Hirdetés
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
csabyka666
üzenetére
Nem kicsit vannak téveszméid...
-
zseko
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
nekem ne magyarázza meg senki, hogy az András gyerek, aki a mittudomén melyik iPhone-t elsőként vette meg MO-n, neki annyira kellett az, meg azt se hiszem el, hogy a saját pénzéből vette, egyszerűen agyon van marketingelve az egész, és meg kell venni, mert ha nem, gáz vagy a régivel.
Na, legfőképp rájuk értve írtam azt amit. Igaz én is 0 naposan vettem meg az S4-et
, ám szolgáltatós akcióban 112e-ért, ami azért elég kedvező egy 0 napos készülékért.nekem ebben a prémium-droidos dologban az nem tetszik, hogy iPhone árban mérik őket, és se anyaghasználatban se rendszer szinten köszönőviszonyban sincsenek egymással!
Szerintem sincsenek, viszont én az iPhone-t a prémium androidos telefonok alattinak tekintem. Azt elismerem hogy igen jól működik (van családban és kipróbáltam), viszont olyan szinten korlátolt és olyan szinten 'gagyi' az én szememben, hogy ingyen sem cserélném el a telefonomra. WP-t viszont én már említésre méltónak sem tartom.
Hozzáteszem, tisztában vagyok vele hogy a 3 rendszerközül az android a legkevésbé jó, ám ez adja meg számomra azt amit elvárok egy 'zsebszámítógéptől', a másik kettő túl korlátolt hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Lexus, Toyota topik
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- HIBÁS GAMER asus rog strix 18col i7-13gen ddr5 2xNvMe RTX 4060 HIBÁS kérlek olvasd el a leirást
- Nokia E90 Communicator
- ASUS ROG Strix G614FR-S5178 Volt Green - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, ám szolgáltatós akcióban 112e-ért, ami azért elég kedvező egy 0 napos készülékért.