Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Basszus, ilyenszinten a stratégiába se rakjanak olyan pályát ahol nincs bázisod, mert az nehezebb... Vagy az FPS-be CTF-et, mert azis nehezebb... Aki végig akarja vinni, az tanuljon meg alapszinten driftelni, egyébként sem nagy cucc, és ha alacsony szinten játszol, kb végigmész és megvan a több pont mint a gépé... Pont azért, hogy a casual is átjusson...
-
FefeeX
veterán
Hjah, utána néztem, és tényleg szimet írnak róla - bár a képek stb alapján inkább árkádnak néz ki. Szóval majd meglátjuk, mi lesz belőle...
Nehezen bírom elképzelni, hogy NFS egyszer tényleg realisztikus sim-et csinál
Drift szimulátor az fajin lenne, de csakis kézifékkel meg H váltóval
raczgear: szerintem mondjuk ez az "esély" inkább elhatározás meg cél kérdése, mindenki máshogy költi el a pénzét, hiszen fogyasztói társadalomban élünk. Mindig mindent lehet másképp csinálni, de "jobban" nem igazán létezik, minden POV.
-
FefeeX
veterán
Én csak arra akartalak kicsit rávezetni, hogy azért, mert a másiknak a más jobban bejön, nem biztos hogy hülye...
Valamint lehet, hogy 1-2% elér valamit a szimulátor mellett, de csöppet sem biztos hogy azért, mert abban jó volt... Persze, valamilyen szinten lehet párhuzamot vonni, de nem egyenes arányosság van
Hát jah, igazi autóval igen költséges, ezt aláírom... -
FefeeX
veterán
Te játszottál már GRID-et vagy csak a levegőbe nyomod a sódert? Nulla fizika, nulla irányítás... Hjah. Persze... Mindenki másra esküszik, én ha élőben akarok vezetni, akkor azt nem csak azért, mert mekkora élethű az irányítás. Az irányítás önmaga lófax. IRL vs szimulátor megint ilyen akkor, gyakorlatilag sokkal jobb élményt kapsz ha van egy autód és elmész vezetni. (pláne ökörködni, főleg ha hátsó kerekes) - de ez az én véleményem. Játszani mindenki másért játszik, van akinek ez jön be, van akinek az. Szerinted az FPS-nek mi értelme van? Megsúgom, kikapcsol. Hiába szimulátorozol, még egy utcai racen is úgy kikapnál mint a huzat...
Nem mondtam relációt. Egyik sem jobb a másiknál. Csak annyit mondtam, hogy a gyalázásod szánalmas.
-
FefeeX
veterán
Az NFS utóbbi részei valóban nem a legjobbak. Nem is erről volt szó, szövegértelmezés óra ajánlott neked, go back to elementary...
GRID valóban nem szimulátor. Ez is igaz. WoW. Ki mondta hogy az.
A fő probléma itt hogy jön egy nyomorlelkű, és elmondja hogy az arcade gameknek semmi értelme. Na itt a gáz. Amiről írsz az igaz, csak mégsem ide vág. -
FefeeX
veterán
"Mi köze van ezeknek a játékoknak a Need for Speed-hez? Hol van a néger zsaru, hol van a csajunk, aki átpártolt hozzánk a rivális bandából, hol vannak a régi arcok?"
Kicsit meg vagy tévedve... Need for Speed, Need for Speed 2, 2 SE, 3, 4 --> hol van a néger zsaru meg a csajunk? Sehol. Underground óta lett olyan, mint amilyennek Te ismered. De nem ettől NFS.
A NFS már az eleje óta csak egy sablon, mint a filmeknél is sok ilyen van, köze nincs az elsőhöz, csak a névvel könnyebb eladni.
-
-
FefeeX
veterán
"A Gridről meg annyit, hogy nem élethű semilyen szinten, az is csak egy árkád játék a sok közül aminek véleményem szerint sok értelme nincs."
Ki nem tesz a véleményedre magasról szerinted?
Ez nem hívőség kérdése, valaki megjegyez valamit, szerinte olyannak kellene lennie az irányításnak mint a gridben. Szerinted nem.
De az ilyen kijelentéseknek abszolút semmi értelme, mindenki tesz arra hogy szerinted sok értelme nincs, annak sokkal kevesebb, hogy te ide írogatsz és a nagy "szakértelmeddel" az embereket terheled... -
FefeeX
veterán
Akinek szimulátor kell, elmegy GTR2-zni, rFactorozni vagy akármi más, ne szemeteljen már az arcade játékok totyikjába... Akkora balfék viselkedés ez magyarhonban, hogy járnak az emberek a nem nekik tetsző dolgok totyikjába gyalázni (ez nem konkrétan neked szól) --> valaki ezt szereti, valaki azt. Valakinek arcade, van akinek szimulátor.
-
FefeeX
veterán
Nem, ez szerintem pont ilyen reklám kamu, az esetek többségében kamerás felvételek vannak az életről (IRL), aztán van benn 10mp videó a játékról. Ha ezt észreveszi valaki, utána már nem hiszi el, hogy az eleje ingame video (óriási minőségi különbség van benn) --> ez is vmi szutyok marketinges cucc...
GRID irányítása még nem megy annyira jól, de ez már csak egyéni prob, a game nagyon bejön
Lehet veszek egy kormányt, kérdés hogy csak ahhoz meg esetleg NFS-ekhez érdemes-e G25, vagy elég a MOMO...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 10
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest