- UHD filmek lejátszása
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4D1K
őstag
Sajnos én is itthagyom az 520as tábort. Nagyon sokmindent köszönhetek ennek a telefonnak, becsülettel tette a dolgát de eljött az ideje a váltásnak egy 930as személyében.
-
L4D1K
őstag
Sziasztok.
Nem használtam még a kis lumiamat repüléskor, érdeklődnék hogy van e olyan alkalmazás ami segít kezelni az Online besz.kártyákat? Haver iphone-on mutatott egy passbook progit, van ehhez hasonló wp ra?
-
L4D1K
őstag
Köszönöm a segítséget. Azt hiszem egyszerűbb, ha veszek egy dedikált web kamerát
. De azért tök jó, hogy ez a telefon így is majdnem mindent tud
Lassan érik az utódja, az 520 meg marad mint a legjobb biztonsági tartalék.
-
L4D1K
őstag
Szevasztok.
Nem teljesen ide tartozik ugyan, de hátha tudtok segíteni.
Szeretnék egy ismerősömmel skype-olni, de nincs web kamerám, az 520 on meg ugye nincs front camera, így nem látnánk egymást. Van olyan program, amivel használhatnám az 520 kameráját úgy mint egy web kamera? Miközben persze asztali skypte-ot használok.
-
L4D1K
őstag
-
L4D1K
őstag
Üdv. Elfogyott a tárhely a telefonon, sd kártyám nincsen. Ha törlöm a fényképeket, videókat a telefonról, Továbbra is elérem őket onedrive on? Magyarán mindenről készül egy másolat a felhőbe ?
-
L4D1K
őstag
Megérkezett volna az igazi utód? [link]
-
L4D1K
őstag
Gondolom a Nokia Camera-val, vagy előtte a Pro Cam Béta val hozhatták be. Gondolom az volt a céljuk, hogy a komolyabb kamerával rendelkező telefonok élvezzék jobban a beállítások szabadságát. Pedig annyira kíváncsi lennék, mit tudna éjszaka ez a kis sz@rf0s érzékelő, 5-10 mp el, állványról. Na mindegy akkor gyűjtök tovább 830 ra
duo
Remélem Dreher bácsi nem több lyukra játszott
-
L4D1K
őstag
Szia. Mind a kettő megvan. Sajnos csak 1mp ig enged, illetve 100as ISO ig. Gondolom a telefon ennyire képes.
-
L4D1K
őstag
Sziasztok.
Van lehetőség valamilyen programmal a telefon kamerájának a záridejét 1mp fölé tolni?
Egész jó képeket lehet vele lőni, de néha jól jönne ha ott tudnám hagyni 2-3 mp-re is.
-
L4D1K
őstag
Sziasztok, apám kérdését tenném fel itt, ami az lenne, hogy hogyan lehet a hívást rögzíteni? Vagyis van e mód a hívás közbeni hangrögzítésre? Igazából nem tudom mire kell neki én nem néztem utána nagyon...telefonban nem találtam rá opciót.
-
L4D1K
őstag
Sziasztok. Aki kicsit jobban benne van a telefonos fotózásban, 8.1-en melyik appot ajánlja? Úgy vettem észre, hogy a gyári kamera app automatikus beállításokkal most jobb képeket lő mint a Nokia camera. Nyilván utóbbival értő kezekben többre képes a telefon, de átlag felhasználónak melyik felelne meg?
-
L4D1K
őstag
Sziasztok. Az adatforgalmi segédet hogy tudom nullázni? Vagy ha beállítok neki egy forduló napot, akkor automatikusan megteszi?
-
L4D1K
őstag
Lehet hogy csak nálam a hiba, de nekem 8.1 nél a legnagyobb gondot a megfelelő háttér beállítása jelentette.
-
L4D1K
őstag
Furcsa egy olyan telefont birtokolni, ami az idő előrehaladtával egyre többet ér...
-
L4D1K
őstag
Frissítettem 8.1 re. Eddig nagyon bejövős, iszonyat gyors még mindig. Már csak valami jó hátteret kell találnom... Asszem még picit megtartom ezt a telefont
-
L4D1K
őstag
válasz
starpeter #23081 üzenetére
Nem igazán. A kérdésed olyan, mintha egy asus laptop szakmai fórumban kérnél segítséget, media Player kodek telepítésre. Persze, tudnak rá válaszolni, csak nem értik, hogy ezt miért nem guglizod ki, vagy kérdezed meg a megfelelő helyen. A kérdésedre válaszolva: Fogalmam sincs. Guglizz rá, kérdezd meg wp fórumban, vagy egyszerűen csak Próbálj más lejátszott, legyél kicsit életre valóbb.
-
L4D1K
őstag
válasz
starpeter #23076 üzenetére
Szia. Nem szeretnélek innen elzavarni vagy ilyesmi, de úgy olvasom, hogy a kérdéseid nagy része nem erre a telefonra, hanem úgy általában a Windows Phone rendszerre irányul. Van erre dedikált fórum, ahol sokkal gyorsabban válaszolnának a kérdéseidre. Itt elsősorban a lumia 520 as telefonra koncentrálunk. Ha olyan kérdésed, ne adj isten gondod merül fel, ami ezzel a telefonnal kapcsolatos, biztos kapsz segítséget. Minden más kérdésedet viszont kérlek a megfelelő topicban tedd fel
-
L4D1K
őstag
Ha még nem volt
-
L4D1K
őstag
Itt a tavasz, tessék fotózni
-
L4D1K
őstag
Sziasztok, használ itt vki futáshoz karra felcsatolható telefon tokot?
Illetve, feltettem a Messengert, de ebben a programban nem lehet valahogy döntött nézetben is írni?
-
L4D1K
őstag
Sziasztok.
A "beszélgetések" nél non-stop "Nem indítható el a csevegés" van kiírva. Tudtommal nem állítottam el semmit. Egy hete még vígan működött. Kikapcs bekapcs megvolt. Offline/online váltogatás is. Nem történik semmi. Meg vagyok nélküle, de szerettem ezt a funkciót használni fb beszélgetésekhez.
Mit kellene megnéznem h működjön újra?
Köszi előre is.
-
L4D1K
őstag
Sziasztok, kíváncsiságból fel szerettem volna tenni a nokia camera app-ot a telefonra, de vmit nagyon elronthattam, ezt a két módszert próbáltam: [link] [link] . Az elsőnél a megfelelő átirkálás után nincs net, a másodiknál nem látja a sem a camera sem a refocus app-ot, vmint nem emlékszik az amber frissítésre sem. Van más alternatíva? Segítséget előre is köszönöm.
-
L4D1K
őstag
Kérdésem lenne a proshot-al kapcsolatban.
Tervezem megvenni, mert szeretek menet közben ezt azt lakapni, de mint abszolút analfabéta a fotózáshoz, így is érdemes megvenni? Mármint mennyi tudást tanulást igényel, hogy a felkínált plusz beállítási lehetőségeket kiaknázhassam?
-
L4D1K
őstag
Hmm, rádugom a gépre a telefont, és nem ismeri fel. Amber előtt nem volt ilyen, történt vmi változás vagy most már nem elég ha csak simán rádugom a gépre? Win 7 .
-
L4D1K
őstag
Van rá mód, hogy a smart cam által lőtt képeket vhogy felvigyem a gépre? Sport miatt nagyon jó lenne egy akció kép sorozat pl, szemléltetésnek. Vagy ez csak a telefonra elérhető kvázi látvány elem?
-
L4D1K
őstag
válasz
CyberPunk666 #6190 üzenetére
Nem egy mai fiatalról beszélünk
Nehezen látja a kis ikonokat, épp ezért vettek neki, könnyen kezelhető jól látható telefont. Szerintem egyáltalán nem lenne rossz ötlet ha lenne benne, hasonlóan a naptárhoz. A lumia clock egyébként h működik? Eleg sok értékelést kapott.
Illetve nem tudjatok, hogy a vlc wp8 ra mikorra várható? Mintha itt olvastam volna 2014 tavaszát.
-
L4D1K
őstag
Hajhó, barátom anyukájának lett vásárolva a napokban egy l520, és kérdezik, csempeként kitűzhető órát lehet e feltelepíteni, ők az androidrol megszokott megoldást keresik. Én szerintem nincs ilyen kvázi widget óra, de cáfoljatok meg
-
L4D1K
őstag
Amber fenn van, hiba és probléma nélkül
Smart Cam hatalmas királyság, jókat fogok ökörködni vele.
Ez a lefordítom a telefont és lenémítja a hívást funkció aranyos, de ennek köszönhetően meg is jelent az első karc a kijelzőn, figyelmetlen voltam és telhetetlen
. Na de hát használati eszköz, a karcoktól lesz egyedi
-
L4D1K
őstag
válasz
FireKeeper #5542 üzenetére
Adobe fenn van, de nem látja. Melyik mappába tegyem bele, hogy Lássa a program is?
-
L4D1K
őstag
Sziasztok. Szeretnék feltölteni pdf fájlokat a telefonra, tanulás miatt. Próbaképpen a ducuments mappába másoltam be egyet, de a telefonon nem látom. Mit rontottam el, illetve hova, hogyan kéne felmásolnom a dolgaimat?
-
L4D1K
őstag
Sziasztok.
Csatlakoztam én is a táborhoz
Zseniális ez a kis dög, nagyon tetszik. Ami viszont nem és nem tudom mi okozhatja, a kingston micro sdhc kártyát nem szeretné felismerni, pontosabban nem tölt be a rendszer, hanem egyfolytában újraindul. Gondolom nálam lehet a gond vagy én csináltam rosszul vmit. Mi lehet a megoldás?
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- UHD filmek lejátszása
- Politika
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Formula-1
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Last Epoch
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest