- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- SSD kibeszélő
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Steam-es CoD részekben szerencsére pont nincs semmi DRM magán a Steam-en kívül. Első nap törhető, ez tény, de szerintem ez az eladásokat pont nem zavarta. Most nem tudom, mióta a Battle.net-re költözött, mi védi, nekem a WWII volt az utolsó, amivel játszottam, ezek a jövős marhaságok nem izgatnak. CoD World at War single része bizonyosan jobb amúgy, mint a WWII, ráadásul maga a játék is kommersz blockbuster létére elég véresen tálalja a háborút, van vérfürdő, leszakadó, lerobbanó testrészek.
Az eleve csóró kitétel így ebben a formában nem igaz, nyilván pontos adatok nincsenek, de azért torrenten látni olykor a nem múködő (vagy nem tudja hogy kell használni) törésekre reagálóknál, hogy nem csóró Tesco Celeron procis gépük van.
Azért nem rosszak ezek a mai másolásvédelmek annyira, volt rosszabb, pl. a SecuROM. Jó, nem kéne, hogy lassítsák a futást, a Capcom-ot sem értem, minek raknak a Denuvo mellé még mást is. Úgyis fel fogják törni, most is megtörtént, és igazából a saját szarjuk vérzett el előbb, nem a Denuvo. A Denuvo azért tud valamit, nem jellemzők vele a 0day törések.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
törölt tag
Szintén zenész, nincs időm komolyan rágyúrni a multira, hogy hármat is léphessek pl. free for all.
Régen nagyon bírtam az első két codot, ezért hivatalosan is kérjenek bocsánatot a cod wwII miatt. Annyi hazafias, nyáladzós, átugorhatatlan, mi a fa..ommak renderelt átvezetőt még nem ba..tam, mint abban. Az konkrétan törésért kiállt.
Írtam a st..mnak, hogy vásárolják vissza, de nem válaszoltak.Ami a torrentezést illeti, lassan azért leáldozik a csillaga, amióta kultúrált összegért elérhetőek a filmek, zenék legális módon is online. Szerintem a fogyasztók többsége nem akar lopni. Torrent oldalt egyébként működtetthettek volna régen a forgalmazók is, ők is árulhattak volna dvd rippeket olcsóbban, plusz bevételt generált volna. Sokan nem szarakodtak volna a warezoldalakkal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla