Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
A D50-et úgy kezeld, hogy a D70 butítása, ami azért volt nagy szám annak idején, mert a kopó festékes, kétpálcás 300D mellett minőséginek hatott. Nekem volt D70-em, használtam D50-et, D40-et, D80-at, D300-at és 700-at és ezek csak Nikon vázak... asszem kicsit kevésbé vagyok szubjektív.
Egyébként nem hiszem, hogy bármi le lenne spórolva egy E-P1-ről, azt meg ötvenezerért hozzád vágják és nem akar csökkentett képességű keresővel többnek tűnni, mint ami (lásd D70-D50, meg egyéb, mostani belépő tükrösök)
Parci: pont veled fogok vitatkozni, mi? Annyira Nikon párti vagy, hogy még a Capture NX-et is imádod
De amúgy egyetérek, a Nikonról leválik a 3M ragasztó a guminál, a G1/G2-n meg nincs minek leválnia 
-
FEDman
addikt
Régen Nikonos voltam és volt szerencsém szinte az összes típushoz, de mikor egy D50-es került a kezembe akkor teljesen ledöbbentem. Méretre fogásra nagyon rendben van, mint úgy általában az akkori Nikonok, de pl az anyaghasználat az konkrétan siralmas, még egy full műenyag D80-ashoz képest is. Ennyire gagyi olcsó hatású műanyagot én eddig egyetlen más Nikonnál se tapasztaltam!

Még a D40 is kellemesebb anyagból van! Persze az meg túl kicsi is meg csavarhúzó sincs benne így aztán értem, hogy miért van még mindig D50-ed.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Anime filmek és sorozatok
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- New World - az új Amazon MMORPG
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Sony Alpha A9 II ( ILCE9-M2 ) fényképezőgép - Újszerű -
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 560 / 4200 expoval )
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. (2220 / 4250 / 5800 expoval)
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 3800 / 6400 expoval)
- Insta360 X4 garanciális - 8K 360 akciókamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- SzoftverPremium.hu
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De amúgy egyetérek, a Nikonról leválik a 3M ragasztó a guminál, a G1/G2-n meg nincs minek leválnia