Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Verőfényes napsütésben lcd-n komponálás nem ad hozzá semmit a "minőségérzetemhez".
MF-t pedig meghagyom a távmérősöknek és a hatalmas, törőékes mattüveg FF keresőknek
Én minőségérzetről írtam elsősorban, nem az anyaghasználatról, építési minőségről. Én nem tudok együtt élni az lcd-s komponálással, kezembe veszek egy fényképezőt már reflexből húzom az arcomhoz. Az hogy a dslr után kizárólag lcd-s komponálásra vagyok utalva, vagy nem tudok vakut használni, számomra hatalmas visszalépést jelentene.
-
a canon 300d mindennek a legalja volt.

a d70-et amúgy mai szemmel nézve sem mondanám szarnak, a kártyafedél tényleg gáz. látom apám szétharcolt vázát, tök egyben van, egyedül az a fedél lötyög, kotyog. egy pana g1 ki sem bírna ennyit, ebben biztos vagyok. d50-et mondjuk nagyon keveset tapiztam, lehet, hogy az sokkal rosszabb a d70-nél.
az igazi amúgy egy olympus e-1 volna, pana gh2 méretben. na akkor adnék el mindent, még a lájtrúmot is kitanulnám.

-
nem értek egyet, a g1/g2 egy rakás szar bármelyik nikonhoz képest építési minőségben, de legalábbis az érzetében. az e-px pedig kicsit megtévesztő, mert masszív cuccnak tűnik, de igazából az is műanyag, ráhúzva egy vékony alumíniumborítással. a gf1, no, az tényleg masszív darab.
-
Ijk
nagyúr
Volt a kezemben G-s panasonic, bazári műanyagnak tűnik a d50-hez képest. A GH-2 esetében már beszélhetünk minőségről, meg mondjuk a legnagyobb oly-nál, és a GF-1-nél, a többit konkrétan nem tudom megfogni olyan kicsi, nembeszélve a lespórolt kezelőszervekről.
A D50-et pedig pont úgy kezelem ami, egy 6 éves belépő váz, amit a mostani belépő tükrösök ergonómiában meg sem ugatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- 32 óra üzemidővel HC-X1500 VW-HU1E-K RODE NTG5 kizárólag egyben eladó!
- SONY -E 50mm F1.8 OSS APSC
- Tamron 28-75mm F/2.8 Di III VXD G2 (Sony E)
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest