- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
De az új Metro felületet kötelező használni?
Én 3 percig láttam Win8 install után, aztán feltettem egy Classic Shell start menüt és pont ugyanúgy használom azóta is, mint egy Win7-et. Csak gyorsabb, jobban bánik az erőforrásokkal és kényelmesebb is. Szerintem sok apró újítás van benne.De a lényeg, hogy számomra egy kényelmesebb, gyorsabb Win7. Használatra és kinézetre.
A felülete meg soha nem zavart így, amitől mindenki ki van akadva.Ezt a start menüt meg aztán tényleg nem nagy kunszt feltenni. Next, next és utána választhatsz, hogy XP-s, Win7-es vagy milyen start menüt akarsz. Ill. egy rakás extra is van benne. Most ott tartok, hogy ha Win7-et használnék akkor is feltenném, mert sokkal jobban testre szabható és kényelmesebb.
Az Office az más. Sikítva töröltem le és tettem vissza a 2013 helyett a 2010-et. Ha már itt tartunk, nem is a csempe dizájn, hanem ez a fos egyszínű, stílusosnak hitt dizájn az ami abszolút anti-ergonomikussá teszi az egészet.
h1mpi: Intelnél találkoztam driver hibákkal, többel is, de az szvsz nem a Windows sara.
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Napirajz könyv
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest