-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
kaliber #28733 üzenetére
Hogy ne lehetne. https://people.live.com/
-
kaliber
aktív tag
válasz
kaliber #28472 üzenetére
Úgy néz ki, hogy a töltő (saját gyári) küldte szét a telefont, még a szervíz nem jelzett vissza, de az én töltőm nem tölt, van még egy ugyanilyen telo a családban (jó hogy legalább azt nem tette tönkre) ebből gondolom.
Viszont van még egy gondom mivel a SIM kártyán nincsenek telefonszámok, csak felhőben van biztonsági mentés, telo nélkül hogyan tudom megnézni a telefonszámokat? Mert OneDrive-n nem tudom megnézni mi van benne csak törölni lehet.
-
-
-
old rocker
veterán
válasz
kaliber #17146 üzenetére
az is könnyen előfordul...
kryczek: ne is! Nehogymá föláldozd azt a két percet, aztán tudjál normális dolgokat venni... Mert én is a weather flow-t használom, meg is éri, dehát neked ahhoz kellene két percet sz@rakodnod... esetleg szóljál az emberednek, amíg te gyúrsz, csinálja meg...
-
KoryHu
aktív tag
válasz
kaliber #16932 üzenetére
Tegnap elugrottam itt helyben (Szombathely) és megvettem ajándékba a nejemnek, volt egy "raklappal", de a MM-os eladó azt se tudta hogy:
- szerinte csak fekete színben van (természetesen fehér is van), és a katalógusban is jelölve van hogy két cikkszám van
- volt 5-6 db a polc alatt, ott már rájött, hogy van fehér, de a polc mellett a földön volt egy fél raklap még belőle, arra is rámutattam, "mire azok függetlenek" - ja persze, a +3630-as telószámokkal az oldalán, és a T-s Dominós csomagolásban
akkor kérek egy "független dominósat"
- harmadik: mondom a számot azért megnézem, bár mindegy, mert a csomagot nem használom fel, nem kell az új szám, mire: "á azt nem lehet tudni, mert szerinte nem lehet válogatni", mikor rajta van a doboz oldalán a szám.......
Szóval ez a MM-eladó része no komment.
Viszont a telefon működik, elég egyszerű a cucc szvsz (főleg közép-felső kategóriás android után), szerintem bejön majd a nejemnek.
"Amber" van rajta gyárilag, és nem ír frissítést.
-
Kajla5
aktív tag
válasz
kaliber #16932 üzenetére
Megnéztem a neten amit linkeltél.
Örültem.
-Laptop teteje lecsap
-Cipő, kabát
-Kocsiba be
-Mediába be
-Csodálkozás, hogy vajon miért nincsen itt embertömeg?Miért nem ölik egymást az emberek a telefonért?
Odamegyek az eladóhoz és megkérdezem, hogy mi van.Erre ő már unott fejjel és hangon válaszol.
Igeeeen nincsen független Nokia 520 25.000Ft-ért!!!
Jobban meg kell nézni a hírdetést....
Megnézem, és akkor látom, hogy ott van apró betükkel, hogy T-Home Domino.
Ezúton is szeretném kívánni annak a valakinek, aki megcsinálta az újság ezen oldalát, hogy létesítsen közelebbi fizikai kapcsolatot hátulról a jó édes anyukájával!!!!!! -
-
Lacus_84
senior tag
-
duo
addikt
válasz
kaliber #2569 üzenetére
köszi! tkp jól néz ki, csak innen látom hogy puha a pereme nyúlós ez tök kényelmetlen pl mikor mondjuk telefonálás után letörlöd a kijelzőt és nyeklik nyaklik a cucc. meg jobban beszedi a szöszt-port a zsebben. ebből a szempontból jobb a ridegebb gumiból készült szoros tok mert az fogja a készüléket mint sz@r a gatyát.
ebből a szempontból etalun volt az xperia U-m tokja az valami eszetlen precíz méretekkel megáldott tok volt. azóta is olyat keresek :/ -
duo
addikt
válasz
kaliber #2478 üzenetére
1. nem tudom sosem használtam még gps-t egyik telefonomban sem.
2. az okostelók 99%-a nem ébreszt kikapcsolva. ez sem ha jól tudom.(a huawei-ek g300-tól fölfelé igen. valami trükkel) HINT: repülő üzemmódba rakod éjjelre.(mint én.) és akkor ébreszt rendesen. és1% körül merül esetleg 2. és nem csörögnek rád az éjszaka közepén.
3. a megnézés módszerével. nem csipog nem zörög. ez van. (állítólag valami frissítés révén lesz valami megoldás, de nem akarok hülyeséget mondani.)
4. vigyázni kell vele, mert több hibája mellett még van egy: sajnos qrwa jó kis teló.megelőztek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest