Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz PAtr0n #34 üzenetére

De az új Metro felületet kötelező használni?
    Én 3 percig láttam Win8 install után, aztán feltettem egy Classic Shell start menüt és pont ugyanúgy használom azóta is, mint egy Win7-et. Csak gyorsabb, jobban bánik az erőforrásokkal és kényelmesebb is. Szerintem sok apró újítás van benne.

De a lényeg, hogy számomra egy kényelmesebb, gyorsabb Win7. Használatra és kinézetre. :)
    A felülete meg soha nem zavart így, amitől mindenki ki van akadva.

Ezt a start menüt meg aztán tényleg nem nagy kunszt feltenni. Next, next és utána választhatsz, hogy XP-s, Win7-es vagy milyen start menüt akarsz. Ill. egy rakás extra is van benne. Most ott tartok, hogy ha Win7-et használnék akkor is feltenném, mert sokkal jobban testre szabható és kényelmesebb. :)

Az Office az más. Sikítva töröltem le és tettem vissza a 2013 helyett a 2010-et. Ha már itt tartunk, nem is a csempe dizájn, hanem ez a fos egyszínű, stílusosnak hitt dizájn az ami abszolút anti-ergonomikussá teszi az egészet.

h1mpi: Intelnél találkoztam driver hibákkal, többel is, de az szvsz nem a Windows sara. :)

Új hozzászólás Aktív témák