- Projektor topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- 3D nyomtatás
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
-
patex1983
őstag
válasz
starpeter #25201 üzenetére
Nekem megszűnt, mert visszaraktam a 8.0-t...
Más: Miért van az, hogy az outlook fiókot használva levelezésre a telefonon, időnként kapok egy e-mail-t, hogy lépjek be az outlook fiókba és erősítsem meg, hogy én vagyok, a spam-ek küldésének kiszűrésére...
Ez persze mindig a legrosszabbkor jön és amíg nem lépek be, nem szinkronizálja a fiókot.
Kerestem már webes felületen, hogy hol lehet kikapcsolni, de nem találtam. Valaki tud rá gyógymódot? -
Pisi1467
újonc
válasz
starpeter #25201 üzenetére
Nekem ugyan úgy kattog, mint eddig.
Szerk.: Szeretem a Here Maps-et, eddig meg voltam vele elégedve. Na jó, most is meg vagyok, de egyik nap nagyon fura dolgot produkált. Egy Váci úti címet kerestem vele, ami közel volt a westendhez, mert másnap arra kellett mennem. Másnap, amikor a Nyugatinál leszálltam a metróról újra rákerestem a címre, hogy hol van pontosan és Újpest központnál jelölte. Még egy ideig én éreztem hülyén magam, hogy ennyire rosszul emlékeszem és hülye vagyok. Gondoltam, ha már ott vagyok bemegyek kicsit a westendbe szétnézni és amikor ott újra rákerestem kifelé jövet, akkor már újra a westendhez közel mutatta a címet és végül meg is lett. Többször is ellenőriztem és minden esetben ugyan arra a címre kerestem rá. Nektek volt már hasonló, hogy ennyire félrevitt volna a here maps?
-
btudos
nagyúr
válasz
starpeter #24014 üzenetére
Én moderáljam magam? Nézz már körül, hogy a 610 topikjában, meg itt mit műveltél, figyelmeztettek is érte, aztán jössz a dumával, hogy 10 k-értékben akarsz játékot
vennilopni... A fejlesztők ingyen dolgoznak szerinted?Ahogy Lalll is rámutatott, nem először kérdezel warez témában, mindig megkapod, hogy felejtsd el, mégis újra jössz, és erőlteted, minek? Nem tudod megérteni, hogy ez nem az a platform, ahol Te majd torrentről ingyen letöltöd a játékot, nem is értem, minek erőlködöm még mindig.
Szerezd meg a játékokra a pénzt, aztán megveheted. Telenorosként egyenlegre is terhelheted a vásárlást, egyébként meg bankkártya a tuti, illetve US régióval paypal is játszik.
Egyébként meg mikor a fórumtárs olyan dolgokkal próbál a warez mellé állni, ami tök falsch, ráadásul téged véd (ami aztán tényleg hulla felesleges, mert valahogy megtaláltad ezt a fórumot, tehát van sütnivalód) azok után is, amit a WP topikokban lenyomtál, ne csodálkozz, hogy nem szólítalak tündérbogaramnak, és tapsolok meg mindenkit, aki még bátorít is téged, hogy mi is biztos ezt csináljuk, szóval neked is lehet.
Képzeld, elköltöttem már vagy 5-6 k-t alkalmazásokra, pedig engem is anya szült, és alapvetően egyetemistaként élem a mindennapjaimat, szóval nem a kisujjammal varázsolom a pénzt. Egyszerűen amire szükségem van, nem reflexből ellopni próbálom, hanem megtisztelem másnak a munkáját azzal, hogy legális úton megveszem. A témából ezzel kiszálltam, remélem így már megérted, miről van szó.
-
Drachoo
senior tag
-
catroot
veterán
válasz
starpeter #23366 üzenetére
Kifejtenéd ezt? Hogy érted, hogy művelődésből? Ilyen gazdag táptalajt jelent számodra ez a fórum? Vagy úgy eleve az internetet kell érteni?
Na és mire mész azzal, hogy itt "kiismered" a fórumtársakat? Komolyan érdekel.
Elkönyveled magadban, hogy pl. én ("az a Gézengúz Guszti-fejű kötsög") ilyen vagyok, az a másik rajzfigura meg amolyan? Ez mire jó?
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz
starpeter #23328 üzenetére
Ugyan úgy kell feltenni a frissítést mint a 8.1-et. Preview for Developers bekapcsol, enable, meg a többi, email cím ( live.com-os) amivel regisztráltad a PfD progit. Utána van a telefonfrissítés akkor fog elindulni. Frissítés keresése, letöltés telepítés. Csak az MS 8.1 frissít. A nokia marad. Utána, beállítások, névjegy,további információk, op.rendszer versz. 8.10.12382.878. Sok sikert. Ennyi. nyugta
-
SQX_Barto
addikt
válasz
starpeter #23228 üzenetére
Az online filmes oldalak tele vannak reklámokkal, felugró ablakokkal, így böngészőből (IE) szinte csak youtube és pár reklámmentes nézhető. FlashVideo progival (fizetős kb 1000 Ft alatt már nem emlékszem) tudsz nézni bármit, mert bescanneli a beágyazott videókat.
Kezman: Tudom szarul mennek otthon a dolgok, de párszáz forintot csak nem sajnál az ember
-
SQX_Barto
addikt
-
Balion
senior tag
válasz
starpeter #23081 üzenetére
Van topik a wp alkalmazásokról
És van magáról a windows phone-ról
(elnézés az ottaniaktól) -
x1port
addikt
válasz
Kérdezz bátran , erről szól a fórumozás.
Ha nem kérdezel akkor megkapod azt ,hogy miért nem kérdeztél körbe mielőtt .....Aki érez késztetést a segítség nyújtásra az segíteni fog Neked.
Aki meg nem az szépen olvasson tovább...ennyi.
Asszem ' nem sérted a PH alapelvét azzal,hogy itt kérdezel.Ne törődj a negatív emberekkel.
Én pl. még nem láttam farkast rosszul aludni a birkák véleménye miattJavaslat : Ha valakinek nagyon szúrja a szemét a "laikus kérdés" akkor az nyisson egy 520 mélyvíz topikot és ott rendőrködhet . ennyi.
-
L4D1K
őstag
válasz
Nem igazán. A kérdésed olyan, mintha egy asus laptop szakmai fórumban kérnél segítséget, media Player kodek telepítésre. Persze, tudnak rá válaszolni, csak nem értik, hogy ezt miért nem guglizod ki, vagy kérdezed meg a megfelelő helyen. A kérdésedre válaszolva: Fogalmam sincs. Guglizz rá, kérdezd meg wp fórumban, vagy egyszerűen csak Próbálj más lejátszott, legyél kicsit életre valóbb.
-
L4D1K
őstag
válasz
starpeter #23076 üzenetére
Szia. Nem szeretnélek innen elzavarni vagy ilyesmi, de úgy olvasom, hogy a kérdéseid nagy része nem erre a telefonra, hanem úgy általában a Windows Phone rendszerre irányul. Van erre dedikált fórum, ahol sokkal gyorsabban válaszolnának a kérdéseidre. Itt elsősorban a lumia 520 as telefonra koncentrálunk. Ha olyan kérdésed, ne adj isten gondod merül fel, ami ezzel a telefonnal kapcsolatos, biztos kapsz segítséget. Minden más kérdésedet viszont kérlek a megfelelő topicban tedd fel
-
cattus
addikt
válasz
starpeter #23058 üzenetére
Amúgy ha myTube-ot használsz van egy lehetőség, hogy a YouTube videót az Explorer helyett a myTube-van nyisd meg, ahol már be lehet kapcsolni, hogy automatikusan HD-ban játssza le:
Nyisd meg ezt a linket a telefonon. Ezután úgy mentsd el könyvjelzőnek, hogy az URL helyett az alábbit másolod be:
javascript: location.href = "mytube:link=" + location.href;
Ezután ha megnyitsz egy YouTube linket IE-ben, csak koppints a könyvjelzőkre és ott az -> Open in myTube-ra és le tudod játszani bármikor HD-ben.
-
confuser
senior tag
válasz
starpeter #23045 üzenetére
Leszek én a köcsög, beáldozom magam, de akkor sem bírom már tovább. Megpróbálom kulturáltan megfogalmazni a mondandómat, de semmit nem ígérhetek :/
@starpeter Nem érzed úgy, hogy már vagy 150 hozzászólás óta csak rólad, és az agyzsibbasztó 1+1 kérdéseidről szól a topic? Nem konkrétan erre a kérdésedre értem, hanem úgy a topicban történt eddigi teljes pályafutásodra. Hihetetlen, hogy mennyire önállótlan vagy. Akinek ilyen szájbarágós válaszokra van szüksége szinte minden felmerülő problémára, és az empirikus tapasztalatszerzést ilyen mereven elutasítja, esetleg urambocsá' rákeresne a gondjaira azon a baszomnagy valamin, amit úgy hívnak internet, egyszerűen nem való okostelefon, de megkockáztatom hogy az IT vívmányainak nagy része sem.
@Többiek Bocs a kifakadásért, de ez már tényleg nagyon kikívánkozott.
-
rbertkrl
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest