- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
válasz
Depression #322 üzenetére
Szerintem az elmúlt 10 évben a zárt rendszer koncepcióját illetően nem nagyon változott az Apple álláspontja, sőt, inkább a nyíltság irányába tettek apró lépéseket (pl. most a lecserélhető alapértelmezett email és böngésző kliens). De azt senki sem mondhatja, hogy amikor megvette az iPhone-t, még nem volt zárt a rendszer.
-
Giovan!
addikt
válasz
Depression #320 üzenetére
Így van de pontosan tudtad milyen az iOS mikor belevágtál. Nem voltál megvezetve, nem reklámozták nyílt rendszerként egy percig sem, nem is változott az Apple hozzáállása sem az iOS-hez az utóbbi 10 évben. Szóval tájékozódni kell vásárlás előtt, és ha a te igényeidnek nem felel meg az iPhone, akkor más készüléket kell választanod. Ha így teszel, nem buksz semmit.
-
Depression
veterán
-
gidalight
tag
-
pakesz
aktív tag
válasz
Depression #312 üzenetére
>> "de játszottam már olyan játékkal telefonon, hogy a klántagok összes segítségével sem volt elég 300$, hogy szintet lépjek, aztán az ellenfelek, akik heti 1000-2000$-t költöttek lenullázták az összes vásárlásomat."
latod latod?
a fortnite ehhez kepest ETIKUS jatek, hiszen barmilyen kuul glider -t veszel a defa glider is ugyanolyan gyors lesz mint amiert penzt adtal ki
valoszinuleg ezert is kellett repulnie az Almaktol, mert megmergezte az Apple kozosseget az etikussagaval -
FunPro
őstag
válasz
De itt most megint vissza lehet kanyarodni az egyik fő problémához.
Kinek van joga beszabályozni, hogy ki miért mennyit kérhet el?
Most elég sarkalatos példa, de ez olyan, mintha én bemennék valamelyik boltba venni valamit, sokallnám az árát és kiverném a hepajt, hogy én miért nem vásárolhatok nagykeráron a boltban.
Az apple hazai terepet behatárolt egy 30%-ot. Akinek az sok, az ne tegye fel a cuccait store-ba vagy kezdjen el tüntetni olyan módon, hogyha nem csökkentik a sápot, akkor leveszi az adott appot a store-ból. Aztán majd kiderül, ez mennyire hat meg bárkit is.
-
VirsLee
őstag
Azzal kezdeném, hogy használok ios-t, androidot és windows-t is. Sőt még azt az ultra fos epic launchert is. Ami ritka szar...
Egyet nem értek. Hogy került elő itt ez a sok hippi kommunista a fórumon? Itt mindenki arra vágyik, hogy ha létrehoz valamit és hosszú évek alatt sikerre viszi, akkor jöjjön valami gyökér, aki szerint az a platform nem a tiéd, hanem a népé, ezért ingyen szeretné azon hülyére keresni magát.
Vagy szerintetek normális dolog berongyolni egy Tesco-ba és ha nem akarják ingyen odaadni a 15nm-t, ahol árulhatod az eredeti házi lecsókolbászt, amiért neked zsebbe fizetnek, akkor irány a bíróság? -
Giovan!
addikt
válasz
Nem is vonta kétségbe szerintem senki, hogy mind a userek pénzére hajtanak (én speciel nem is ítélem el őket emiatt, elvégre ez a létezésük célja, a profitszerzés), de attól még a bírónak a perben ítéletet kell hoznia, vagyis valakinek igazat kell adnia. Többek közt erről megy a vita itt is. Szóval nem igazán értem mit akartál most ezzel a hozzászólással elérni.
Itt nem fanbázisok csapnak össze (szerintem legalábbis, néhány kolléga erről más véleményen van), hanem álláspontok, érvek, vélemények. Egész civilizált beszélgetés zajlik a topikban, ha engem kérdezel.Persze, hogy az epicnek fáj, hogy az ő munkájukért az alma havonta sok millió dollárt lenyúl, miközben pontosan annyit nyújt, mint egy havi 100$-os bevételű egyszemélyes fingós program megírójának.
Az Epicnek joga van nem beleegyezni a szerződésbe, és akkor nem "nyúl le" tőlük az Apple semmit, cserébe az Epic se keres semmit az iOS usereken. Legalábbis amíg a bíróság máshogy nem dönt, addig ez a felállás. -
Depression
veterán
Jaj, szétnéztél már az apple storeban is, hogy mennyi 100$-os "micro" tranzakció van? Az egész mobile gaming egy nagy lehúzás, aztán panaszkodnak az emberek, ha a 60$-os teljes játék most már 70$ lesz.
Köszönöm szépen, de játszottam már olyan játékkal telefonon, hogy a klántagok összes segítségével sem volt elég 300$, hogy szintet lépjek, aztán az ellenfelek, akik heti 1000-2000$-t költöttek lenullázták az összes vásárlásomat. (mobile strike, ahol az első vásárlás 5$, a második 25$, és azután már csak 100$-os csomagok vannak)
Persze, jöhettek azzal, hogy én választottam, de a mobil piacterek simán megengedik, mert nekik ez a bevétel. Függő embereket akarnak mindannyian, de az almánál legalább el is hiszik, hogy ez az ő érdekük. Én is függő voltam, és vagyok mai napig, de legalább megálljt tudok parancsolni magamnak. A legdrágább iphone/samsung note árát már bőven elköltöttem ilyen baromságokra, de nagyon messze vagyok a whale fogalmától.
Egy rakás sz.r az egész úgy, ahogy van, legyen az android, vagy ios, vagy epic. Védhetitek bármelyik oldalt, mindegyiknek az a célja, hogy a te összes pénzed nála landoljon.
Persze, hogy az epicnek fáj, hogy az ő munkájukért az alma havonta sok millió dollárt lenyúl, miközben pontosan annyit nyújt, mint egy havi 100$-os bevételű egyszemélyes fingós program megírójának. -
Giovan!
addikt
válasz
Dr. Akula #300 üzenetére
A szerződés szerint joga van tiltani az Applenek bármilyen accountot. A bíróság nem vonta meg tőle ezt a jogot, csak a per időtartamára felfüggesztette, és nem minden esetben, csak az UE-ért felelős Epic account esetében. Tudod ezért nevezik az ilyet temporary restraining order-nek, mert nem végleges döntés.
-
válasz
Dr. Akula #298 üzenetére
Még mindig csak addig, amíg a per le nem zárul. Ez csak egy ideiglenes álláspont. Majd kimondva akkor lesz, ha lezárult a per. Ez még nem jelenti azt, hogy ebben végleg nyert az epic. Az tény, hogy addig nem lépheti meg az ue kizárását, de ez nem lefutott dolog. Remélem érthetően fogalmaztam számodra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat közleménye tárgyilagosan elemzi, hogy miért baj az érintettek csatározása.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest