- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kis érzékelővel is lehet jó sportfotókat csinálni, nem látom a direkt összefüggést. hogy mást ne mondjak, egy 85/1,4-os obi már nagytele a nikon 1 vázon. az f5,6-ban igazad van, de szerencsére sok obit rakhatsz rá (én csak általában mondtam, hogy egy szuperkompakt 10-100 jót tenne a rendszernek).
-
-
no, én meg pont a fél kézben lóbálom részt szeretem, eleve a csuklópánt a kedvencem. de a féltégla is jó, a kompakt obival, amit nem akarsz tekergetni. a 14-150-nel viszont már nehéz, csavarodik ki a kezedből a súlya miatt, és sajnos itt az e-p3 sem kényelmes, sőt, mivel nehezebb a váz, összességében az is szétszedi a csuklód. miközben egy d300 + 16-85 a közel másfél kilójával tényleg nem.
nehéz ügy. gh2 méretű olympus e-1 kell ide!
-
-
a canon 300d mindennek a legalja volt.
a d70-et amúgy mai szemmel nézve sem mondanám szarnak, a kártyafedél tényleg gáz. látom apám szétharcolt vázát, tök egyben van, egyedül az a fedél lötyög, kotyog. egy pana g1 ki sem bírna ennyit, ebben biztos vagyok. d50-et mondjuk nagyon keveset tapiztam, lehet, hogy az sokkal rosszabb a d70-nél.
az igazi amúgy egy olympus e-1 volna, pana gh2 méretben. na akkor adnék el mindent, még a lájtrúmot is kitanulnám.
-
nem értek egyet, a g1/g2 egy rakás szar bármelyik nikonhoz képest építési minőségben, de legalábbis az érzetében. az e-px pedig kicsit megtévesztő, mert masszív cuccnak tűnik, de igazából az is műanyag, ráhúzva egy vékony alumíniumborítással. a gf1, no, az tényleg masszív darab.
-
külön élmény olyan emberrel fórumozni, aki:
- huszonhatodszorra is ugyanazt mondja
- még igaza sincsnem volna semmi gond, ha vennéd a fáradságot, hogy utánamenj annak, amit állítasz, de nem. átnézted az imaging resource tesztképeket? összenézted ugyanott egy kompakttal, egy m4/3 vázzal és mondjuk a nex-5-tel? meg tudod fogalmazni, hogy miért rosszabb a nikon 1, mint a kompakt?
ha nincs mondanivalód, ne dumálj, ilyen egyszerű. ha van, akkor meg elő a farbával. a "szar, mert szar" kevés lesz.
-
parancsolj, okostojás, imaging-resource tesztképek. ebből nyomd a vakkert, de leginkább ne mondj semmit.
-
szerintem itt van az a pont, amikor abbahagyhatnád a szövegelést, meg idézgetést, és megnézhetnél egy pár raw fájlt, amit rendes, normális, kontrollált tesztkörülmények között végeztek. minden tiszteletem az eoshd-é (not!), de hülyeséget bárki írhat, szoktak is.
a képekkel iso 100-on a világon semmi baj sincsen. csak ki kell kapcsolni a zajszűrést, raw-t kell lőni és rendesen feldolgozni. nincs időm már arra, hogy bebizonyítsam neked, hogy ehhez képest a legjobb telefon (beleértve az n8-at is) labdába sem rúg. persze, szarrá mosott majd élesített jpg-vel, amatőr szemek számára lehet, hogy leveri a nikon 1-et, de fényképezéshez értő embernek ilyesmit ne mondj, mert kinevet a végén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vicces képek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest