- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slade92
aktív tag
A képek alapján nagyon Grid szaga van
-
_Toka_
senior tag
válasz
remington2 #79 üzenetére
Igazából az Underground szériára reagálva írtam, amit... Mindemellett a Porscheban volt az autóknak legvalósághűbb a mozgása a szériában.
-
_Toka_
senior tag
válasz
csavarlazito #65 üzenetére
most miért, a Porsche után azoknak volt a legjobb hangulata.. (bár lehet, hogy azóta kinőttem belőle, de akkoriban nagyon tetszett)
Kinőttél belőle ... mondom ezt azért, mert pl. nekem a Porsche után már rohadtul nem tetszett az a "faltól falig pattanok és ettől nekem most valami baromira jó" feeling ... és, ha kinőttél a hátsónézetes vezetésből - vezetsz az életben is -, akkor már a cicomázás se fog majd meg...Vagy tévedek...
-
fekeandras
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1 üzenetére
Engem is de végül az utóbbi győzött ...
-
Elmör
őstag
Sajnos. Bár engem nem zavart az Undergroundokban sem, mert nem volt kötelező rárakni, mindenki a saját ízlése szerint csinálta meg a verdát. Helyesbítek az Underground 2-ben határozottan emlékszem, hogy valamennyi csicsa kellett, hogy a stílus érték meghaladja az éppen adott szintet, különben nem adott versenyt. Végülis mindegy. Nekem leginkább az lenne a fontos, hogy legyen egy legalább akkora terület, mint az Undercoverben sok-sok tuningcsodával free rideozni lehessen és ne legyenek mindenhol zsaruk.
-
dabadab
titán
-
Archer
őstag
-
csavarlazito
tag
Nem tudom, hogy aki a "need for speed" nevű játékkal játszik, az miért vár szétmenő váltót, meg kiszakadó kerékagyat..
Egy játékban ezek a "szopatás" kategóriába tartoznak, játékkal szórakozni szeret az ember, nem bosszankodni, hogy szétesett a virtuális egyenesfogazás..
Szórakozás szempontjából az 2 underground nagyon ott volt a szeren. -
Coyot
őstag
Helyes, remélem tényleg lesz legalább olyan, mint a GRID, és akkor tarolni fog
ideje volt elvágni ezt a szar NFS vonalat.
-
Archer
őstag
Nem tudom a GTR meg a GT Legends hogy keveredett ide de aki játszott velük, tudja, hogy köszönőviszonyban sincs egyik NFS résszel sem de még csak a GRID-al sem. Az első két játék szimulátor a többi meg arcade száguldás. A Shift-től szerintem senki ne várjon élethű szimulációt meg olyanokat, hogy ha bénán váltunk szétmegy a váltó meg hasonlók. Akkor negyed annyi ember sem venné mert ott már mást is kéne nyomni mint az előre nyíl az meg már azért sok Pistikének. De ne legyen igazam. A legszimulátorosabb NFS talán a Porsche volt de még azért az is távol volt egy igazi szimulátortól. Nem hiszem, hogy műfajt váltana az EA.
-
joshua7
veterán
válasz
Nem mondom, h rosszak voltak, csak minek még egy? Ha az a stílus kell, ot az a 2 rész.
-
[pod]Diablo
őstag
válasz
Ezzel nem vagy egyedül,nekem is nagyon bejöttek az underground-ok.
Szerintem annyi kéne bele hogy esetleg rendőr üldözést belerakni,jobb grafika,ugyan az a hangulat,és tökéletes lenne.De én már nem igazan hiszek benne hogy kitudnak adni megint 1 normális nfs-t...
-
csavarlazito
tag
-
Redy
tag
Jólenne ha a titkos az underground 3 lenne
-
E-Maxx
tag
válasz
FoxiestFox #56 üzenetére
Próbáltam LFS-t is, de rfactortól nagyonnagyon messzi van...
És utóbbihoz rengeteg minőségi mod is van. Nem ritka, ami jobb mint az alap... -
Kevinmaster
tag
"továbbá olyan apróságokra is figyelnek majd, mint a versenyzőre ható erők szimulálása, így egy erősebb fékezésnél a kamera előrebiccen majd, a sofőr fejének mozgását utánozva."
Csak nem mint a GRID-ben? Mert akkor megint nagyon meg fogunk lepődni.
Ja, és még egy kérdés: futni is fog? Mert a Pro Street-ről meg az Undercoverről ez nem volt elmondható...Mindegy srácok, a mennyiség számít, nem a minőség, csak így tovább...
-
Viktor77
titán
Még két kép a Hardwiredről.
-
-
ádyz
addikt
Ez a belső nézet pofás.
Reméljük, nem fog nagyot csattanni.
-
Hát erre nagyon kíváncsi leszek, csak aztán a need for speed shift-ből nehogy need for speed SHIT legyen.
Gondolom nem véletlen ez a nagy lelkesedés az ea-től. valószínűleg érezték, hogy eltemethetik az nfs címet örökre mert már a kutyának sem fog kelleni a szarjuk. Pedig a porsche mennyire tetszett, iszonyú sokat játszottam vele, sőt még a HP2 is nagyon jó volt, és nekem az underground 1 is baromira bejött és ott szakadt meg számomra a sorozat, a többi egyre szarabb lett de mintha kötelező lett volna kb. úgy. Az új undercover csoda már annyira sem tudott érdekelni, hogy egyáltalán letöltsem. nemhogy egy fillért is adjak érte. -
heihachi
addikt
válasz
[pod]Diablo #52 üzenetére
Ööö... azt jelenti, hogy kipróbálom és ha nagyon jó, akkor megveszem
-
heihachi
addikt
Az NFS : UG óta az összes NFS egy rakat fos volt szvsz, de azért ezeknek is adok egy esélyt, nem fogok belehalni egy install-uninstallba most sem
-
wednesday
őstag
Nem kell ide full szimulátor. Úgyse az lesz az biztos. Én csak egy olyan játékra vágynék, amibe azért kell használni rendesen a motorféket, féket, valamennyire "autós" mozgása legyen annak a kocsinak amit irányítunk, legyen törés, a karambol pedig hátrány. Akkor legyen előnyünk ha az ideális íven haladunk, nem pedig egyik falról a másikra pattanva haladjunk, fellökve mindenkit mint egy tank.
-
30z.Samu
titán
Én naív vagyok, és adok még egy esélyt az NFS-nek! Hátha most tudnak alkotni valamit, bár nem élem bele magam.
-
[pod]Diablo
őstag
Én már nem hiszem hogy összetudnak hozni 1 jó játékot,számomra az utolsó 3rész nagy csalódás volt.Hát majd meglátjuk mit sikerül kihozni belőle,de ezt már közel sem fogom várni annyira mint az előzőket.
-
dudo
tag
Hát a GTR, GTR2-t hogy keverték ide, mert szerintem azokat a Simbin fejlesztette.
-
rocket
nagyúr
Elneztem a naptart, es aprilis 1. lenne?
-
zsolt1129
addikt
Én már várom
Remélem most valami újdonsággal állnak elő a Pro Street és az Undercover után.
-
fpeter07
veterán
ingyenes online game jo lehet, de nemhiszem hogy idén megfog jelenni
-
Most nyomom újra a Most Wanted-et (megszereztem eredetiben végre), és látok bőven különbséget a grafika között. Az Undercoverben szebben vannak kidolgozva az autók, szebb a megjelenítés is, de ha a MW-re rátennének egy kis HDR effektet (csak bloom van), akkor tényleg nagyon hasonló lenne.
Egyébként ami eléggé zavaró az MW-ben, hogy a matricák nagyon alacsony felbontásúak, és ennek köszönhetően pixelesek.
Valamint az, hogy maximum grafikai beállításokkal 1024-768-ban nagyon alacsony az FPS a gépemen. Nem is értem, miért.
-
E-Maxx
tag
Ha nem vetted volna észre, minden frissebb autós játékban mást nem látni a motion blur-on kívül. Lsd. NFS az UG óta, GRID...
Lusták összedobni egy szép kis graft, ezért jól szétmossák inkább.
Amúgymeg GRID is a szimulátortól olyan messzi áll, mint Pistabá a forma1-től....
Eddigi legjobb szimulátor egyértelműen az rFactor... -
Sirandrish
legenda
ezaz...4 uj nagyszerü game..jah hogy EA és NFS:..nemszoltam
-
wednesday
őstag
Hirtelen azt hittem a GRID-et látom. Kinézetre jobban tűnik nála, persze ezen a marketing képen.
A szimulátorosabb elgondolás tetszik, bár nem tudom mikor kezdhettek neki, ha már ősszel megjelenik.
-
T.Peter
őstag
A grid multija nekem anno tetszett, elég izgalmas volt pár verseny.
#24 Remington2: Azért a shift-ben is lehetne tuning. Be lehet építeni úgy a tuningot, hogy a valósághoz közel álljon.
#29 Jadro: Attól függ, mire fektetik a hangsúlyt. Milyen elemekkel dobják fel (az online-ról van szó). -
Jadro
veterán
A Shift a képen nem néz ki rosszul, végre nem ez a sárgás árnyalat. Unalmas volt már. Az online meg gondolom hasonló lehetne mint a TDU. Nem lenne az rossz!
-
v.tom
őstag
Hát, ha a shift -et azt hiszem várni fogom, mert a koncepció baromi szimpatikus. Csak nehogy egy "szokásos" újkori nfs rész legyen belőle (tisztelet a kivételnek, alias underground 1)
-
remington2
senior tag
Érdekes ötlet, de jónak tartom a "nyitást". A cikk alapján akkor lesz egy olyan NFS, mint az eddigiek (arcade vonal, tuningosoknak, "underground feeling"), meg lesz egy profibb, szimulátor-szerű játék. Nem rossz, ahhoz képest, hogy állítólag a jegelést fontolgatták
-
cizoe
őstag
A motor a Burnouté elvileg.
A Shift bejövős. Hála istennek, hogy nem a BlackBox csinálja. (rájuk csak a negyedik, Pistike Edition NFS-t bízták úgy tűnik). Őket pedig a Dunába kéne vetni mind, nem játékot fejlesztetni velük.
monguz82: Az EA célja pont ez. Kirúgták az egész brigádot, remélhetőleg újra ragyog az NFS csillag.
-
monguz82
tag
Ha a Shift legalább olyan lesz mint a GTR2, akkor lehet még vmi a NeedforSpeed névből...
Kíváncsi leszek rá... -
Gergello
addikt
kb. annyira lesz szimulátor mint a Grid
-
T.Peter
őstag
Remélem valódi szimulátor lesz. Annak külön örülök, hogy jobban ki lesz dolgozva a belső nézet, plusz hatni fog a vezetőre is a fizika.
Milyen az online autózás? Nem unalmas, hogy csak mentek közösen, aztán nem történik semmi?
-
feka007
veterán
A szimulátor az érdekel, a többi nem...
-
nrgia
őstag
Na erre még én is kiváncsi vagyok. Vajon milyen egyedi dolgot vonultatnak fel amivel sikerülhet a játékosokat megnyerni.
-
(Kolombusz)
veterán
Mi ez a nagy pesszimizmus? A SMS nem fog szar munkát kiadni a kezei közül, jó lesz az, meglátjátok.
-
Misi 007
őstag
Jóa a neve úgyis eladja ezeket is!
Az Underground 2 óta az összes fos volt ami megjelent... -
copass
veterán
grid után szabadon, az nfs-nek annyi csinálhatnak bármit.
-
nike_
addikt
válasz
(Kolombusz) #11 üzenetére
Pedig jó lenne, ha olyan lenne, mint a GRID. Akkor tuti megvenném PS3-ra.
-
Elmör
őstag
Hűűű egyszerrre 4 NFS?
Mondjuk ha ebből már 2 jön PC-re akkor örülni fogok. Tudjátok a semminél még mindig jobb a rossz is.Mármint ez az NFS-re értendő, nem általános példa, mert ha mondjuk a semmi, hogy nem történik velem semmi, a rossz meg hogy eltörik a lábam...
Remélem hogy az online olyasmi lesz, mint a TDU! -
-
nike_
addikt
válasz
(Kolombusz) #7 üzenetére
Kicsit GRID-es, nem?
-
(Kolombusz)
veterán
Szerintem meg jó ötlet, az első NFS hosszú idők óta, amit várok, a Shift.
Van benne belső nézet. Utoljára nem is tudom, talán a Porsche Unleashed-ben volt. Ezt innen elrontani nem lehet.Agostino: az csak egy felmerült pletyka volt, ha jól emlékszem. Igaz, arról si voltak hírek, hogy az EA erőteljesen leépíti a Black Boxot, ehhez képest most dolgoznak az ismeretlen játékon, illetve a WO-hoz is van közük.
-
DigitXT
félisten
Sajnos az Undercovert kár volt megvennem, szóval nem tudom...
(Mondjuk a kép tetszetős, még akár lehet is belőle valami.)
-
Agostino
addikt
Üdv.
Ööö... izé... nem arról volt szó, hogy mivel a legutóbbi rész szépet koppant a parkettán, az EA befagyasztja az egész nídfor szériát egy időre...?
-
Daweee
őstag
Ez a World Online egy TDU szerű móka lenne? mert akkor ígéretes
A szimulátoros oldalnak meg csak a neve meg a graf motorja lesz NFS sztem... -
törölt tag
Ez már egyenesen szánalmas.
-
nike_
addikt
Reméljük ez már tényleg áttörést fog hozni. A képen jól néz ki.. Aztán ki tudja, valójában ilyen lesz-e.
-
Mr.Csizmás
titán
Amikor megláttam a címet, egyszerre fogott el a félelem, és a röhögés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest