adtad át (már ha az), mert képesek elfelejteni ezt az aprócska tényt és vagy karcosan kapod vissza vagy rád akarják verni a javítási költséget.
-
HAL9001
csendes tag
A sim féléves talán, és Debrecen forgalmasabb részén vagyok. Itt jó a térerő. Ettől még lehet hibás a sim, és a hálózat is, de...
- Ha a sim a hibás, akkor miért a lumiákra panaszkodnak főleg (az andoidosoknak is ugyanilyen sim kártyájuk van, mégis a lumiákra jellemző a hiba);
- Ha a hálózat a hibás, akkor miért csak én nem vagyok elérhető a családban, amikor egymástól egy köpésre lakunk, és mindenki telenoros;
- Újraindítás után miért talál hálózatot azonnal, amikor egy fél napig nem voltam elérhető;A telefon a hibás, ezzel van tele a web. Nyilván az ismeri a problémát, akinél jelentkezik. Illetve az, akinek visszajelzik. Ha valaki keres (mondjuk naponta hárman, fejenként kétszer), és nem vagy elérhető, legyint egyet, újrahív később. Meg sem említi, hogy nem voltál elérhető.
Engem naponta negyvenen hívnak, és fontos, sürgős ügyben is páran.Ma délben, amikor megnéztem a 820-at, és láttam, hogy nincs térerő, újraindítottam. 3 sms-t kaptam azonnal, és arról lettem tájékoztatva, hogy összesen 17 nem fogadott hívásom volt 3 embertől. Tehát nekem visszajelezték, hogy nem voltam elérhető. Ha nem nézem meg a telefont véletlenül, és nem hívnak ennyiszer fontos ügyben, akkor ki sem derül talán, hogy nem voltam elérhető, és talán máskor sem. Ebben az esetben én sem tudnék erről a problémáról, és ha valaki kérdéseket tenne fel ezzel kapcsolatban, azt mondanám, hogy még hírből sem ismerem a problémát.
Még a 610-es időkben ki volt adva a családban pár embernek, és néhány cimborának, hogy hívogassanak napközben, és ha nem vagyok elérhető, jelezzék később. Bezzeg abban az időszakban nem jelentkezett a hiba. Ezért engedheti meg magának a szarviz is, hogy szívassa a népet. Erre a problámára a megoldás az iphone lesz szerintem. -
hoffman_
nagyúr
nekem volt már olyan többször, hogy hívásindítás után eldobta a hálózatot, és kellett neki egy perc, mire megéledt. nem gyakori, de érdekes hiba. témobilos, zsírúj cucc.
-
HAL9001
csendes tag
Üdv!
Olvastam, hogy többen szenvednek azzal a problémával, hogy a lumiák leesnek a hálózatról. Nos, nekem nemrég még 610 volt (telenorfüggő), és mivel fontos találkozók maradtak el a hiba miatt, vettem 80-ért egy 820-at, ami független. A mai napon egész délelőtt nem voltam elérhető, és ebből elég nagy bajok származtak.
A WP-al alapvetően elégedett lennék, segíti a munkámat, de ez így nem jó.
Olvastam egy külföldi fórumon, hogy kézi hálózatválasztást javasoltak hasonló problémákkal küszködőknek. Most beállítottam a telenorra manuálisan automatikusról, bár így a külföldi utak során fogok szívni valószínűleg.
- Ez vajon megoldás lehet a problémára?
A szerviz nem jöhet szóba, mivel ilyen problémákra nem tudnak megoldást találni, egy szoftverfrissítéssel letudják a dolgot, és a hiba továbbra is megmarad. (Tehát így jártunk. Egy barátom, akinek beszámoltam a szívásokról, emiatt iphone-t vett, pedig lumiára készült.)
A fenti kérdésen felül úgy általában szeretnék érdeklődni a 820 tulajoktól, hogy hol tart ez az ügy, van-e megoldás a hálózati gondokra, van nincs.
Előre is köszi.
-
Ronin-
senior tag
üdv.
egyik ismerősömnek van egy ilyen telója és olyan gondja van vele, hogy az érintő lefagy neki (bár számomra nem tiszta,hogy az egész készülék,vagy csak az érintő) és csak akku ki-vissza segít rajta. általában bejövő hívásnál csinálja ezt. Szerintetek mi lehet a gond? Szoftveres ? Nemrég bezúzta az érintőjét, amit kicseréltem neki és ameddig nálam volt, sim nélkül semmi baja nem volt.
-
MeSKA
aktív tag
A-Data 16Gb-os, class 10-es memóriakártyával működik? Kérlek segítsetek!
-
KZP
őstag
Van egy Mappák nevű Nokia app az áruházban. Jópofa, gondolom, kapcsolódik az update-hez.
-
-atesz-
aktív tag
920-ak már black-ben...
És mimikor
-
Clemi
veterán
Sziasztok!
Használ valaki a telefonján T-Online email fiókot? Akármit állítok, egyszerűen nem látja a postafiókban lévő emaileket (még a ma érkezetteket sem). Mikor megvettem a telefont akkor jó volt, aztán egy idő után azt vettem észre, hogy nem frissít. Utána hiba töröltem és csináltam meg ismét a fiókot, semmi eredmény.
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
Tmobileos a telefonom, de szolgáltatót fogok váltani, viszont annyira megtetszett a telefon hogy lecserélni nem akarom.
másodkézből vettem, jótállási jegye megvan.
ha beviszem hozzájuk akkor van lehetőség a függetlenítésre? -
Hínár929
tag
Üdv!
Heffi #8119, Burasu-4 #8120 kérdésére, hogy duplán küldi a telefon az emailt tud valaki valamit mondani?
Nekem is ezt csinálja, a live.com-os emaileket duplán küldi el. -
loghn
csendes tag
Sziasztok!
Most kaptam vissza szervízből a telot (2. alkalommal), tudtok adni friss verziószámokat ?
Kártyafüggetlen, hong-kongi készülék!
Kösz előre is a segítséget -
ruskop
senior tag
válasz
harcsa1 #8117 üzenetére
Ha felhívod őket akkor közlik, hogy tartozékokat nem adnak. Erre figyelj oda!
[Inkább kérdezd meg ezeket] -
csabi94
őstag
Tök jó ez a Nokia kamera program,de valahogy nem lehet beállítani, hogy a vele készült fotók visszanézésekor ne írja alul a képnézegető, hogy "Megnyitás a Nokia Camera Beta alkalmazásban"????? Emiatt használom csak a gyárit, mert ez zavar.
-
Frenk
aktív tag
Sziasztok!
Minden Windows Phone 8-as telefon frissíthető lesz 8.1-re
Most váltanék C7-ről L820-ra, viszont nincs WP tapasztalatom, ezért kérdezném, hogy mennyire lenne előrelépés ha a WP8 frissíthető lesz WP8.1-re?
-
Meghivott
addikt
Oksa, tesztelgetem majd.
-
inthro
aktív tag
válasz
Meghivott #8125 üzenetére
Van a családban és a chat nem mozgatja annyira a procit, a böngészés viszont igen, és nem mind1, hogy milyen oldalakat nézegetsz. Egy összetettebb oldal nála plusz 15%-os merülést hozott 1-1,5 óra alatt egy komolytalanabb böngészés során.
A fényerő ha fel van tolva max-ra akkor kb 10% is lehet óránként a félhez képest. Nem tűnik soknak, de hosszútávon összeadva gyorsabban megadja magát. -
Meghivott
addikt
Intenzív (szinte folyamatos) 1,5 órás használat: wifin net (böngészés, chat...) alatt -25%, az reális?
-
Heffi
őstag
Mit is kell csinálni, hogy ne duplán küldje az emailokat a telefon?
-
harcsa1
csendes tag
Asszem ez itt megfelelő ár: http://ujgsm.hu/termek/nokia/nokia-lumia-820-black/
-
hoffman_
nagyúr
egyszerűen nem értem... ez az album annyiban tér el a többitől, hogy egyesével szedtem a számokat hozzá youtube-ról, és utólag csináltam meg mp3tag-gel közösre. viszont van más előadóm, ahol van pár rendes gyári album, meg néhány különálló szám, és azoknál nem volt ilyen hiba. bosszantó. mindenesetre köszönöm, hogy megnézted!
-
Clemi
veterán
válasz
hoffman_ #8108 üzenetére
Köszi, megjöttek a számok.
Nekem is 3x jelent meg az album, tehát lehet hogy még sem a speciális karakter a bibi, viszont a többszörözésre a megoldás: Ki kell tölteni az album előadó mezőt. Ide ha ilyen vegyes albumról van szó, akkor "VA"-t szoktam beírni, de eddig nem is figyeltem fel rá, de én minden albumomnál alapból ezt kitöltöm. -
harcsa1
csendes tag
Sziasztok kérdésem lenne felétek ,készülök venni egy 820 mivel az androidbol asszem elég volt 1magos proci már nem elég neki még az appoknak sem a következő érdekelne 1 viber megy e rajta ez fontos nekem a másik vatera app van-e rajt ez is nagyon fontos lenne a válaszokat köszönöm előre
-
Kube
senior tag
válasz
pontyos #8105 üzenetére
Nagyon jó, így kell ezt. Ha elakarsz adni valamit akkor néha sajnos lejjebb kell adni az áron, de legalább nem marad rajtad és nem fog porosodni, 1-2 ezer mínuszt szerintem megér. Volt olyan haverom aki csak nem akarta lejjebb adni, 1 évig pihent nála egy P990i anno, de volt olyan haverom is aki a licitálós oldalon valami marhának drágábban eladott egy monitort mint amennyi újonnan volt... szóval van ez is az is de én mindig így hirdetek, általában 1 héten belül elviszik az árut.
-
miclucky
tag
hali All, olyan problémám van, hogy ha este felteszem töltőre a telót, akkor reggelente rendszerint az fogad, hogy írja be a SIM pinkódját(vagyis restartol). Esetleg találkozott már valaki ilyennel?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged