- Gaming notebook topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- BIOS frissítés
- OLED monitor topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz
Depression #203 üzenetére
Az Apple nem zárolhatja ok nélkül a készüléket, ha lenne ilyen pont a costumer agreementben, azt a fogyasztóvédelem már szétszedte volna.
Amúgy nem értékeltem, hogy mennyire etikus az Apple magatartása, pusztán az ellenük hozott vádak jogosságát kritizáltam.Itt is van az idevágó részlet a szerződésből (kikerestem), magyarul:
6. Megszűnés. A jelen Licenc a megszűnéséig van érvényben. Amennyiben Ön a Licenc bármely pontját megszegi, az automatikusan vagy egyéb módon, az Apple részéről történő értesítés nélkül azonnali hatállyal megszűnik. A felhasználási jogosultság megszűnésekor Ön köteles felhagyni az Apple-szoftver használatával. A Licenc 4., 5., 6., 7., 8., 9., 12. és 13. bekezdése minden ilyen megszűnést követően is érvényben marad.
Tehát csak amennyiben megszeged a szerződést, akkor szüntetik meg a licenszet, és nem tartja fenn magának a jogot az Apple, hogy ezt önhatalmúlag, ok nélkül megtegye. A Dev Profileok esetén viszont igen, ott van a szerződésben.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat közleménye tárgyilagosan elemzi, hogy miért baj az érintettek csatározása.
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest