- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
danii14
tag
hatalmas csalódás számomra..a videó alapján ez ugyanaz,mint a hot pursiut,más kocsikkal,ugyanolyan irányítással(számomra nagy csalódás).ha jól emlékszem,több helyszín is lesz a játékban,mivel a főhős állandóan menekül.
-
kpal
nagyúr
Hát együl ez a játék nem képes évek óta fejlődni úgy látszik becsukott szemmel készítik ezeket ...
-
TESCO-Zsömle
titán
Te már csak tudod, hisz olyan jól ismersz...
És mi az, hogy mondanánk? Amennyire tudom még nem vagyok skizofrén. Legalább is a többi hang ezt mondta...
Én kapásból tudnék mondani 3 olyan NFS-t, ami felülmúlja az elmúlt 4-5 év termését, és amivel órákat töltöttem...
sz: @48: Azért a Forza alatt van egy fizikának nevezett valami, ami messze odaveri az utóbbi idők árkád NFS-eit.
Fizika terén még nem jött NFS, ami felülmúlta volna a Porsche Unleashed-et, pedig az már 10 éve volt...
-
Kassadin
addikt
Az Underground első vagy második részével vagy a Carbon-al bármikor tudnék játszani, imádtam. Nem csak a tuning hanem a szabadság érzete is sokat számított, arra mehettél amerre akartál, nem voltál beszabályozva.
Az a baj a mostani nfs részekkel hogy ilyen irányba már nem nyitnak, csak vannak szalonautók meg hosszabb-rövidebb pályák és érd be ennyivel.
-
rinbanbo
tag
válasz
TESCO-Zsömle #6 üzenetére
ha világ legjobb játékát adnák ki akkor is aszt mondanátok hogy szar mert nfs -ról van szó......
-
Spancho
senior tag
Egyedül a hangok jók
Nem hiszem hogy ennyit tudnak kihozni egy autós játékból... nyomd a gázt legyél első
(ja ebbe már néha bunyózni kell rendőrökkel meg ugrálni a háztetőkön ,előle lerenderelt videókkal ahogy nyomj A gombot... most nyom B gombot stb...)
A nép undergroundot akar akár az se érdekelne ha egy az egyben megkapnánk az NFSU 2-t felturbózott graffal meg új kocsikkal + pár extra versennyel
Az nfsworld se rossz néha de az is csak azért meg MW pályarészek is vannak benne bőven -
dr_ace
aktív tag
az csak nekem fura, hogy nincs forgalom az utakon?
ja hogy egy illegális verseny miatt lezárták amerikát, bocs... -
Glenda
addikt
válasz
huskydog17 #37 üzenetére
+1
Egyébként 1:12-nél van Lamborghini
-
marked one94
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #35 üzenetére
Elég lenne ha csak felújítanák a grafikát meg beleraknának pár új porschet. Engem már ennyivel megvenének
-
banánocska
aktív tag
Hasonlít a legutóbbi Nfs.hez
-
banánocska
aktív tag
válasz
huskydog17 #37 üzenetére
Tetszetős!
-
huskydog17
addikt
Na, akkor már nem vagyok egyedül, ennek örülök.
Amúgy most, hogy visszagondolok, a játékból, vagyis a gameplay videókból csak a szuper sportkocsikat hiányoltam (Ferrari, Lamborghini, Chevrolet).
Még egy kis kiegészítés: ha a Hot Pursuit típusú (eredeti) epizódok létrejöttéhez az kell, hogy az emberkével mászkálni is kelljen, akkor legyen mászkálás. Na persze ezt egy NFS-nél maximális mértékben elutasítom, mert nem ide való. Ha azonban egy kis mászkálásért cserébe sokat autókázhatunk változatos tájakon, szép autókkal, akkor nem bánom.Én egy régi-vágású játékos vagyok, és az NFS-nél nem tudom elfogadni az új (Underground stílusú) irányvonalat, csak az eredeti koncepcióval szimpatizálok, ezért is tetszik ez a videó.
-
Glenda
addikt
válasz
huskydog17 #32 üzenetére
Teljesen egyetértek.
Végre valaki emlékszik, hogy a Need for Speed nem az Underground sorozattal kezdődött -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
marked one94 #34 üzenetére
Az kéne még, hogy a Porsche Unleashed nevét meggyalázzák egy ilyen árkád, vagy fél-árkár vacakkal...
-
marked one94
őstag
Nem értem minek kell egy újabb nfs-t készíteni mikor elég lenne csak egy régit felújítani. pl. nfs porsche unleashed Érzésem szerint annak nagyobb sikere lenne.
-
brd
nagyúr
Recés, akadozik... ezt így komolyan gondolják 2011-ben? Vagy ez valamelyik szerencsétlen konzolon való futtatásról készült?
-
huskydog17
addikt
Úgy tűnik én megint kilógok a sorból:
Nekem ez a játék e videó alapján nagyon is tetszik, ugyanis nekem egyből eszembe juttatja az eredeti NFS érát (NFS 1-től 6-ig). Lehet, hogy sokaknak egy újabb HP rókabőrt jelent, de én azt a nézetet vallom, hogy inkább legyen 5 ilyen fajta rókabőr, mint egy újabb Underground típusú verzió.
Az engem is nagy mértékben meglepett amikor megláttam, hogy e játék szíve a Battlefield 3-ra kifejlesztett, kihegyezett FrostBite 2 Engine. Nagyon kíváncsi leszek a gépigényére, ugyanis a látványra remélhetőleg nem lesz panasz PC fronton. Itt bekerül a képletbe, hogy melyik csapat készíti. Vajon ezt a címet is a Criterion-ra bízták vagy az EA saját stúdiója próbálkozik, hátha emlékszik még, hogy hogyan kell "ős" NFS-t készíteni.
Mondjuk a grafikát illetően nem szabadna következtetéseket levonni YouTube-os videók alapján!Te szent ég, már nem is tudom mikor volt utoljára, vagy hogy volt-e valaha olyan időszak eddigi életem során, amikor az NFS-t védtem, talán még valamikor 2002-ben ha jól emlékszem.
Bár a 2010-es Hot Pursuit - amit a Criterion készített - nagyon jól sikerült, az egy vérbeli NFS, a címet sikerült újra feléleszteni vele, újra reményt adtak nekem. Most ez a videó még tovább emelte lelkesedésemet. -
forol
tag
Már nem azért de valaki ezért pénzt kapott hogy ezt a "trailer-t" összedobja? Na ne vicceljünk már....
-
callmeakos
veterán
Nekem maga a játék elég bejövős
-
Dr. Romano
veterán
Mintha ezzel már játszottam volna....
-
F_Zolee
nagyúr
Érdekes, hogy Frostbite 2-es motor van alatta. Fps játékból vették át.
-
M3Ny3'T
senior tag
Botrányosan szar a kameramozgás.
-
Kassadin
addikt
Olyan mint a Hot Pursuit, csak sokkal csúnyább verzióban.
Ha gépen szebb lesz, attól még nem lesz jobb a játék. -
Ice!?
őstag
Ugyan az a fejlesztőcsoport készíti az nfseket minden évben?
-
fasterware
aktív tag
Nekem is Hot pursuit utánzatnak tűnik. Gondolom így örökli a moslék driftelős kanyarbevételt. Pont ezért nem játszottam többet pár óránál a Hot Pursuittal.
Hála az égnek nem ez lesz az egyetlen autós játék.
A fizika sem rossz: repül a Porsche, mikor földetér odatapad az aszfalthoz. Tudom Én, hogy a Porsche jó verda, de ennyire. -
Timbu
tag
Elég jónak tűnik: visszahozzák a régi nfs-ek pályáit. Nem egy egyhangú városban, hanem sok külön helyszínen vannak a versenyek.
-
banhammer
veterán
Hát ez így nagyon rossznak tűnik.
-
pckownz
őstag
Hát igy video alapján a Blur jut eszembe erről, power uppok nélkül...
-
Föcsök
aktív tag
Micsoda izgalmak!xD
-
Bodz
nagyúr
Már megint NFS? Legalább három résszel le vagyok már maradva.
-
Manbal
senior tag
Konzolos videó. PCn valszeg minimum magasabb textúrák, és tesszelláció várható a motor miatt leginkább.
-
whisperity
tag
"ACTUAL GAME FOOTAGE"
PC-n vagy konzolon vették fel?
Másik: szinte Call of Duty lett az NFS-ből is... Nagyon régen NFS-eztem már, talán ha a Carbon volt a legújabb, amivel játszottam.
Azonban olyan Test Drive Unlimited (1)-es hangulata volt a videó állóképének.
Jó az új (
) EA embléma.
-
Boxi88
őstag
Nem tűnik korszakalkotónak... de reméljük azért valamivel csak leveszi az nfs rajongókat (engem is) a lábukról!
-
Saccco
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #6 üzenetére
Nincs új a nap alatt.
-
james001
veterán
Én még mindig reménykedek egy jó kis régi stílusú NFS-re,amilyen az Underground 2 ill. Most Wanted volt. De tudom hogy ilyen soha nem következik be
A Hot Pursuit-ra meg tényleg hasonlít de azért az valamivel jobb mint ez a hányadék. -
myteve
tag
És még csajok sem voltak benne.
-
westcoastog
veterán
legalább nem driftelnek az autók orrba-szájba,
-
dunc
nagyúr
De jó lesz Hot Pursuit DLC !?
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem is tudom mit írjak... A látvány szokható, de valahogy ez már a ló túloldala.
A hangok bejönnek.
A játékmenet meg annyira egyszerű, hogy ki se próbálom. Nem kihívás.
Sztori... Hát... Az NFS nem a minőségi, magával ragadó sztorijáról híres, amit azért a műfaj is magyaráz...Lehet, hogy jól fog hozni a konyhára, de ez se lesz emlékezetesebb, mint az egyel előtte vagy utána kiadott változat...
-
DeSanto
őstag
Nekem bejött!
-
-Melkor-
csendes tag
Hát ránézésre 1 az 1ben megegyezik az új Hot Pursuittal. Újabb rókabőr a láthatáron.
-
Sonja
nagyúr
Nekem tetszik!
Így a videó alapján nem valami szép, de állóképeken szebbnek tűnik.
-
pincehely
addikt
Katasztrófa!
-
Kleroo
veterán
Hát sok ész ehhez a gamehez sem kel majd.De lehet ,hogy szórakoztató,mert a régi nfs-eket juttatja eszembe(nfs3-4)Bár a 13 évvel ezelőtti arcade szinvonal nem biztos,hogy elegendő. Ami viszont tuti,hogy a képi világgal nagyon mellé lőttek. Mosottas fakó.....
Olyan mintha egy kiegészítő lenne a Bad companyhoz,ahol a katonák menő verdákba pattannak.A hot pursuit túlszaturált képvilága sokkal jobb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Új trailer a The Run alcímmel érkező NFS játékból.
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest