- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, én magam is úgy vettem jópár (nekem) drága telefont, hogy amikor megjelent, került 130.000 forintba, és én megvettem akkor, amikor kifutó széria volt, 60.000-ért. Ja, nekem mondjuk nem volt gáz, hogy 2 éves a konstrukció, mert nem csajozni vettem, hanem használni. Nem mindenki ilyen, valahol a pénz nem számít, de ettől még az a felhasználó sem ostoba, aki megveszi 0 percesen a drága telót.
Nagy marketing van mögötte, nekem ne magyarázza meg senki, hogy az András gyerek, aki a mittudomén melyik iPhone-t elsőként vette meg MO-n, neki annyira kellett az, meg azt se hiszem el, hogy a saját pénzéből vette, egyszerűen agyon van marketingelve az egész, és meg kell venni, mert ha nem, gáz vagy a régivel. Ezt a politikát nyomon lehet követni az iPhone és a Samsung kínálatában is. Mindkettőnél jönnek az újabb és újabb szériák, és sajnos, nem vagy már menő, ha van egy S4-ed, de mondjuk ma kijött az S5, meg kell venned, és így tovább. Persze én csak a WP-ben tudok gondolkodni, de ott nem nézik ki a kezemből a 820-at, pedig az csak középkategória, vannak gyengébb, de sokkal erősebb készülékek is. Egészen más az üzletpolitikája az MS-nek.
Mégegyszer mondom, nekem ebben a prémium-droidos dologban az nem tetszik, hogy iPhone árban mérik őket, és se anyaghasználatban se rendszer szinten köszönőviszonyban sincsenek egymással!
Szvsz ha egy Opel Astra és egy Lexus közel ugyanannyiba kerülne, nem az Astra-t venném meg, őszintén szólva nem is értem, ki ad 200k fölött egy droidért. Ja, hogy az olcsóbb Samu telókon döcögősebb kicsit? Ez van, ez a rendszer sajátossága. A másik, hogy venni kell olcsó kínait, ami hardverben esetleg hozza a prémium telók szintjét, de az azért akkor is csak kínai, nem csajozós mobil - már akinek arra kell ugye. Samsungnál elgurult a gyógyszer, helyenként úgy érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest