Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Busterftw #60 üzenetére
ha vegigolvasod az 1xxx topicot, es elkezded strigulazni, akkor a problemak jelentos resze ( szvsz 90% ) a Corsair 3000 Cl15 V5.2 vagy az alatti verzioszamu 4-8GB ramokkal volt, tudom, en is belefutottam.
a maradek kb. felerol kiderult, hogy tenyleg hibas memoria okozza, meg sokan a 4 modulos felallassal szivtak, megjegyzem, hogy epp most raktam ossze egy sima 12700 procis gepet, itt duruzsol még a szobában, mert ha 4x32GB van benne, akkor nem indul el, ha csak 2x32 akkor minden patent, villamgyors. Varom a biosfrissitest... -
fanti
addikt
válasz
Busterftw #60 üzenetére
Csak a Ryzen 1XXX esetében volt még ilyen kezdeti nehézség.
A 2XXX esetében már semmi.
Ha valaki nem tudta belőni a 2XXX Ryzenjét, ott user error volt, mert az már patentül ment a memóriákkal.
Úgy hogy nem kell itt okoskodnod, a Ryzen 2XXX procikkal semmiféle RAM kezelési gond nem volt már. -
Chaser
legenda
válasz
Busterftw #60 üzenetére
zen 1000-esnél lehet
első gen majdnem mindig gebaszos, gyártótól független
deérdekes', egyik legolcsóbb lapban és rammal nem volt problémám
aztán drágább lapban és rammal sem
más meg mindig oboázik', és sokszor user error van a háttérben - csak azt mondjuk nem reklámozza a delikvens -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest